Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام به دوستان
من تازه کارم اگه میشه یکم راهنماییم کنید

من پلیر ساختم 2_3 روز بدون مشکل بازی کردم یدفعه قطع شد،ازون روز به بعد ارور میده و اصلا وارد بخش آنلاین نمیشه :

Your profile does not have the correct permissions to access Xbox LIVE functionality

-باید اکانت گلد بگیرم؟
-یا چی؟؟

سلام به دوستان

من پلیر ساختم 2_3 روز بدون مشکل بازی کردم یدفعه قطع شد،ازون روز به بعد ارور میده و اصلا وارد بخش آنلاین نمیشه :

Your profile does not have the correct permissions to access Xbox LIVE functionality

-باید اکانت گلد بگیرم؟

-یا چی؟؟

دو سه روز پیش لایو رایگان بوده به همین دلیل توانستید وارد بشید برای بخش آنلاین بازی حتما باید گلد داشته باشید.

سلام به دوستان

-باید اکانت گلد بگیرم؟

-یا چی؟؟
آره باید گلد بگیری

برای من یک جا باگ داره .

من در یک ماموریتی که Lester به من گفته بود , که برم 4 تا ماشین رو بدزدم و براش بیارم و من هم همین کار رو انجام دادم بعد بهم زنگ زد , گفت بیا Strip Club .
حالا می خوام که برم داخل Strip Club درش قفل هست و اینکه نگاهبانی هم کنارش نیست , کسی میدونه چطور میشه رفت داخل ؟ 2-3 روزی اینجا گیر کردم !

امروز چند بار دقیقا تو یک قسمتی از نقشه بازی ری استارت میشد و پیام میداد که اگه مشکل مجدد تکرار شد بازی رو دوباره نصب کنید ! دیسک یکم برنر نیست ولی دیسک 2 هست ... به تنها چیزی که فکر نمیکردم این بود که با نصب مجدد بازی درست بشه همش فکر میکردم که این قسمت بازی درست رایت نشده.خلاصه گفتم اگه برای شماهم این پیام اومد زیاد نگران نشید. بازی رو پاک کنید یک بار دیگه نصب کنید

برای من یک جا باگ داره .

من در یک ماموریتی که Lester به من گفته بود , که برم 4 تا ماشین رو بدزدم و براش بیارم و من هم همین کار رو انجام دادم بعد بهم زنگ زد , گفت بیا Strip Club .
حالا می خوام که برم داخل Strip Club درش قفل هست و اینکه نگاهبانی هم کنارش نیست , کسی میدونه چطور میشه رفت داخل ؟ 2-3 روزی اینجا گیر کردم !

تا جایی که من خاطر هستم شما باید یک یا دو تا کامیون هم برای این ماموریت می دزدید.کامیون های حمل پول است فکر کنم.

- - -ویرایش - - -

مکان های مناسب برای عبور از پل جهت 100% کردن بازی و گرفتن Tropy/Achievment مربوطه در پست اول قرار گرفت.

دوستان اپدیت امده ؟ میشه بدون لابو به صورت افلاین بازی را ریخت ؟ اصلا چه چیزهایی داره ؟ روی بازی عادی تاثیر داره یعنی روند بازی را عوض میکنه ؟ لینکشو میزارید؟
ممنون میشم جواب بدید

تبریک بابت اولین تاپیکی که تو بخش ۳۶۰ پنج هزاری شد !
:دی
امروز بعد از ۱۵ روز بن :( اومدم اعلام کنم بازی رو ۹۴درصد کردم ! :دی
تقریبا هیچ کاری نمونده که انجام نشده باشه
اون ۶ درصدم فداسرمون ! ما ۱۰۰ حساب میکنیم :دی

بالاخره واقعا تموم شد

دوستان بازی یه مقدار افت فریم نداره ؟ و تو نشونه گیری هم احساس میکنم نسبت به red dead و به صورت کلی سخته ... اینطور نیست ؟

آخرین ویرایش:
دوستان تو رو خدا کمک کنید
این مرحله اصلا نمیدونم باید چکار کنم!؟
بازی 15درصد هست اینجا باید چکار کنم لطفا توضیح دهید.فک کنم یه کارگاه خباطی هست باید چکار کنم؟؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or