Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بازی یه مقدار افت فریم نداره ؟ و تو نشونه گیری هم احساس میکنم نسبت به red dead و به صورت کلی سخته ... اینطور نیست ؟
این قضیه افت فریم بیشتر به حساس بودن ادما ربط داره. من خودم احساس میکنم افت فریم دارم ولی دوستم میگه نداره

دوستان تو رو خدا کمک کنید
این مرحله اصلا نمیدونم باید چکار کنم!؟
بازی 15درصد هست اینجا باید چکار کنم لطفا توضیح دهید.فک کنم یه کارگاه خباطی هست باید چکار کنم؟؟ ممنون

اگه اشتباه نکنم برای انجام اون ماموریت باید کت شلوار بپوشی

دوستان تو رو خدا کمک کنید
این مرحله اصلا نمیدونم باید چکار کنم!؟
بازی 15درصد هست اینجا باید چکار کنم لطفا توضیح دهید.فک کنم یه کارگاه خباطی هست باید چکار کنم؟؟ ممنون
باید کت و شلوار یه دست بپوشی تو خونه ی خوده مایکل هم هست
دوستان اپدیت امده ؟ میشه بدون لابو به صورت افلاین بازی را ریخت ؟ اصلا چه چیزهایی داره ؟ روی بازی عادی تاثیر داره یعنی روند بازی را عوض میکنه ؟ لینکشو میزارید؟
ممنون میشم جواب بدید
فقط باعث از بین رفتن گلیچ ها شده.http://www.xbuc.net/

Last edited by a moderator:
دروود ببینید چی پیدا کردم(البته اگر تا به حال خودتون پیدا نکرده باشید)
زامبی در لوس سانتوس
البته ادمه داره نقش بازی میکنه
بابت کیفیت هم شرمنده با نزدیک ترین گوشی که دم دستم بود عکس هارو گرفتم
78279949528355603209.jpg

73957450207562089616.jpg

82892392601252384378.jpg

حالا که پست زدم با اجازتون سوالم رو هم بپرسم
دوستان این اپدیت جدید که از لایو زدیم کجا رفت جایگزین قبلی شد؟ مگه قبلی مشکلات افلاین (باز شدن انلاین) و این جدیده انلاینش رو بر طرف نمیکرد
من دو تا اپدیت زدم دومی جایگزین اولی میشه درسته؟اخه برخی بازی ها همه اپدیتها میمونه
شرمنده سوال اماتوری بود(خودم جواب خودم رو دادم)

چجوری میشه وارد مارکت
BAWSAQ شد؟؟؟؟؟؟
من عضو Social club شدم و تو لایو آنلاین بودم ولی بازم وقتی میرم توش ارور میده
صرفا انلاین باشید وصل میشه اگر نشد مشکل خاصی نیست گاهی پیش میاد
یک مدت بعد مجددا تلاش کنید حل میشه

Last edited by a moderator:
همینجور آپدیت داره می آد. :دی حالا واسه بقیه دنیا خوبه ولی من که دیگه واقعا خسته شدم.

• Fixes multiple issues causing character deletion or other loss of progress
  • Fixes issues causing infinite loading, infinite sky cams, and missing interface options between jobs
  • Fixes an issue causing the "replay" option to be locked out on certain jobs
  • Fixes an issue where a player would become stuck in the mod garage when respraying a Sanchez motor bike
  • Fixes an issue where the Player became stuck inside Los Santos Customs during Online tutorial flow.
  • Fixes an issue causing the loss of guns and ammo
  • Fixes issues causing GTA races ending early because of players spawning too far ahead
  • Fixes issues in Last Team Standing where sessions would not progress past the lobby
  • Fixes issues with network errors when joining Last Team Standing using Quick Job
  • Added clarifications around when a player is using a temporary character in GTA Online during Rockstar Cloud server outages
  • Adjusts the monetary penalty for being killed in a One on One match

اینم خیلی مهمه ؛

In the meantime, please always remember to save your game before leaving GTA Online, otherwise you may lose any progress since your last save – this can be done by exiting back to Single Player through the pause menu. Until downloading the title update above and in order to minimize the chances of any further data loss, if at any point you receive the message “Rockstar Cloud Servers are unavailable”, please do not either select the "Retry" option or create a temporary Character to play GTA Online. Instead, you should exit to GTAV Story Mode and try entering GTA Online again through the menu in Story Mode.

http://www.rockstargames.com/newswi...ess-gta-online-game-progress-loss-and-ot.html

آخرین ویرایش:
این تایتل آپدیت ها رو اگر وصل شیم به اینترنت و دانلودشون کنیم تمومه؟یعنی بعدش کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدیم؟
چون دوستم هنوز بعد از این آپدیت ها با ماشین های تو گاراژش مشکل داره.

