aj 200
کاربر سایت
منم خودم اینجا گیر کردم ولی یه 2 و 3 دفعه که ببازی وقتی مینویسه mission falied یه گزینه به نام skip هم میادb-) که میتونی x رو بزنی تا مرحله اتوماتیک وار رد بشه ولی اگه می خوای بدون skip زدن مرحله رو بری متاسفانه باید بگم نمیدونمراهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک
دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟
چطور میشه با chop بازی کرد ؟ و چطور میشه به سگ گفت برو به اون یارو حمله کن ؟
راهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک
دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟
من آهنگ هایی که از رادیویِ gta v پخش میشه رو می خوام .
راهی هست ؟؟؟
فکر کنم شما هم skip کردی چون من هم وقتی skip کردم دیدم فرانکلین و یه ماشین اشغالیم جلوشه و از پلیسان محترم هم خبری نیست.:dباید با فرانکلین سوار ماشین آشغالی بشی و بری به سمت getaway car . من مشکل شما رو نداشتم . اگر نتونستی رد کنی چاره ایی نیست باید skip کنی .
باید قبلش چنتا اسنایپر پلیس هستن رو ساختمونا اونارو بزنی..فکر کنم شما هم skip کردی چون من هم وقتی skip کردم دیدم فرانکلین و یه ماشین اشغالیم جلوشه و از پلیسان محترم هم خبری نیست.:d