Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

.
1- یکی از دوستان 2 3 صفحه قبل گذاشته بود که بنده هم از همون لینک ورداشتم : JQE360.com - XBOX 360 Title Updates Database
نصبش هم کاری نداره من خودم تازه کارم و راحت انجام شد... فلش رو با دستگاه کانفیگ کن و وصلش کن به پی سی و با هوریزون آپدیت رو بریزش رو فلش کانفیگ شده و وصلش کن به دستگاهت و بریز تو اون هارد یا فلشت.اونجایی که بازی رو ذخیره کردی و وارد بازی شو خودش اضافه میشه به بازی

2-کلا دیسک دوم رو نباید نصب بشه.... دیسک اول رو نصب کن و دومی رو بزار بازی کن

لطفا لینک آموزش کانفیگ فلش رو بدید اگر ممکنه
دیسک دو رو نصب کردم بازی هم حدود دو هفتس تموم کردم دنبال راهی هستم که دیسک دو رو از هارد پاک کنم که بازی درست شه

آقا یکی بهم بگه چجوری با تاکسی میشد پول درآورد؟ آژانس میشد خرید ؟

یه سوال دیگه هم داشتم. ماریجوآنا رو کجا میشد خرید؟ چطوری تو این راه میشد پول بدست آورد؟

لطفا لینک آموزش کانفیگ فلش رو بدید اگر ممکنه
دیسک دو رو نصب کردم بازی هم حدود دو هفتس تموم کردم دنبال راهی هستم که دیسک دو رو از هارد پاک کنم که بازی درست شه

1- این لینک تاپیک راهنماییش : http://forum.bazicenter.com/thread29593/ ولی خیلی پیچیده اس.. شما فقط قسمت " Format کردن USB Flash توسط کنسول " که با رنگ سبز نوشته رو بخونی دستت میاد چی به چیه کانفیگ کردنش بقیه اش لازم نیست!...
2- متاسفانه در این مورد دیگه اطلاع ندارم

1- این لینک تاپیک راهنماییش : http://forum.bazicenter.com/thread29593/ ولی خیلی پیچیده اس.. شما فقط قسمت " Format کردن USB Flash توسط کنسول " که با رنگ سبز نوشته رو بخونی دستت میاد چی به چیه کانفیگ کردنش بقیه اش لازم نیست!...
2- متاسفانه در این مورد دیگه اطلاع ندارم
به این تاپیکو یادمه با آموزشش اگر اشتباه نکنم یه بار داشبورد آپدیت کردم :D
ممنون از پاسخگوییتون :x

یه سوال دیگه هم داشتم. ماریجوآنا رو کجا میشد خرید؟ چطوری تو این راه میشد پول بدست آورد؟

یا میتونی بری راننده تاکسی بشی و یا میتونی آژانس تاکسی تلفنی رو بخری که آخر هفته یه پولی بهت میده آره ( فقط با فرانکلین میتونی اون رو بخری)

ماریجوانا رو هم یکم بیشتر از بازی رو بری جلو فکر میکنم از رو یه شخصیت دیگه بری روی فرانکلین یه بار حداقل از مغازه ماری جوانا میاد بیرون که نزدیکه ساحل هم هست مغازه (یا اگه قسمت دزدی ماشین حمل پول رو رفته باشی یه جا هستش قبلش باید بری ماسک صورت بخری همون چند تا مغازه اونورترش)

- - -ویرایش - - -

کسی نبود راهنمایی کنه!!:-/

هلی کوپتر هم یا باید بری بخری یا بدزدی که اگه شانست بزنه تقریبا وسطا نقشه متمایل به چپ یه دوتا جا فروشی هست برای یکی اسکله و یکی هم هلی گوپتر.. اگه شانس داشته باشی یه هلی کوپتر اونجا تو باند باشه

آخرین ویرایش:

بیخیال بابا با تاکسی که نمیشه پول در اورد یک ساعت بکوبی یکی رو برسونی بت 10 دلار بده :دی
اصلا پول به درد بخش افلاین نمیخوره .چون تمام مراحلش با ماشینی که خودش تایین میکنه پیش میره حالا یکی تانک بخره یا هلکوپتر جنگی میخواد واسه کجا استفاده کنه!