بین این صفحه واقعا سخته دنبال یه مطلب گشتن!!!!!!!!1

اون نقشه ای که توی بازی اورجینال هست چی رو نشون میده پشتش؟

یه جایی دیدم برا پول درآوردنه کسی میتونه کامل توضیح بده؟

الان نزدیک سه هفته هست که دارم بازی میکنم و واقعا حیفم میاد بازی رو تموم کنم ولی چه کنم که دیگه آخرای راهم، حالا دوستان کسی میدونه اون کشتی ای که زیر آب رفته و میشه ازش بی نهایت پول درآورد دقیقا کجاست؟ من خودم یه جا رو از رو نوشته های یکی از بچه ها حدس میزنم که اونجاست، عکسشو میذارم اگه همون جا بود لطفا بگید اگه هم جای دیگه است جاشو رو نقشه بگید:

تایتل اپدیت جدید این مشکلات رو برطرف میکنه
Fixes in this title update include:

• Fixes multiple issues causing character deletion or other loss of progress
  • Fixes issues causing infinite loading, infinite sky cams, and missing interface options between jobs
  • Fixes an issue causing the "replay" option to be locked out on certain jobs
  • Fixes an issue where a player would become stuck in the mod garage when respraying a Sanchez motor bike
  • Fixes an issue where the Player became stuck inside Los Santos Customs during Online tutorial flow.
  • Fixes an issue causing the loss of guns and ammo
  • Fixes issues causing GTA races ending early because of players spawning too far ahead
  • Fixes issues in Last Team Standing where sessions would not progress past the lobby
  • Fixes issues with network errors when joining Last Team Standing using Quick Job
  • Added clarifications around when a player is using a temporary character in GTA Online during Rockstar Cloud server outages
  • Adjusts the monetary penalty for being killed in a One on One match
اینو هنوز من نگرفتم ولی قبلی رو که چندروز پیش ریختم گند زد به بازی دیسک هامم برنر هست ولی
مدام تو هر قسمتی بازی ری استارت میشه الان بار سومه که دارم بازی رو re install میکنم .

اکثرا به مشکل غیب شدن ماشین ها و عوض شدن رندوم لباس های کارکتر اشاره کردن مشکلی که من بارها داشتم .در کل عاقا خیلی باگ داره از این اپدیت ها قراره زیاد داشته باشیم

همین دیروز ماشینی که اپگرید کرده بودم وسط خیابون غیب شد... یک موتوری کیف یک مردی رو زدن رفتم با ماشین دنبالشون با ماشین زدم زیرش پیاده شدم کیف رو بردارم وقتی برگشتم ماشین غیب شده بود...
مجبور شدم لود بزنم ..
از این مشکلات که برای من خیلی پیش اومده ولی بدترینشون همین مشکل ری استارت شدن بازی هست :|

بین این صفحه واقعا سخته دنبال یه مطلب گشتن!!!!!!!!1

اون نقشه ای که توی بازی اورجینال هست چی رو نشون میده پشتش؟

یه جایی دیدم برا پول درآوردنه کسی میتونه کامل توضیح بده؟
همون نقشه داخل بازیه
29743073747151612650.jpg
05841775040774852413.jpg
عکس هارو خودم گرفتم برای همین کیفیتشون خوب نیست:d

صرفا انلاین باشید وصل میشه اگر نشد مشکل خاصی نیست گاهی پیش میاد
یک مدت بعد مجددا تلاش کنید حل میشه
من امروز از 8 صبح هر ساعت دارم امتحان میکنم ولی بازم ارور میده :(
حتی GTA Online هم تونستم بازی کنم ولی تو مارکت نتونستم برم

کمک
دوستان در 16 درصد بازی گیر کردم:d
یه جا که دنبال یه ماشین پلیس که نه توش کماندو از این چیزا هست علامتش تو نقشه h با یه حرف دیگه هست که حضور ذهن ندارم اونجا باید چکار کنم؟؟میزنم بهش پلیس میاد دنبالم تعقیبش میکنم گیم آور میشم میشه بگید چکار کنم؟

کمک
دوستان در 16 درصد بازی گیر کردم:d
یه جا که دنبال یه ماشین پلیس که نه توش کماندو از این چیزا هست علامتش تو نقشه h با یه حرف دیگه هست که حضور ذهن ندارم اونجا باید چکار کنم؟؟میزنم بهش پلیس میاد دنبالم تعقیبش میکنم گیم آور میشم میشه بگید چکار کنم؟
باید بری دنبالش رانندش و بکشی و سوار ماشین بشی و پلیس هارو بپیچونی و ماشین رو ببری اونجایی که میگه پارک کنی

دوستان من بازي رو تموم كردم و ١٨ ميليون دلار پول دارم اما رفتم زمين گلف رو بخرم ديدم زده ١٥٠ ميليون دلار !!!! اين همه از كجا جور كنم ؟؟؟ بانك نميشه زد ديگه ؟ گنج با ارزش جايي نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or