nihilnigritude
کاربر سایت
دوستان بالاخره منم شروع کردم مجبور شدم یه هارد 250 بگیرم یه ذزه آینده نگری کردم چون حالا WD هم 2 تا دی وی دیه
یه سوال من دیسک 2 رو نصب نکردم دیسکم خیلی صدا میده اشکال نداره از بازی بیرون بیاد
هندلینگ چرا اینطوریه ؟ خیلی تیزه نمیشه درستش کرد؟
ی مورد دیگه واسه سرمایه گذاری بتون یاد میدم.
فقط مثل سری سر سهام لستر 100 صفحه تاپیک رو به گند نکشید
تو یکی از ماموریت رندوم پیش میاد که موتور طرف رو میدزدند شما موتور رو از طرف پس میگیرید و به صاحبش بر میگردونید ..یک مدتی میگذره و یک پیام براتون میاد ( اس ام اس) که میگه من همونی هستم که موتورشو دزدیدن وتو برام پس گرفتی و... من رئیش شرکت animal ark هستم و خیلی پولدارم و اینکارا واسه عشق به این کار انجام دادمو اصلا جنبه مالیش برام مهم نبوده از این چرتا پرتا ...در اخر میگه که 100 هزارتا تو شرکتم سرمایه گذاری کن همون قدر سود کن . 1 روز بعدش 200 هزارتا برداشت میکنی.
دیگه خیلی سادس اسون هم توضیح دادم موفق باشید
این شرکت هم وقتی وارد سایت سهام میشید همون اولین شرکت هست تو لیست
دوستان این یارو که موتورشو میبرن کجای نقشس ؟ b-) من دور و ور خونه فرانکلین رو زیر و رو کردم !!!
فکر می کنم ساعتش هم مهم است من اواخر شب بود که پیداش کرده بودم.دوستان این یارو که موتورشو میبرن کجای نقشس ؟ b-) من دور و ور خونه فرانکلین رو زیر و رو کردم !!!
پولیه!دوستان من نسخه کالکتور ادیشن رو بگیرم میتونم از مدل مو ها و ریش های اضافه استفاده کنم ؟
کسی داره این نسخه رو ؟