Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بچه ها من 78 درصد بازی را رفتم فکر کنم دیگه تمام باشه فقط یک سوال وقتی خود داستان را تمام کنی 100 درصد میشه یا ماموریتهای فرعی را هم باید تمام کنیم ؟ یک سوال دیگه 78 درصد یعنی اخراشه یا بازم هست داستانش؟

دوستان یه چیزه دیگه : این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟
وقتی درحال گذر در سطح شهر هستی گاهی اوقات رو مپ یه فلش میزنه و یه دایره بزرگ آبی ظاهر میشه که همون ماشین حمل پول هست که معمولا با سرقت ازش 50000تا گیرت میاد

- - -ویرایش - - -

بچه ها من 78 درصد بازی را رفتم فکر کنم دیگه تمام باشه فقط یک سوال وقتی خود داستان را تمام کنی 100 درصد میشه یا ماموریتهای فرعی را هم باید تمام کنیم ؟ یک سوال دیگه 78 درصد یعنی اخراشه یا بازم هست داستانش؟
78% دیگه آخرای بازی میشه و بقیش میشه فعالیت های جانبی و ماموریت های فرعی که راهنمای 100% کردن بازی رو دوستمون اینجا http://forum.bazicenter.com/thread82804/ زحمتشو کشیده
من خودم داستانی رو رو 82% تموم کردم

منم بازی رو تموم کردم فقط
چرا انقدر پول کم گیرم اومد نفری 25 تا مگه قرار نبود 30 تا باشه ؟؟یه سوال دیگه چه جوری میشه زمین گلف خرید ؟؟؟؟؟؟؟

منم بازی رو تموم کردم فقط
چرا انقدر پول کم گیرم اومد نفری 25 تا مگه قرار نبود 30 تا باشه ؟؟یه سوال دیگه چه جوری میشه زمین گلف خرید ؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به اون گروهی داره که باهاشون میری دزدی، احتمالا شما همه افرادی رو بردی که درصد بیشتری میگرفتن درحالی که فقط لازم بود راننده اولیه حرفه ای باشه و روش دزدی هم باید B انتخاب میشد

کسی نبود راهنمایی کنه!!:-/

شما باید چهارتا Muscel Car بدزدی (انشاالله میدونی چه جور ماشینی هست دیگه) معمولا" هم تو مناطق بندری شهر فراوونه بعد از این که پیداشون کردی میبریشون به لوس سانتوس کاستومایز و اونجا ردیفشون میکنی و تمام!

من برگشتم با سوالاتم :D
دوستان من از اول با کنسول آنلاین بازی نکردم اما این GTA Online خیلی داره با دلم بازی میکنه :D
میخواستم بدونم چجوریا باید آنلاین بازی کنم ؟ کنسولم بن نمیشه ؟ اینترنت 2 مگ مخابرات جواب میده بدون دردسر ؟ اگر آموزشی چیزی هست لطفا لینک بدید درضمن شنیده بودم کنسولای اسلیم یک ماه گلد رایگان دارن ایا درسته ؟ برای آنلاین باید گلد بخرم ؟ همه سوالات رو اگر تاپیکی هست بدید اگرم نه ممنون میشم با دقت جواب بدید
تشکر پیشاپیش

وایسادم یه جا با ماشین یه زنه اومد کنارم که سوارش کنم منم علامت ........ نشونش دادم گفت زنگ میزنم به پلیس ای روتو برم زیرش گرفتم آتیشش زدم خنک شدم یه بار دیگه هم چاپ رو فرستادم میلش کنه

دوستان آیا راهی هست نقشه رو بصورت یکجا و سریع باز کرد ؟
میدونم به هرجایی از نقشه که بریم اون قسمت باز میشه ولی میخواستم بدونم راهی هست کل نقشه رو سریع و یکجا باز کرد ؟

من برگشتم با سوالاتم :D
دوستان من از اول با کنسول آنلاین بازی نکردم اما این GTA Online خیلی داره با دلم بازی میکنه :D
میخواستم بدونم چجوریا باید آنلاین بازی کنم ؟ کنسولم بن نمیشه ؟ اینترنت 2 مگ مخابرات جواب میده بدون دردسر ؟ اگر آموزشی چیزی هست لطفا لینک بدید درضمن شنیده بودم کنسولای اسلیم یک ماه گلد رایگان دارن ایا درسته ؟ برای آنلاین باید گلد بخرم ؟ همه سوالات رو اگر تاپیکی هست بدید اگرم نه ممنون میشم با دقت جواب بدید
تشکر پیشاپیش

دیسکت برنر مکس باشه بن نمیشی و با دیسکای معمولی هم کم پیش میاد بن شدن...اینترنت مخابرات خیلی پینگ خوبی داره و سرعت 2مگ هم که عالیه...برای بازی کردن تو لایو هم باید گلد داشته باشی که میتونی از سایتهای بازی بخری

دیسکت برنر مکس باشه بن نمیشی و با دیسکای معمولی هم کم پیش میاد بن شدن...اینترنت مخابرات خیلی پینگ خوبی داره و سرعت 2مگ هم که عالیه...برای بازی کردن تو لایو هم باید گلد داشته باشی که میتونی از سایتهای بازی بخری

ممنون عزیز
بله من فقط برنرمکس میگیرم معمولا افرادی که قبلا PS3 داشتن وقتی 360 میگیرن یه بازی یه دیسکو حتی 20 تومنم بخرن بازم کلاهشونو میندازن هوا میگن ارزونه :D
تا الان آنلاین نشدم قبلش میخوام ببینم بدون مشکل میتونم آنلاین بشم یا نه بعدش یه گلد 6 ماهه یا یک ساله میخرم آموزشی هست درباره آنلاین شدن ؟

این مشخصات به درد آنلاین بازی کردن میخوره یا بی خیالش شم ؟
3043342060.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or