Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بعد از پایان بازی وقتی میخوام با ترور برم خونش تو اون روستاهه.نمیتونم وارد خونه شم.یه زنه ای توشه .فک کنم میگفت یه کاری کن برام.یه چیزایی در رابطه با ون میگفت
کسی میدونه چه جوری میتونم برم تو خونه؟

بابا پلیسا امروز منو قشنگ به ... دادن!!! 5 ستاره شدم!!!!! خوب یعنی چی آخه اینجوری طراحی میکنن؟؟ واقعآ هیچ راهی برا فرار و این چیزا نبود!! 2-3 دقیقه در رفتم! 3تا ماشین عوض کردم!( ماشینام رو پنچر میکردن) آخر هم دیدم هیج جوره نمیشه در رفت! رفتم یه کنج گیر اوردم! ماشین رو کج نگه داشتم پشتش سنگر گرفتم! تا وقتی خشاب داشتم دووم اوردم! بعد دیگه به ... رفتم! واقعآ چرا؟؟؟؟؟ --------------------- به نظرتون چرخه شب و روز کوتاه نیست؟ زود روز و شب میشه میره...

بعد از پایان بازی وقتی میخوام با ترور برم خونش تو اون روستاهه.نمیتونم وارد خونه شم.یه زنه ای توشه .فک کنم میگفت یه کاری کن برام.یه چیزایی در رابطه با ون میگفت
کسی میدونه چه جوری میتونم برم تو خونه؟
اون مادر تروره!!:|یه ون می خواد با اسم desaugh (مطمئن نیستم درست نوشتم!) که اون رو باید پیدا کنید!
اونجا هم شباهتی فکر نکنم به روستا داشته باشه!

این پلیس ها چه مصیبتی هستن..! من سه ستاره بود افتادن دنبالم اشکم در اومد تا بعد دو ساعت شانسی رفتم تو سوراخ مترو و از دستشون فرار کردم..
تو بازی بلد نیستی :دی ! برو تو کوچه پس کوچه های بن بست ماشینتو سمت دیوار پارک کن دیدی داری گیر میوفتی از رو سقفش برو رو دیوار :دی !

خو برو جلوتر بهش میرسی ;)

میتونی از وسایل غواصی استفاده کنی داداش البته اگر پیدا کنی :d
اخه نميدونم بايد چى كار كنم ،اون اقا مالكه نمايشگاه اوتومبيله بم زنگ زد گفت كارمند ماه برات معنايى نداره؟دوسه تا ماموريت فرعيه فرانكلينو اونيكى رو رفتم ولى الان نميدونم چه كنم؟

اخه نميدونم بايد چى كار كنم ،اون اقا مالكه نمايشگاه اوتومبيله بم زنگ زد گفت كارمند ماه برات معنايى نداره؟دوسه تا ماموريت فرعيه فرانكلينو اونيكى رو رفتم ولى الان نميدونم چه كنم؟

اون ماموریت علامت سوال رو برو همه چی حله

سلام به همگی
من بازی رو تموم کردم وقتی بعد بازی میخوام کاراکترم رو عوض کنم رو فرنکلین یه شماره 1 هست که یعنی یه mission داره ولی هرچی تو مپ میگردم هیچی پیدا نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
کسی نمیدونه؟

دوستان اینم یه Easter Egg که خودم کشف کردم و تو نت هم جایی نبود.

حوالی شمال شهر بازی یه فست فود بین راهی هست که باید خودتونو به بالاش برسونید و یه مشت بزنید به این توپ تبلیغاتی بالای فست فود تا بیوفته.

حالا با ماشین یا هر چیز دیگری می تونید تو سطح شهر ببرینش.

اینم عکس که از صفحه تلویزیون گرفتم کیفیتش یکم پایینه:
52445902407382898596.jpg

ممنون.

این پلیس ها چه مصیبتی هستن..! من سه ستاره بود افتادن دنبالم اشکم در اومد تا بعد دو ساعت شانسی رفتم تو سوراخ مترو و از دستشون فرار کردم..

منم یه بار سه ستاره بودم رفتم توی بوته های یک پارک استتار کردم ،بعد پلیسا گورشونو گم کردن به همین راحتی !یا حتی بپر توی اب بعد برو زیر اب :d

چقدر کنترل ماشین تو این شماره خوب شده ماشین برقی هم تو بازی داریم :دی سیوش کردم تو ماشین لامصب شتاب اولیش خیلی خوبه و خیلی هم بی صداست

امروز از کوپ انداختم بیرون :دی

سوال درمورد money
از دوستان اهل فن درمورد خرید سهام ها راهنمایی چیزی در نت وجود نداره.یا کسی که تجربه داره من را راهنمایی کنه.من سهام می خرم اما یا سود خیلی کمی می ده یا اصلا به کل به گل می شینه.جای می خواندم که به اخبار رادیو و روزنامه باید گوش بدید وجای دیگر هم خواندم که باید بریم شرکت های رقیب را بزنیم که سهام شرکتی که ما سرمایه گذاری کردیم بره بالا.یا درجایی گفته شده بود این Lester راهنمایی می کنه چی را بخری.اما هیچ کدام از این موارد برای من اتفاق نیافتاده.فقط یکبار لستر بهم گفت سهام بخر اما چی را بخرم نگفت.
سوال دوم مجموعه کل پول هر سه کاراکتر باهم خرج میشه یا هرکس برای خودش پول جدا داره؟

يه سري مراحل براي فرانكلين تقريبا اوايل بازي باز ميشه با نام L سبز رنگ ..
اين ويدئو كاملا توضيح ميده كه جريان چيه :
http://fs2.filegir.com/erfanimmorta..._(Guide_Tutorial_-_MAKE_MILLIONS)_[tag18].mp4

اولين مرحلشو كه تو ويدئو نشون ميده حتما بايد همون موقع كه مرحله باز ميشه بري ، ولي از اون به بعدش رو بزار بازي كه تموم شد پولدار شدي سهام بخر و سود ميليوني ميكني ..
يكي از مراحلش كه توي اين ويدئو هم هست ، اينه كه لستر بهت ميگه رئيس كارخانه سيگار RedWood رو ترور كن ، بعد شما بايد بري سهام شركت سيگار Debonaire رو هرچقدر كه پول داري بخري .. هرچقدر كه پول بيشتري سرمايه گذاري كني ، بعد از انجام ماموريت پول بيشتري گيرت مياد .

كلا اين سهام خيلي چيز جالبي هست ، من كه خيلي باهاش حال كردم الان هم دارم از اول بازي رو ميرم بخاطر همين .. :biggrin1:

asheghangta@
ترافیکم تموم شد
69.gif

حالا که نگاه می کنم می بینم حجمش 1.6 مگ بود عکسه :دی.

یه بار دیگه پست رو می ذارم با لینک به جای خود عکس که این صفحه سنگین نشه.

دوستان اینم یه Easter Egg که خودم کشف کردم و تو نت هم جایی نبود.

حوالی شمال شهر بازی یه فست فود بین راهی هست که باید خودتونو به بالاش برسونید و یه مشت بزنید به این توپ تبلیغاتی بالای فست فود تا بیوفته.

حالا با ماشین یا هر چیز دیگری می تونید تو سطح شهر ببرینش.

اینم عکس که از صفحه تلویزیون گرفتم کیفیتش یکم پایینه:
http://upload7.ir/images/52445902407382898596.jpg

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or