Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

راهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک
دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟
منم خودم اینجا گیر کردم ولی یه 2 و 3 دفعه که ببازی وقتی مینویسه mission falied یه گزینه به نام skip هم میادb-) که میتونی x رو بزنی تا مرحله اتوماتیک وار رد بشه ولی اگه می خوای بدون skip زدن مرحله رو بری متاسفانه باید بگم نمیدونم :(ولی از دوستان دیگه هم خواهش میکنم راه این کار رو بهمون بگن تا بتونیم یه بار هم با توان خودمون مرحله رو بریم:d

بازي زود تموم شد :x
هر سه مدل امتحان كردم جالب بود آخر بازي ، همينطور كه بچه ها گفتن و من اين قسمتو هم بازي كردن سه مدل داره شما اگه ميخواهيد هر 3 شخصيت بازي رو تا آخر داشته باشيد بايد توي گوشيتون پيغامي كه براتون مياد آخريش انتخاب كنيد اگه 1 يا 2 رو زديد يكي از شخصيت هاي بازي رو بايد بكشيد و ديگه تا آخرش اون فرد رو نداريد

دوستان ممنون میشم کمکم کنید ...
من با این روش که اول دیسک اول بازی رو در هارد دستگاه نصب کردم و با گذاشتن دیسک دوم بازی رو از روی درایو نوری اجرا می کنم ...
اما مشکل اینجاست که در زمان بازی کنسول خیلی صدای خر خر میده ! البته یه جاهایی صداش میخوابه اما بیشتر موقع ها صدا میده ! شنیدم ممکنه لنز دستگاه ضعیف بشه ...
به نظرتون اگر دستک دوم روی یک فلش 32 گیگ با سرعت بسیار بالا نصب کنم از سرعت و کیفیت بازی کم نمیشه ؟؟ آیا بهتر نیست ؟؟

دوستان تا حالا کاکتل مولوتوو پیدا کردین من از اون قلاب ها که باهاشون در جعبه باز میکنن(نمیدونم اسمش چیه) پیدا کردم مثل باتومه توی شمال نقشه توی همون شهری که کنار بزرگ ترین کوه بازیه

راستی جریان اون قسمت تو نقشه تو بیابون که همش نقاشیه فضایی هاس چیه؟ از بالا پریدم روش یه صدای مثلا وحشتناک بلند شد و مردم فرار کردن کی میدونه اونجا چیه؟

راهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک
دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟

باید با فرانکلین سوار ماشین آشغالی بشی و بری به سمت getaway car . من مشکل شما رو نداشتم . اگر نتونستی رد کنی چاره ایی نیست باید skip کنی .

سلام
اقا من اونجا گیر کردم که با مایکل میری سه تا لباس و 3تا ماسک میخری گیر کردم بعدش دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم هیچ ماموریتی هم تو نقشه نیست
سوارهر ماشینی هم میشم یه پغام میده که نمفهمم چی نوشته
ممنون میشم راهنماییم کنید

باید با فرانکلین سوار ماشین آشغالی بشی و بری به سمت getaway car . من مشکل شما رو نداشتم . اگر نتونستی رد کنی چاره ایی نیست باید skip کنی .
فکر کنم شما هم skip کردی چون من هم وقتی skip کردم دیدم فرانکلین و یه ماشین اشغالیم جلوشه و از پلیسان محترم هم خبری نیست.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or