Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

space dock مگه همون بالای کوه نیست؟؟ اگه نه پس کجاست من ۱۰۰ درصدم.
----------
خبری از جت پک نشد؟؟

جت پک نیست
یه ماشینه که با گرفتن تمامی Spaceship Parts و دادن اونا به یه نفر بالای کوه فقط برای 1 دفعه ظاهر میشه یه باگی هست با دو تا موتور جت
همین!

اگه با تلکابین برید بالای کوه روی دیوار قسمتی که از تلکابین پیاده میشین یه شکلایی میبینین که یکیش تصویر جتپکه!
رو همین حساب بعضیا دارن دنبالش میگردنو میگن تو بازی هست ولی هنوز پیداش نکردن

دوستان یه قسمت هست نزدیک فرودگاه تروور که در چوبی داره زیر کوهه انگار قضیش چیه ؟ باز میشه ؟
بازی رو 79 درصد هستش برای تموم 100 درصد کردنش دقیقا باید چه کنیم که سریع 100 شه ؟

میشه یه نفر لطف کنه نحوه سرمایه گذاری و پول درآوردن رو بگه ؟ این که میگید سهام بخریم و بفروشیم و ... چه جوریه ؟
من کلی تو بازی پیشرفت کردم ولی فقط همون پولی که از سرقت جواهر فروشی درآوردیم رو دارم .

کلا درباره مراحل فرعی بازی میتونستند دست بازیباز رو باز تر بگذارند
مثلا میشد یه محل برای طراحی نقشه صرقت یا حمله به یه جا طراحی میکردن یا حتی ترور یه شخصیت خاص در این صورت مشکل همه برای سهام ها برطرف میشد
یا مثلا یه جا طراحی میکردن تا ماشین های صرقتی رو ببری و بفروشی
کلا از این کارها زیاد میشد بکنن و نکردن کاش میشد ولی نشد

- - -ویرایش - - -

رکورد های گینسی که توسط GTAV شکسته شد

1- پرفروش ترین بازی در 24 ساعت
2- پر فروش ترین بازی اکشن/ماجراجویی در 24 ساعت
3- سریعترین نوع سرگرمی که به 1000 میلیون دلار(1بیلیون) رسید
4- سریعترین بازی که به 1000 میلیون دلار رسید.
5- پر بازدید ترین تریلر برای بازی های اکشن/ماجراجویی
6- بالاترین درآمد تولید شده توسط یک محصول سرگرمی در 24 ساعت
7- پر درآمد ترین بازی در 24 ساعت

الان راکستار میخواد با این همه پول چیکار کنه ؟؟ :|

پیج بازی های کامپیوتری

به نظرم بهترین موج رادیویی Non-Stop Pop هست که آهنگ های Rihanna رو پخش می کنه ولی من بیشتر از همه از آهنگ Scandalous خوشم میاد چون باهاش خاطره دارم:d​

شما کجا جت پک رو مشاهده کردید؟
چون از قبل هم هیچ اطلاعی راجب به وجود چنین وسیله‌ای داده نشده بود
عکس ۳ تا easter eggs همون بالای کوه تو اون اتاقه هست که یکیش یه تخم مرغ شکسته بزرگه،یکیش همون سفینه بزرگه که دیدیم،یکی هم عکس یه ادمه که پشتش یه چیزی وصله و ازش اتیش درمیاد
که همون جتپکه(و من مطمعنم راکستار الکی اونا رو اونجا نگذاشته)
و من یادمه اون اوایل معرفی gta v راکستار گفته بود جتپک به بازی برگشته

میشه یه نفر لطف کنه نحوه سرمایه گذاری و پول درآوردن رو بگه ؟ این که میگید سهام بخریم و بفروشیم و ... چه جوریه ؟
من کلی تو بازی پیشرفت کردم ولی فقط همون پولی که از سرقت جواهر فروشی درآوردیم رو دارم .

آقا خواهشا یه آدم باهال پیدا بشه اینو جواب بده برا منم سواله

یعنی جواب دادنش اینقدر سخته!

من که نصفه ولش کردم دیدم 121 چک پوینت داره گفتم برو بابا

من رفتم چند بار وسطش استارت زدم چون انگشتم گرفته بود كلا ٢٧ دقيقه و خورده اي شد طول دور كل لوس سانتوس رو مسابقه ميدي واقعا خسته كننده بود جالبيش اينه مه موقع شنا زير ابي رفتم كلي جلو افتادم بعد كه به دوچرخه رسيدم ٢ نفر رسيدن بهم!! تاًاخراي بازي هم هي ميومدن اول و دوم رد ميشدن ازم اخر ولي اول شدم

روش خاصی نداره، از تو گوشی میری رو نت، قسمت money & .... اگه آفلاین بازی می کنی که برو LCN و سهام شرکت هایی که سهامشون تو نمودار کف قیمت هست و رشد صعودی دارن رو بخر و وقتی دیدی به ماکزیمم سود رسید بفروش، ولی بهت توصیه می کنم اگه پولت کمه زیاد سمت بورس نرو چون سودی که از سرمایه های کم بهت میرسه اصلا چشمگیر نیست ولی اگه مثلا 1میلیون داری برو یه جای مطمئن سرمایه گذاری کن اونوقت به راحتی سود قابل توجهی بهت میرسه
من دیشب از اون گلیچی که تو صفخات قبل هست برای هر کاراکتر 2میلیون پول جمع کردم و امروز میخوام برم تو کار بورس

اگه بخواي پول كلان بدست بياري بايد از اول بري هم تو مراحل. لستر هم ٢ جا تو داستان و يه مرحله تصادفي پولاي خوبي ميده من با مايكل بعد از خريدن زمين گلف و سينماها ١ بيليون و ٢٣٠ ميليون دلار پول دارم همش هن از تو سهام هفته اي هم ٨٠٣ هزار دلار درامدشه
ubegezyv.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or