شما تو هر لباس فروشی که بری حتی اسلحه فروشی یه پایه هایی گذاشتن که مثل همین دست فروش های عینک فروش خودمون میمونه بری جلوش میتونی انتخابش کنیآقا عینک نمیشه خرید؟!؟! هیچجا ندیدم..
یه سری سوپرمارکت هست که میتونی ازشون دزدی کنی:-bدوستان ساختمان هایی تو بازی هستن که بشه رفت توش ولی رو نقشه مشخص نشده باشه؟
دوستان راهی نیست که بشه ماشینهایی که تیون میکنیم رو گم نکنیم ؟! من برشون میدارم میرم واسه ماموریت بعدش گم میشن ! بعضی وقتا هم میزارمشون تو پارکینگ ولی وقتی برمیگردم نیست!
حالا بازی به این بزرگی نمی تونه باگ داشته باشه!در ادامه همین داستان خرید وسیله نقلیه
نکته جالب دیگه اینه که وقتی اتومبیل یا موتورسیکلت میخری باید قبلش کلی پوله یرا خرید گاراژ بدین که فروشنده براتون بزارش اونجا
کلا جلو خونه یا پارکینگ خونه حساب نیست
واقعا بعید بود بعد 4 نسخه GTA با چندتایی میان نسخه ، مشکلات برنامهنویسی روی منطق بازی داشته باشن ، گیرهای گرافیکی بماند
مخصوصا اون داستان مضحک روش نصب GTA V![]()
دوستان لطفا کمکم کنید!!حدود 34 درصد از بازی رو رفتم ولی الان هیچ مرحله ای وجود نداره که برم!!درحالی که رو مایکل 1 مرحله-فرانکلین 2 مرحله-ترور فیلیپس 1 مرحله زده!!رو هر کدوم که سویچ میکنم تو نقشه هیچ مرحله ای نیست که برم!!چیکار کنم؟
خب اولین سود رو زدیم بر بدن! ( حدود 600 هزار ) . توصیه میکنم کسایی فقط بی هدف بازی میکنن و نه از داستان سر در میارن و نه میخوان از بازی به این بزرگی لذت ببرند کلا به این پست توجه نکنن!:d
مرحله ای که با لستر ملاقات میکنیم ( در نقش فرانکلین ) ، لستر از ما میخواد که هدفیو در یه هتل از بین ببریم. به صراحت توی حرفاش میگه که در صورت کشتن هدف میتونیم با خرید سهم شرکت به خصوصی سود بزنیم به جیب!
اسم شرکت BetaPharmaceuticals هستش که تو بخش بورس مربوط به آنلاین هست. یعنی باید آنلاین باشید تا مارکت ها نمایش داده بشن.
هر چی پول دارین رو Beta سرمایه گذاری کنین و هدفو از بین ببرید. بعد چند روز حدود 81 % سود میکنین. به همین راحتی. واقعا اگه به تمام اتفاقات بازی توجه کنین خیلی راحت از بورس درآمد میشه کسب کرد. حتی رادیو هم گوش کنین.
پس توصیه میکنم با فکر بازی کنین.
در ضمن قبل از رفتن پیش لستر میتونین با هر سه کاراکتر سرمایه گذاری کنین تا همه سود ببرن. چون حین ماموریت سوییچ نمیشه کرد و فقط فرانکلین میتونه سرمایه گذاری کنه.