Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه سوال

من تو بورس حدود هزار دلار رو یه شرکت سرمایه گزاری کردم بعد طبق عادت(:d) شروع کردم تو شهر چرخیدنو مغازه هارو خالی کردن
بعد که حسابو چک کردم در نهایت ناباوری با رقم 90000 دلار رو برو شدمو سریع سهام فروختم:-o

میخواستم ببینم زدن مغازه ها رو سهام شرکتا تاثیر میزاره یا این سود من شانسی بوده؟

بعد اگه میشه یکی از دوستان لیستی از این کمپانی هارو بزاره
و بگه هرکدوم در چه مورده

ممنون

آخرین ویرایش:
توی مرحله سرقت از بانک که طلاهارو با 2تا هلیکوپتر داریم منتقل میکنیم یکی از هلیکوپترها میترکه و 100میلیون از دست میره.
میشه طوری رفت که این اتفاق نیافته؟

بعد این مراحلی که انتخاب میکنیم چه شکلی انجامش بدیم میشه حالت دیگشو هم بعد رفت؟

اول برو سیو بزن توی خونه که زمان بره جلو بعد یه کم بچرخ تا بهت زنگ بزنن یا پیام بدن. چون یه سری ماموریت ها فقط توی روز یا شب انجام میشن احتمالا واسه همین نشون نمیده الان

- - -ویرایش - - -

اره این کامل جواب میده. ولی تا اونجایی که من بعدش باز امتحان کردم فقط همون یک بار شد بعدش دیگه نشد اومد پایین سهام درسته ؟

یه سری دیگه هم توی ماموریت های اتفاقی هست که اگه یکی رو مثلا نجات بدیم یا برسونیم بهمون میگه که کجا سرمایه گذاری کن با اینا میشه راحت پول زیادی جمع کرد.

مرسی ولی من 2 روزه که گیر کردم و مدام دارم تو شهر با ماشینم ول میگردم...
واقعا داره موخم سوت میکشه...

توی مرحله سرقت از بانک که طلاهارو با 2تا هلیکوپتر داریم منتقل میکنیم یکی از هلیکوپترها میترکه و 100میلیون از دست میره.
میشه طوری رفت که این اتفاق نیافته؟

بعد این مراحلی که انتخاب میکنیم چه شکلی انجامش بدیم میشه حالت دیگشو هم بعد رفت؟
باید بهترین راننده رو انتخاب می کردی!
از طریق replay mission می تونی دوباره بری!

یه سوال خیلی مهم دارم که واقعا لطف میکنید جواب بدید.
اونجا که از طرف FIB میان دم خونه ی فرانکلین و میگن باید یکی رو بکشین من نمیدونستم قضیه رو که واسه همیشه میره و خلاصه ترور رو کشتم.الان میخوام برش گردونم و وقتی میرم تو Reply Mission و مرحله ی The Big Score رو که فکر کنم توش هیچکدوم نمیمیره و با هر سه تاشون بازی تموم میشه رو انتخاب کردم ولی بعد از اتمامش بازی سیو نشد و دوباره به سیو قدیمیم که ترور مرده برگشت.الان چیکار کنم که سیو بشه و ترور هم زنده باشه؟

باید بهترین راننده رو انتخاب می کردی!
از طریق replay mission می تونی دوباره بری!
یه سوال خیلی مهم دارم که واقعا لطف میکنید جواب بدید.
اونجا که از طرف FIB میان دم خونه ی فرانکلین و میگن باید یکی رو بکشین من نمیدونستم قضیه رو که واسه همیشه میره و خلاصه ترور رو کشتم.الان میخوام برش گردونم و وقتی میرم تو Reply Mission و مرحله ی The Big Score رو که فکر کنم توش هیچکدوم نمیمیره و با هر سه تاشون بازی تموم میشه رو انتخاب کردم ولی بعد از اتمامش بازی سیو نشد و دوباره به سیو قدیمیم که ترور مرده برگشت.الان چیکار کنم که سیو بشه و ترور هم زنده باشه؟

تصمیم هایی که در مراحل گرفته شده بعد از ریپلای کردن هیچ تغییری نمی کنه.

Start new game تنها راهه پس

زیاد ناراحت نباشید، لذت New Game بیشتر هم هست. من الان دارم خودم دوباره بازی می کنم و تصمیم هام منطقیه، بی خیال تر هم شدم، دارم از گاید هم استفاده می کنم. :دی تازه بازی اینقدر اشاره داره به اتفاقاتی که بعدا می افته که هنوز هم بعضی چیزها واستون تازه است.

آقا یکی بیاد در مورد سهام برای ما توضیح مختصر بده هیچی حالیم نمیشه:d

سهام شرکتهایی که پایینه بخریم یا بالا؟؟؟

در ضمن تو چه روزهایی سهام میاد پایین و میره بالا؟؟؟

سوال درباره یکی از مرحله ها

فقط اونایی باز کنن که بازی رو تموم کردند

آقا من بازی رو تموم کردم ، بعدش اگه اون سرقت آخری رو دوباره برم ، پول میده ؟

سوال درباره یکی از مرحله ها

فقط اونایی باز کنن که بازی رو تموم کردند

آقا من بازی رو تموم کردم ، بعدش اگه اون سرقت آخری رو دوباره برم ، پول میده ؟

سه پست قبل از شما نوشته بودم به خدا :|

تصمیم هایی که در مراحل گرفته شده بعد از ریپلای کردن هیچ تغییری نمی کنه.

واسه همه چی هم صدق می کنه.

سلام ميشه بگين رو چه درصدى به مرحله ى اخر ميرسى ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( ولى بدون رفتن مرحله ى اخر )
كسايى كه بازى رو تموم كردن نگاه كنن
من اگه مرحله اخر رو برم و مثلا ترور رو براى كشتن انتخاب كنم وقتى كه دارم تو شهر ولگردى ميكنم ترور رو ندارم ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or