Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

be6ysuve.jpg

ما که بازی رو تموم کردیم کلیم تو ماموریتا از بورس دراوردیم ولی انصافا باید بورس هم مثل اکثر سایت ها به عنوان دکور میذاشتن فقط همون 5-6 تا سهامی که تو ماموریتا و اخبار و اینا میگه سرمایه گذاری کرد چون بقیه همه دکورن گاهی اوقات حتی باعث نابودی هم میشن

لطفا اون چنتا رو بگين سهام رو ميگم ؛)

سلام دوستان من بد جور گیر کردم لطفا کمک کنید.اونجا که سه تا لکه سبز هست رو رفتم یه ماشین پارک کردم بعد به مایکل زنگ زدم هیچ اتفاقی نیفتاد الان هیچی ماموریت بهم نمیده باید چکار کنم؟

توی اون مرحله که فرانکلین افتاده دنبال برادر های اونیل بعد مایکل و ترور با هلیکوپتر میان تا پیداشون کنن اونجا میشه بیگ فوت رو دید ولی سریع غیب میشه تا حالا کسی زدش یا پیداش کرده ؟
من ویدیو پیدا کردن سلاح های سرد و کوکتل مولوتوو رو دارم ولی بلد نیستم بذارم اگه میخواید بگید چطور میشه

سلام به بچه هاى گل بازى سنتر .... عاقا من يه ماه بازي سنتر نبودم كلن اوووتم ! يه سوال دارم .... عاقا دليل اين كه بعضي اوقات سلاح هاى مايكل غيب ميشن چيه ؟

از دوستانی که تایتل آپدیت مربوط به امروز رو دانلود و استفاده کردند خواهش میکنم یه توضیح در موردش بدهند ببینیم تغییری در بازی صورت گرفت یا نه مثلا مشکلات قبلی بازی . میدونم با پاسخ به این سوال جواب خیلی از بجه ها داده میشه ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or