Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یجای بازی گیرکردم حدودا 30% هستش :
با trevor یه هواپیمای کارگو بلند میکنیم . باید برسونیمش به باند فرودگاه . اما هرکاری میکنم دوتا جنگنده با موشک یه موتور رو از کار میندازن . به باند نمیرسم باید چیکار کنم ؟
یکم واقعی فکر کنید دوستان
تو دنیای واقعی اگه سوار یه هواپیما باشی و بالش آتیش بگیره و موتورش هر لحضه در معرض انفجار باشه قطعا بیخیال هواپیما میشی دیگه؟
تو این وقتی بال هواپیما رو زدن هواپیما رو ول کن
جونتو بردار و از هواپیما بپر پایین

چند تا عکس هنری گرفتم گذاشتم تو اسپیولر ! ( اسپیول نیست )
3>

hy6ebu6e.jpg

vejyqugu.jpg

ytaguba2.jpg

evyny5y9.jpg

شگفتا...:-o
من چرا هرچی بازی یکنیم برف نمیاد؟؟کاری میکنی که برف بیاد؟؟

سلام به همگی دوستان چند تا سوال داشتم درمورد خود بازی که چیز مهمی نیست ولی تو اسپویلر مینویسم کسی نیاد بگه لو دادی بازی رو
اول اینکه هر ماشینی که از طریق اینترنت خریداری میکنیم و تو پارکینگ ظاهر میشه رو آیا نمیشه یک حرکتی کرد که بشه ماشین ثابت اون کاراکتر ؟ یعنی هر وقت از خونه میای بیرون اون ماشین باشه یا دیدید تو آغاز مراحل یه ماشین مزخرف هر کاراکتر وجود داره اون ماشینی که خریداری کردیم اونجا باشه ؟؟؟
دومین سوال نمیشه کاری کرد این کاراکتر ها اتوماتیک بره خودشون لباس عوض نکن یعنی یه لباس که به سلیقه خودمون تنشون میکنیم میریم سراغ کاراکتر دیگه بر میگردی میبینی یه چیز مزخرف تنشه
سوم من بازی رو تموم کردم ولی هنوز نمیتونم خونه خریداری کنم ! از طریق اینترنت به خونه ای که برای فروش هستش میرم ولی دور و اطراف خونه جیزی نیست که اون خونه رو خریداری کنیم
چهارم من شنیده بودم باز باشگاه بدنسازی داره تو بازی ولی جیزی من ندیدم ؟!

دوستان این سوالو پرسیدم رفت آخر صفحه قبل یه سوال دیگه هم داشتم گفتم اینم یادآوری کنم :
دوستان تو کدوم ارایشگاه میشه مایکل رو کچل کرد ؟ :D من کل آرایشگاه های شهر رو زیر و رو کردم جایی کچل نکردن هر جا هست ازش یه عکس بدید تو نقشه لطفا​
و سوال بعدی اینکه چجوری با دست از تو ماشین علامت بدیم :D ؟

دوستان تو کدوم ارایشگاه میشه مایکل رو کچل کرد ؟ :D من کل آرایشگاه های شهر رو زیر و رو کردم جایی کچل نکردن هر جا هست ازش یه عکس بدید تو نقشه لطفا

و سوال بعدی اینکه چجوری با دست از تو ماشین علامت بدیم :D ؟
کچل کردن فقط برای افرادی هست که collectors edition رو خریدن،تو نسخه های معمولی نمیشه.......
برای میدل فینگ هم وقتی تو ماشینی هیچ اسلجه ای نباید توی دستت باشه(x رو چند بار بزن تا اون علامت مشت بیاد) بعد rb رو نگه دار :d

سلام به همگی دوستان چند تا سوال داشتم درمورد خود بازی که چیز مهمی نیست ولی تو اسپویلر مینویسم کسی نیاد بگه لو دادی بازی رو

چهارم من شنیده بودم باز باشگاه بدنسازی داره تو بازی ولی جیزی من ندیدم ؟![/SPOILER]
متاسفانه تو این بازی نه از رستوران خبریه نه از باشگاه بدنسازی.=((:((

هرچی سعی کردم بازی تموم نشه ولی بلاخره رسید...
این بازی رو نباید زود تموم کرد ، باید باش زندگی کرد!
بی نظیر بود.. جذاب و عالی!! مرسی راک :x

متاسفانه تو این بازی نه از رستوران خبریه نه از باشگاه بدنسازی.=((:((

نه بیلیارد و نه مشروب فروشی و نه دارت و ....
در کل بازی از جهاتی پیشرفت داشته ولی خیلی هم پس رفت کرده
کلا مخلوطی از بازیهای دیگه هست و از هسته اصلیه gta های قبلی دور شده

اول اینکه هر ماشینی که از طریق اینترنت خریداری میکنیم و تو پارکینگ ظاهر میشه رو آیا نمیشه یک حرکتی کرد که بشه ماشین ثابت اون کاراکتر ؟ یعنی هر وقت از خونه میای بیرون اون ماشین باشه یا دیدید تو آغاز مراحل یه ماشین مزخرف هر کاراکتر وجود داره اون ماشینی که خریداری کردیم اونجا باشه ؟؟؟
دومین سوال نمیشه کاری کرد این کاراکتر ها اتوماتیک بره خودشون لباس عوض نکن یعنی یه لباس که به سلیقه خودمون تنشون میکنیم میریم سراغ کاراکتر دیگه بر میگردی میبینی یه چیز مزخرف تنشه
سوم من بازی رو تموم کردم ولی هنوز نمیتونم خونه خریداری کنم ! از طریق اینترنت به خونه ای که برای فروش هستش میرم ولی دور و اطراف خونه جیزی نیست که اون خونه رو خریداری کنیم
چهارم من شنیده بودم باز باشگاه بدنسازی داره تو بازی ولی جیزی من ندیدم ؟!
درود
خیر نمی‌شه و ماشین خریداری شده با ماشین اصلی فرق داره!
خیر هر وقت دلشون بخواد عوض می‌کنن:دی
برای خرید خونه من تو اینترنت نرفتم و تجربه ای ندارم ولی تا جایی که می‌دونم از طریق GTA Online می‌شه!
من هم ندیدم بعید می‌دونم باشه کلا

نه بیلیارد و نه مشروب فروشی و نه دارت و ....
در کل بازی از جهاتی پیشرفت داشته ولی خیلی هم پس رفت کرده
کلا مخلوطی از بازیهای دیگه هست و از هسته اصلیه gta های قبلی دور شده
دارت در بازی هست ...

آخرین ویرایش:
سوال درمورد money
از دوستان اهل فن درمورد خرید سهام ها راهنمایی چیزی در نت وجود نداره.یا کسی که تجربه داره من را راهنمایی کنه.من سهام می خرم اما یا سود خیلی کمی می ده یا اصلا به کل به گل می شینه.جای می خواندم که به اخبار رادیو و روزنامه باید گوش بدید وجای دیگر هم خواندم که باید بریم شرکت های رقیب را بزنیم که سهام شرکتی که ما سرمایه گذاری کردیم بره بالا.یا درجایی گفته شده بود این Lester راهنمایی می کنه چی را بخری.اما هیچ کدام از این موارد برای من اتفاق نیافتاده.فقط یکبار لستر بهم گفت سهام بخر اما چی را بخرم نگفت.
سوال دوم مجموعه کل پول هر سه کاراکتر باهم خرج میشه یا هرکس برای خودش پول جدا داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or