بعد از پایان بازی وقتی میخوام با ترور برم خونش تو اون روستاهه.نمیتونم وارد خونه شم.یه زنه ای توشه .فک کنم میگفت یه کاری کن برام.یه چیزایی در رابطه با ون میگفت
کسی میدونه چه جوری میتونم برم تو خونه؟
تو بازی بلد نیستیاین پلیس ها چه مصیبتی هستن..! من سه ستاره بود افتادن دنبالم اشکم در اومد تا بعد دو ساعت شانسی رفتم تو سوراخ مترو و از دستشون فرار کردم..
اخه نميدونم بايد چى كار كنم ،اون اقا مالكه نمايشگاه اوتومبيله بم زنگ زد گفت كارمند ماه برات معنايى نداره؟دوسه تا ماموريت فرعيه فرانكلينو اونيكى رو رفتم ولى الان نميدونم چه كنم؟خو برو جلوتر بهش میرسی![]()
میتونی از وسایل غواصی استفاده کنی داداش البته اگر پیدا کنی :d
اخه نميدونم بايد چى كار كنم ،اون اقا مالكه نمايشگاه اوتومبيله بم زنگ زد گفت كارمند ماه برات معنايى نداره؟دوسه تا ماموريت فرعيه فرانكلينو اونيكى رو رفتم ولى الان نميدونم چه كنم؟
کسی نمیدونه؟سلام به همگی
من بازی رو تموم کردم وقتی بعد بازی میخوام کاراکترم رو عوض کنم رو فرنکلین یه شماره 1 هست که یعنی یه mission داره ولی هرچی تو مپ میگردم هیچی پیدا نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
این پلیس ها چه مصیبتی هستن..! من سه ستاره بود افتادن دنبالم اشکم در اومد تا بعد دو ساعت شانسی رفتم تو سوراخ مترو و از دستشون فرار کردم..
سوال درمورد money
از دوستان اهل فن درمورد خرید سهام ها راهنمایی چیزی در نت وجود نداره.یا کسی که تجربه داره من را راهنمایی کنه.من سهام می خرم اما یا سود خیلی کمی می ده یا اصلا به کل به گل می شینه.جای می خواندم که به اخبار رادیو و روزنامه باید گوش بدید وجای دیگر هم خواندم که باید بریم شرکت های رقیب را بزنیم که سهام شرکتی که ما سرمایه گذاری کردیم بره بالا.یا درجایی گفته شده بود این Lester راهنمایی می کنه چی را بخری.اما هیچ کدام از این موارد برای من اتفاق نیافتاده.فقط یکبار لستر بهم گفت سهام بخر اما چی را بخرم نگفت.
سوال دوم مجموعه کل پول هر سه کاراکتر باهم خرج میشه یا هرکس برای خودش پول جدا داره؟
کسی نمیدونه؟