Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بالاخره منم شروع کردم مجبور شدم یه هارد 250 بگیرم یه ذزه آینده نگری کردم چون حالا WD هم 2 تا دی وی دیه
یه سوال من دیسک 2 رو نصب نکردم دیسکم خیلی صدا میده اشکال نداره از بازی بیرون بیاد
هندلینگ چرا اینطوریه ؟ خیلی تیزه نمیشه درستش کرد؟

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره منم شروع کردم مجبور شدم یه هارد 250 بگیرم یه ذزه آینده نگری کردم چون حالا WD هم 2 تا دی وی دیه
یه سوال من دیسک 2 رو نصب نکردم دیسکم خیلی صدا میده اشکال نداره از بازی بیرون بیاد
هندلینگ چرا اینطوریه ؟ خیلی تیزه نمیشه درستش کرد؟

مبارک باشه
هندلینگ رو بهش عادت میکنی
یه کم بازی کن عادی میشه

ی مورد دیگه واسه سرمایه گذاری بتون یاد میدم.
فقط مثل سری سر سهام لستر 100 صفحه تاپیک رو به گند نکشید :دی
تو یکی از ماموریت رندوم پیش میاد که موتور طرف رو میدزدند شما موتور رو از طرف پس میگیرید و به صاحبش بر میگردونید ..یک مدتی میگذره و یک پیام براتون میاد ( اس ام اس) که میگه من همونی هستم که موتورشو دزدیدن وتو برام پس گرفتی و... من رئیش شرکت animal ark هستم و خیلی پولدارم و اینکارا واسه عشق به این کار انجام دادمو اصلا جنبه مالیش برام مهم نبوده از این چرتا پرتا ...در اخر میگه که 100 هزارتا تو شرکتم سرمایه گذاری کن همون قدر سود کن . 1 روز بعدش 200 هزارتا برداشت میکنی.
دیگه خیلی سادس اسون هم توضیح دادم موفق باشید
این شرکت هم وقتی وارد سایت سهام میشید همون اولین شرکت هست تو لیست ;)

ی مورد دیگه واسه سرمایه گذاری بتون یاد میدم.
فقط مثل سری سر سهام لستر 100 صفحه تاپیک رو به گند نکشید :دی
تو یکی از ماموریت رندوم پیش میاد که موتور طرف رو میدزدند شما موتور رو از طرف پس میگیرید و به صاحبش بر میگردونید ..یک مدتی میگذره و یک پیام براتون میاد ( اس ام اس) که میگه من همونی هستم که موتورشو دزدیدن وتو برام پس گرفتی و... من رئیش شرکت animal ark هستم و خیلی پولدارم و اینکارا واسه عشق به این کار انجام دادمو اصلا جنبه مالیش برام مهم نبوده از این چرتا پرتا ...در اخر میگه که 100 هزارتا تو شرکتم سرمایه گذاری کن همون قدر سود کن . 1 روز بعدش 200 هزارتا برداشت میکنی.
دیگه خیلی سادس اسون هم توضیح دادم موفق باشید
این شرکت هم وقتی وارد سایت سهام میشید همون اولین شرکت هست تو لیست ;)

تشكر
اي واي فك كنم دير فهميدم اينو موتورشو پس دادم ولي سهام نخريدم :( ( موتورش زرد بود و تو محله هايه بالا ميشست نزدسكه فرانكلين )

سلام دوستان ، سه تا سوال دارم که مال بخش آنلاینه:

1- من الان داشتم آنلاین میزدم ولی کاراکتر من جلیقه ضد گلوله پوشیده و اصلا نمیشه درش آورد. چندتا لباس هم خریدم ولی بازم درنیاورد!!

2- از کجا میشه بانک زد چون من هیچ جایی بانک ندیدم!

3- یه مرحله داره که یه ماشین رو باید انتخاب بکنیم و ببریم به کاستوم تا جی پی اس ببندیم. الان هر جایی رو نگا میکنم اصلا ماشین نیست. از دوستام پرسیدم گفتن توی تلفنت زنگ بزن به یه نفر که اسمش یادم نیست، ولی باز نشد!!

راهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک
دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟

من با کنسول جیتگم به یه مشکلی توی اجرای gta بر خوردم
دیسک اول رو نصب میکنم و دیسک دوم رو از روی درایو اجرا میکنم ولی همش پیغام clean disk میده
دیسک ها روی کنسول های دیگه درست اجرا میشن .چند نمونه مختلف بازی رو هم تست کردم همش همین مشکل رو داره
احتیاج به اپدیت یا چیزی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or