XboxLiveVirus
کاربر سایت
BAWSAQ نمی دونم چیه ولی گلد تنها برای دست رسی به قسمت چند نفره ی بازی هست.برای BAWSAQ فقط باید به XBL وصل باشیم یا Gold هم لازمه؟
BAWSAQ نمی دونم چیه ولی گلد تنها برای دست رسی به قسمت چند نفره ی بازی هست.برای BAWSAQ فقط باید به XBL وصل باشیم یا Gold هم لازمه؟
برای BAWSAQ فقط باید به XBL وصل باشیم یا Gold هم لازمه؟
سایت BAWSAQ برای بورس هست.BAWSAQ نمی دونم چیه ولی گلد تنها برای دست رسی به قسمت چند نفره ی بازی هست.
کمک کنید !
هیچ علامتی از ماموریت های اصلی تو نقشه نیست و هر چند وقت یه بار گوشه مینویسه قبل از بررسی ایمیل یه چیزی* مورد نیاز هست.
*چون تلویزیونمون خیلی کوچیکه نمیشه دید چیه! انگار اول g داره!
کمکم کنیدیادم نیست دقیقاً
چند تایی جمع شده بودن و داشتن مثل اینکه یه نقشه هایی میکشیدن و... چند مرحله بعد از مرحله دستبرد از FIB.
درضمن 67درصد رو رفتم!
پیغام رو هم اصلاح میکنم: میگه قبل از چک کردن ایمیل برای لوکیشن باید یه چیزی لازم هست!
من یادم نمیاد ولی این کارو بکن احتمالاً درست میشه:کمکم کنید![]()
آقا من بعد از اینکه همه Spaceship part ها رو پیدا کردم و بردم پیش omega خواستم اون buggy رو ببرم تو گاراژ بعد نزدیکای گاراژ بازی گیر کرد !وقتی بازی 100% شه بدون اون نمیشه UFO ها رو دید؟
![]()
سلام.یه راهنمایی میخواستم دوستان.
تقریبا تو مراحل پایانی بازی یه ماموریت به تِرور میدن که باید یه طرف رو پیدا کنی و بکشی.اونی که بهت ماموریت رو میده یه سری خونه رو برات مشخص میکنه با رنگ بنفش که میگه طرف تو یکی از خونه ها هستش.کسی میدونه دقیقا باید چیکار کنم!!
اونا مرحله های اصلی هستن:سلام
تا مرحله 29 رفتم که 6 تای آخر به ترتیب این ها هستن:
حالا هر شخصیتی رو که انتخاب میکنم ماموریت نداره. فقط دو تا H مانند نارنجی هست (فک کنم ماموریت جانبی ان) که یکیش زیر دریایی میخاد که ندارم! اون یکی هم تو فرودگاهه که تا میری داخلش دخلتو میارن!!!24- Assassination
25- The Multi Target
26- Did Somebody Say Yoga?
27- Threes Company
28- By The Book
29- Hood Safari
چه کنم؟!
بعد ار انتخاب روش دزدی:سلام دوستان لطفا کمکم کنید من اونجاش که اولین بار که مایکل می ره بیش لستر وقتی روش دزدی را انتخاب می کنم لستر می گه بهت زنگ می زنم ولی بعدش هیچی نمی شه لطفا کمکم کنید.