nihilnigritude
کاربر سایت
اون زیر دریاییه که 120000تا میده نمیدونی کجاست؟
مطمئنی همچین چیزی تو بازی هست؟
اون زیر دریاییه که 120000تا میده نمیدونی کجاست؟
باید با گوشیت بری تو اینترنتش بخری
من تو این پست خوندممطمئنی همچین چیزی تو بازی هست؟
اين اسپرت كردن ماشين در چند درصدي و كجا باز ميشه پس ؟؟؟
اونجایی که مایکل و تروور توی خونه مایکل نشستن و با هم حرف میزنن، بعد تروور عصبانی میشه و میزنه بیرون و ماشین مایکل رو هم میبره، مایکل بهش چی گفته بود؟ که مایکل زنگ زد به اون مامور fib و گفت که تروور فهمیده و بعد مایکل میره میبینه تروور داره قبرشو میکنه!
حواسم نبود مکالمات اون قسمت skip شد نفهمیدم چی شد :d\
چطور لبه دیوار ها و جا های نازک راه میری من که هرچی تلاش میکنم میوفته پایینعكسي از خودم
از بالاي جرثقيل پريدم
اينم منم
بالاي همون جرثقيل
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
احتمالا منطقه ای که داری توش میگردی یه جای دیگس - هر منطقه یسری ماشینای خاص توش هست.
!
بله، تو اکثر gta ها رسمه، با پیشرفت تو بازی ماشین ها تغییر میکنن و بهتر میشن، اما اینجا حواسشون نبوده، بعضی ماشین های خوب دیگه نمی آن،سمت خونه مایکل رو یگم ، قبلا پر از ماشین های خفن بود ، مثل ماشینی که شبیه Audi R8 هست یا لامبورگینی . ولی الان دیگه اینا تو خیابون چرخ نمیزنن و به جاش این مینی های کوپه پر شده و یه سری ماشین کوپه که سقفش جمع میشه و شبیه ب ام و هست .
کلا اول بازی ماشین ها خیلی خفن تر بودن . حالا کسی این تغییر ماشین ها رو متوجه شده ؟
بله، تو اکثر gta ها رسمه، با پیشرفت تو بازی ماشین ها تغییر میکنن و بهتر میشن، اما اینجا حواسشون نبوده، بعضی ماشین های خوب دیگه نمی آن،
من خریدم اما کجا تحویل میده ؟؟
من تو این پست خوندم
http://forum.bazicenter.com/thread51197/page264/#post2862678
ولی نمی دونم کجارو میگه دقیقا
سمت خونه مایکل رو یگم ، قبلا پر از ماشین های خفن بود ، مثل ماشینی که شبیه Audi R8 هست یا لامبورگینی . ولی الان دیگه اینا تو خیابون چرخ نمیزنن و به جاش این مینی های کوپه پر شده و یه سری ماشین کوپه که سقفش جمع میشه و شبیه ب ام و هست .
کلا اول بازی ماشین ها خیلی خفن تر بودن . حالا کسی این تغییر ماشین ها رو متوجه شده ؟