آهای کسانیییییییی که دنبال پول مففففففففففففففففففتتتتتتتتتتتتت قبل از اتمام بازی هستید.یه راه دارم توپپپپپپپپپپپ : (از تو شما توب دیدم)
1: قسمت شمال غرب نقشه رو نگاه کنید.!
2_ یک قسمت دماغه مانند میبینید.
3_ میرید و اونجا و سوار یکی از جت اسکی های سمت راست دماغه میشید.
4_ با جت اسکی به اندازه 11 یا 12 یا 13 تا پرش روی آب میپریذ بعد پیاده میشید میرید زیر آب.
5_ یه کشتی قدیمی غرق شده گذاشته که میرید پشتش یه کیف رو زمینه 120000 تا گیرت میاد مفتتتتتتتتتتتتتتتتت
6_ خوب اینجا که رسیدید شما فقط 120000 تا دارید! پس.....شما مثلا اگه با فرانکلین رفتین.عوض میکنید میارید به مایکل یا ترور.بعد بلافاصله برمیگردید به فرانکلین تا از آب بیرون نیومده!.
7_ بعد این کار رو 8_9 یا 10 یا به هر اندازه ای که دلتون خواست و حوصله داشتید انجام بدید.!
بنده که به شخصه در 4 دقیقه یک میلیون و دویست زدم به جیب ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
حاجی خواهشا پیام رو پاک نکنید بچه ها حال کنن
برید حالشو ببرید!
یه جا کنار جاده دو نفر داشتن یه زن رو اذیت میکرد شاید میخواستن بهش تجاوز کنن وقتی هر دو رو کشتم فهمیدم یکیشون از کمر به پایین لخت گرافیک و طراحی الت تناسلیش هم در حدنسل بعدبود فکر نمیکردم تو بازی ها این چیزارو نشون بدن تعجب کردم
هر چند درسته که نمیشه مثل Max Payne 3 یا RDR تمامی سلاح ها رو یا به دست گرفت یا وصل کرد,اما حداقل اگه یه انیمیشن می ذاشتن که مثلا شاتگان رو از زیر کت یا شلوارش در میاورد بهتر بود ... .
هر چند جا نمیشه تو واقعیت,اما بهتر از اینه که از عالم غیب بیاد.
البته اگه اینجور بود و کاراکتر فقط شرت پاش بود مجبور بود شاتگان از تو شرتش در بیاره.
برا RPG هم مثلا بازیکن رو مجبور می کردن به اینکه یا حمل نکنن یا تابلو باشه.
من بازی رو تموم کردم وقتی بعد بازی میخوام کاراکترم رو عوض کنم رو فرنکلین یه شماره 1 هست که یعنی یه mission داره ولی هرچی تو مپ میگردم هیچی پیدا نمیشه کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
دوستان من یک گاراج خریدم و بعدش یک ماشین به قیمت 1 میلیون دلار خریدم و این ماشین رفت داخل گاراج
من در یکی از ماموریت ها از این ماشین استفاده کردم و به خاطر اینکه ماموریتش شامل هلیکوپتر سواری بود .مجبور بود شدم ماشین را ول کنم.
طبیعی هست که وقتی گاراج میخری و 1 میلیون دلار پول یک ماشین بدی.انتظار باید داشته باشه که وقتی دوباره میری گاراج اون ماشین باز هم اونجا باشه.
ولی اینطور نبود و ماشینی در کار نبود.لطفا بگید یعنی همینطوری هست و اینقدر مسخره هست که ماشینی به قیمت 1 ملیون دلار بخری و با یک بار از دست دادنش پولت پر بشه؟؟؟
دوستان من یک گاراج خریدم و بعدش یک ماشین به قیمت 1 میلیون دلار خریدم و این ماشین رفت داخل گاراج
من در یکی از ماموریت ها از این ماشین استفاده کردم و به خاطر اینکه ماموریتش شامل هلیکوپتر سواری بود .مجبور بود شدم ماشین را ول کنم.
طبیعی هست که وقتی گاراج میخری و 1 میلیون دلار پول یک ماشین بدی.انتظار باید داشته باشه که وقتی دوباره میری گاراج اون ماشین باز هم اونجا باشه.
ولی اینطور نبود و ماشینی در کار نبود.لطفا بگید یعنی همینطوری هست و اینقدر مسخره هست که ماشینی به قیمت 1 ملیون دلار بخری و با یک بار از دست دادنش پولت پر بشه؟؟؟
بچه ها من دارم بدوناینکه دیسک دوم رو نصب کنم بازی میکنم ، ولی پست ها رو که میخوندم خیلی ها میگن لنز رو داغون میکنه .
الان جریان این دیسک دوم بازی چیه دقیقا که میگید لنز رو داغون میکنه ؟ مگه قبلا همه بازی ها رو روی هارد میرختن ؟
فقط به خاطر اینکه 100 ساعت گیم پلی داره میگید ضرر داره اگه روی هارد ریخته نشه ؟
خودم به جواب سوال اولم رسیدم اونم اینه که تانک در آشیانه هواپیما ذخیره میشه فقط وقتی میرید اونجا باید DPD راست رو بزنید تا ازبین وسایل که موجود هست انتخاب کنید
دوست من احتمالا شما داری ولی نمیتونی انتخاب کنی از مثلا نارنجک دینامیت و گالون بنزین همه در یک منو قرار داره که بعد از زدن LB باید با RS بری روش و با DPAD چپ یا راست بتونی عوضش کنی
دوستان، یه مرحله ای هست که فرانکلین انجام می ده و شکل مرحله رو نقشه به صورت L هست ،،، محلش هم بغل پل مثه یه کارگاه دوزندگی میمونه ، وارد در که میشم می زنه باید Smart Outfit بپوشی چی کار باید کنم ؟