وقتی درحال گذر در سطح شهر هستی گاهی اوقات رو مپ یه فلش میزنه و یه دایره بزرگ آبی ظاهر میشه که همون ماشین حمل پول هست که معمولا با سرقت ازش 50000تا گیرت میاددوستان یه چیزه دیگه : این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟
78% دیگه آخرای بازی میشه و بقیش میشه فعالیت های جانبی و ماموریت های فرعی که راهنمای 100% کردن بازی رو دوستمون اینجا http://forum.bazicenter.com/thread82804/ زحمتشو کشیدهبچه ها من 78 درصد بازی را رفتم فکر کنم دیگه تمام باشه فقط یک سوال وقتی خود داستان را تمام کنی 100 درصد میشه یا ماموریتهای فرعی را هم باید تمام کنیم ؟ یک سوال دیگه 78 درصد یعنی اخراشه یا بازم هست داستانش؟
منم بازی رو تموم کردم فقطچرا انقدر پول کم گیرم اومد نفری 25 تا مگه قرار نبود 30 تا باشه ؟؟یه سوال دیگه چه جوری میشه زمین گلف خرید ؟؟؟؟؟؟؟
از هر وقت بخوای میتونی انلاینش کنی:dيه سوال
من تا الان آفلاين بازي كردم ، از الان به بعد ميتونم آنلاينش كنم ؟
چرا B خوب ؟
کسی نبود راهنمایی کنه!!![]()
من برگشتم با سوالاتم
دوستان من از اول با کنسول آنلاین بازی نکردم اما این GTA Online خیلی داره با دلم بازی میکنه
میخواستم بدونم چجوریا باید آنلاین بازی کنم ؟ کنسولم بن نمیشه ؟ اینترنت 2 مگ مخابرات جواب میده بدون دردسر ؟ اگر آموزشی چیزی هست لطفا لینک بدید درضمن شنیده بودم کنسولای اسلیم یک ماه گلد رایگان دارن ایا درسته ؟ برای آنلاین باید گلد بخرم ؟ همه سوالات رو اگر تاپیکی هست بدید اگرم نه ممنون میشم با دقت جواب بدید
تشکر پیشاپیش
دیسکت برنر مکس باشه بن نمیشی و با دیسکای معمولی هم کم پیش میاد بن شدن...اینترنت مخابرات خیلی پینگ خوبی داره و سرعت 2مگ هم که عالیه...برای بازی کردن تو لایو هم باید گلد داشته باشی که میتونی از سایتهای بازی بخری