Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

ببخشید اگه سوالم کمی مسخره هست

برای دندون کشیدن پس از گرفتنr2باید دیگه چه دکمه ای رو بزنیم کیفیت تلویزیون پایین هس اصلا دیده نمیشه ممنون

آنالوگ سمت چپ یا راست رو باید ساعت گرد یا پادساعت گرد بچرخونید

- - -ویرایش - - -

یه سوال
چرا سایت های BAWSAC و DYNASTY 8 REAL STATE و MAZE BANK باز نمیشن؟

- - -ویرایش - - -

یه سوال

dom یه ذره اون ور تر هست دیگه!:|یکم بگردی لب برجه!
نه برنز کافیه..

کجا؟ بالا یا پایین؟؟ نیست...
من همه رو گلد گرفتم فقط یکیش نقره بود! بعد آخرش اتفاقی نیفتاد! الان چی شد خوب من رفتم این مراحل رو؟؟ فرودگاهم میرم پلیس میوفته دنبالم..

من الآن یکی از مراحل لستر رو رفتم که تو سهام تاثیر داشت ولی اشتباه کردم قبلش سهام نخریدم اگر الآن برم سهام بخرم و دوباره مرحله رو برم میشه سود کرد؟

کجا؟ بالا یا پایین؟؟ نیست...
من همه رو گلد گرفتم فقط یکیش نقره بود! بعد آخرش اتفاقی نیفتاد! الان چی شد خوب من رفتم این مراحل رو؟؟ فرودگاهم میرم پلیس میوفته دنبالم..

بله برای اون مرحله باید با هلیکوپتر برید بالای برج.هلیکوپتر رو هم میتونید از بیمارستان یا یکی از مراحل چترسواری بگیرید.
بله اون مدرسه پرواز هم بیشتر در 100 کردن بازی اهمیت داره و تاثیرگزاره.

من الآن یکی از مراحل لستر رو رفتم که تو سهام تاثیر داشت ولی اشتباه کردم قبلش سهام نخریدم اگر الآن برم سهام بخرم و دوباره مرحله رو برم میشه سود کرد؟
خیر.
اون جلیغه ضد گلوله رو میخریم چطوری استفاده میشه چون خیچی تنش نیست نشون نمیده
همون نوار آبی وسطه.

آخرین ویرایش:
آنالوگ سمت چپ یا راست رو باید ساعت گرد یا پادساعت گرد بچرخونید

- - -ویرایش - - -

یه سوال

- - -ویرایش - - -

یه سوال

1 جواب خواستیم:|

1 جواب خواستیم:|

:| بورسش كه لايو ميخواد
ملك هم كه كاركتر ها دارن پس طبيعتا كاركتر لايو ملك ميخواد
پول هم كه دليلي بر واريز به حساب كسي تو آفلاين نداريم ولي تو لايو چرا
به لايو وصل شو تا فعال شن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

نظر شخصیم و تجربم از یکی از مراحل بازی که فکر میکنم آخراش بشه

با فرانکلین رفتم و مایکل نجات دادم و اونجایی که مایکل سراپا آویزون بود به سیخ و فرانکلین یه کلت میده به مایکل؛ فَکَم افتاد!!!!! ( نزنین تو ذوقم خیلی وقت بود بازی نکرده بودم و بعد از چند سال این اولین بازی بود که دارم میرم و حداقل برای من تازگی داشت کلا تو بازی ها)...... تا قبل از این اتفاق دوست نداشتم که اخرش ترور رو بکشم ولی الان مصمم شدم که بکشمش و تو مرحله آخر به گفته دوستان سوال پرسیده میشه در این باره!!!..

حالا بگذریم دوستانی که بازی رو تموم کردن میشه بگن بعد از اون مرحله بالایی که گفتم چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟!!....

یه خواهش هم داشتم... در کل تازه اومدم تو فاز ایکس باکس و این که لطفا یه راهنمایی بکنید که1- آپدیت بازی رو از کجا بگیرم؟؟؟... یه جا دیدم 3 تا بود و نفهمیدم کدومشو بگیرم به خاطر همین نگرفتم 2-چجوری بریزم رو کنسول؟؟.... کجای برنامه هوریزون بریزم؟ و چجوری نصبش کنم؟!!( خیلی مبتدیانس میدونم ولی خب چه کنیم نمیدونم دیگه).. اینم بگم لایو بلد نیستم برم و کلا نمیدونم چی به چیه و چطور وصل کنم و نکات ایمنیش چیه؟!.. آفلاین میشه آپدیت کرد؟؟؟
پ.ن: شاید بعضی از سوالاتم جاش اینجا نباشه و مغایر با قوانین باشه بنابراین تقاضا دارم که اگه بعضی سوال های بنده مناسب با این تاپیک نیست لطفا توی پیام خصوصی به بنده پیام بدید. و بعد از این که به امید خدا جوابمو گرفتم پست رو اصلاح میکنم و سوال های بی جا رو حذف...........

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or