Seser.pesar
کاربر سایت
یا با شاتگان بزن به درش یا با استیکی بامب بزن درو داغون کن.(درعقب) یا هم مخزن بنزین ماشین رو بزن در عقب باز میشه!ممنون از وقتی که گذاشتیدرود بر آواتار و امضات
یه سوال هم همین ماشین حمل پول.
چطوری باید پولش رو خالی کنم؟ چند بار باشون برخورد کردم ولی دقیقا نمیدونم چکارش کنم؟
دوستان تو یکی از مرحله ها که لستر فرانکلین رو می فرسته تا چند نفرو بکشه،اولی تو ساحل تو باشگاه بدنسازیه،دومی تو قایق،ولس سومی کجاست؟!!می رم رو نقشه به جای مشخص شده ولی نمی تونم پیدا ش کنم!
آهای کسانیییییییی که دنبال پول مففففففففففففففففففتتتتتتتتتتتتت قبل از اتمام بازی هستید.یه راه دارم توپپپپپپپپپپپ : (از تو شما توب دیدم)
بنده که به شخصه در 4 دقیقه یک میلیون و دویست زدم به جیب1: قسمت شمال غرب نقشه رو نگاه کنید.!
2_ یک قسمت دماغه مانند میبینید.
3_ میرید و اونجا و سوار یکی از جت اسکی های سمت راست دماغه میشید.
4_ با جت اسکی به اندازه 11 یا 12 یا 13 تا پرش روی آب میپریذ بعد پیاده میشید میرید زیر آب.
5_ یه کشتی قدیمی غرق شده گذاشته که میرید پشتش یه کیف رو زمینه 120000 تا گیرت میاد مفتتتتتتتتتتتتتتتتت
6_ خوب اینجا که رسیدید شما فقط 120000 تا دارید! پس.....شما مثلا اگه با فرانکلین رفتین.عوض میکنید میارید به مایکل یا ترور.بعد بلافاصله برمیگردید به فرانکلین تا از آب بیرون نیومده!.
7_ بعد این کار رو 8_9 یا 10 یا به هر اندازه ای که دلتون خواست و حوصله داشتید انجام بدید.!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
حاجی خواهشا پیام رو پاک نکنید بچه ها حال کنن
برید حالشو ببرید!
لازم نیست کاری بکنی!هر هفته پولش میاد به حسابت..سلام . من یه مغازه کنار دریا یا همون smoke on water برای فرانکلین خریدم اما چرا بهم پولی نمیده ؟ همینطور یه فرودگاه خاکی برای تراور خریدم ولی اونم ندیدم پولی بدن . اینا چجوری میشه ازشون پولی در آورد ؟
بعد میرم سرقتم سری کلی پلیس میریزن سرم نمیشه در رفتموقعی هم فرار میکنی خیلی پلیساش گیرن ولت نمیکنن به این راحتیا.
Rockstar Aware Of Cars Disappearing From Grand Theft Auto V Garages
I hope this gets patched up quickly for those playing
but until then
be careful
Don't drive personal vehicles for other characters if you don't have to
It would be a shame if your sweet, tricked out ride disappeared
بازی 2نفره نمیشه افلاین؟
آقا اين BAWSAQ چرا برا من باز نميشه ؟؟ فقط LCn-exchange براي بورس باز ميشه![]()