من امروز 8 ساعتی لایوش رو بازی کردم واقعا محشر محشر بود البته من خیلی قوی بودم انقدر بردم که اخر سر اومدم بیرون . تو deathmatch هیچ کس حریف من نمیشد :دی راکستار بهترین استفاده رو از کوکیشن هایی بازی کرده .
من تو افلاین اصلا یک بار از این پشت بوم به اون پشت بوم نپریدم این چیزارو فقط تو انلاین میشه فهمید :دی

اگه کسی لایو میاد و قوی هست لطفا بم پیام خصوصی بده گیمر تگ بدیم اد کنیم

خوب بالاخره دیشب تونستم بازی را تمام کنم فقط یه سوال در مورد پایان بازی دارم :
چرا در مرحله آخر باید یکی از اون سه گزینه را انتخاب میکردیم !؟ من با فرانکلین بودم و ترور رو انتخاب کردم و رفتم آتیشش زدم ! ولی چرا اینکار رو باید میکردیم !؟ اینکه گزینه ی سوم چه اتفاقی میفتاد ...؟

اینجا رو یکی توضیح میده :

اون قسمتی که با مایکل میریم بالای کوه و سواره یه ون میشه و باید با اسلحه روی ون هواپیمایی رو که داره میاد بزنه . من هر چی شلیک میکنم به موتورش ولی هواپیما طوریش نمیشه . میشه بگید دقیقا کجا رو باید زد ؟

اینجا رو یکی توضیح میده :

اون قسمتی که با مایکل میریم بالای کوه و سواره یه ون میشه و باید با اسلحه روی ون هواپیمایی رو که داره میاد بزنه . من هر چی شلیک میکنم به موتورش ولی هواپیما طوریش نمیشه . میشه بگید دقیقا کجا رو باید زد ؟
باید دقیقا داخل مربع قرمز شلیک کنی

منم دیشب بازی رو تموم کردم البته:
فعلا به یه روش اونم نجات دادن هر دو، واقعا پایان خوب و به خیر و خوشی بود، ایشاالله امشب هم به اون دو روش A , B میخوام تموم کنم ولی ادامه بازی رو روی سیو انتخاب C میرم.
راستی این همه جون کندم پول در بیارم آخر بازی نفری 34 میلیون ناقابل به هر نفر رسید و احتمالا با مرحله های لستر که هنو آخریش مونده میشه 70میلیون و اگه پول مایکل برسه میرم واسش سینما میخرمb-) بچه فیلم دوست داره:d
خوشحالم که تو سال های آخر دوران حرفه ایه گیمریم تونستم این شاهکارو بازی کنم

سلام بچه ها
تویکی از ماموریتای فرعی که میگه روی منطقه سبز رنگ نقشه برید و ماشین در یه جایی انبار کنید من هر چه ماشین تو یه جایی پارک یا پنهان و انبار می کنم دو دقیقه بعد می بینم ماشینا غیب شدن کسی این ماموریت رو انجام داده ؟یه توضیحی بده
بعد چه جوری میشه ماشین پول رو دزدید وقتی بهش نزدیک می شم فرار می کنه و وقتی به دستش آوردیم چه کارش کنیم ؟

سلام بچه ها
تویکی از ماموریتای فرعی که میگه روی منطقه سبز رنگ نقشه برید و ماشین در یه جایی انبار کنید من هر چه ماشین تو یه جایی پارک یا پنهان و انبار می کنم دو دقیقه بعد می بینم ماشینا غیب شدن کسی این ماموریت رو انجام داده ؟یه توضیحی بده
بعد چه جوری میشه ماشین پول رو دزدید وقتی بهش نزدیک می شم فرار می کنه و وقتی به دستش آوردیم چه کارش کنیم ؟
شما در اون مرحله فرعی قرار نیست ماشینی رو در اون منطقه انبار کنید باید در اون منطقه دنبال ماشین مورد نظر بگردید و به هر نحوی شده اون رو به دوستتون برسونید
دباره ماشین حمل پول هم اگه دقت کنید در لحظه های اول دو تا شون پیاده هستن یکیشون دستش یه ساک سفیده همون رو بکش ساک رو بردار بزن به چاک اگه دیر شد یا تو ماشین دیدی راحت ترین راه اینه که آروم بری پشتش بعد یدونه Sticky bomb بندازی رو درب عقب بعد فاصله حالا بوووم و شما طلایی شدید

دوستان یه چیزه دیگه : این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or