DjEblis
کاربر سایت
ماشین رو خودش با علامت Hs واست مشخص می کنهالان من روش smart رو انتخاب کردم باید چه ماشینی رو انتخاب کنم
روش smart
فکر کنم ون Bugstar رو بهت جاشو میگه، یکم بچرخ یا برو بخواب تا جاش رو نقشه مشخص شه
ماشین رو خودش با علامت Hs واست مشخص می کنهالان من روش smart رو انتخاب کردم باید چه ماشینی رو انتخاب کنم
یکم از داستان کلی رو میگم کسایی که زبانشون ضعیفه بیاد دستشون شاید به جواب سوالتون شما هم برسید.ترو خدا اینو جواب بدید:
مرحله دزدی تروور B رو انتخاب کردم(off shore) چرا بعد مرحله چیزی گیرمون نیومد؟ A رو هم میرفتیم همین میشد؟
ایول تازه فهمیدم داستان چیه!یکم از داستان کلی رو میگم کسایی که زبانشون ضعیفه بیاد دستشون شاید به جواب سوالتون شما هم برسید.
قرار نیست بعد از هر ماموریت حتی اگه موفقیت امیز باشه پولی گیرمون بیاد .بستگی داره به اون ماموریت . مثلا نقشه هایی که ترور اکثرا میچینه بخاطر عقل ناقصش اکثرا چیزی تهش نیست یجای بازی خودشم اعتراف میکنه که مایکل تنها کسی هست که میتونه منو بجایی برسونه واسه همین نمیکشمشالبته به شوخی .
مثلا اون نقشه ای که قرار بود برنیک سری ماموریت هاشم واسه دولته ببینید مایکل قرار بود بعد از همون سرقت اولیه بازیبمب اتمی رو بدزدن که طراح و ایده این کارم با ترور بوده که بعد به چینی ها به قیمت 20 میلیون دلار بفروشن اخه این نقشه بودبعدش همشون میمردن دیگه
برا همین مثلا این ماموریت اصلا توش پولی نبود و بعدش سلاح اتمی رو برگردوندن سر جاش
برای همیشه از بازی بره کنار . دیوید اگه اسمشو اشتبا نکنم که تو fbi کار میکنه تو مصاحبه خودش با خبرنگار ها اعلام کرد که مایکل رو اون شب بعد دزدی کشته در صورتی که اینکار نکرده بود و بعد برای مایکل هویت جدید درست کردن و فامیل مایکل و خانوادشو عوض کردن و مایکل به مامور های دولتی قول داد که برای همیشه خودشو از بازی و همکارای قدیمی مخفی نگهداره .تا اینکه سرقت از جواهر فروشی رو انجام میده و اینجا بود که کار خراب میشه .تصور کنید خبر اینکه مایکل زندس فاش بشه! چقدر برای مامور های دولتی و ... بد میشه! چقدر فساد تو دولت زیر سوال میره برای همین خیلی از ماموریت های بازی بخاطر پول و.. نیست بخاطر گندی هست که خود مایکل با سرقت از اون جواهر فروشی زده و باید کمک نیروهای دولتی بکنه که قضیه لو نره... دیگه خیلی کلی گفتم که بیاد دستتون ...یعنی هر چی از اون جواهر فروشی دزدی کردید رو باید تا اخرای بازی باش سر کنید زیاد از پول و ... دیگه خبری نیست تا اخر بازی که ...
برای خرید سهام BetaPharmaceuticals باید به لایو وصل بود؟
یکی جواب ما رو هم بده!.
بله حتما باید به لایو وصل باشید تا سهام BWQ نشان داده بشه.
- - -ویرایش - - -
اخه سوالت را درست مطرح نکردی؟کی بهت زنگ می زنه؟اخرین ماموریت که رد کردی چی بوده؟من که سوالت را کلا متوجه نشدم چیه؟بهتر واضح تر بنویسی
یکی جواب ما رو هم بده!.
کمکآقا تقریبا تو 35-36 درصد بازی با ترور میره روستا یا هر چی شهرک خودشون بعد با یه یارو که استایپر داره صحبت میکنه بعد ازش میگیره اول 3 تا ماهواره رو میزنی بعد سوار ماشین باید بشی و بری یه جای دیگه اونجا باید چکار کنم ممنون میشم سریع پاسخ بدید
یکی جواب ما رو هم بده!.