پس اولشه اینطوریه؟؟خورده بود تو ذوقم..آخه بچه ها اینجا خیلی تعریف میکردن..اولش که اصن تعریفی نبود..
مرسی.
بعدش خیلی بهتر میشه.
-
دوستان چند تا سوال فنی خواهشا جواب بدید:
من از همون اولی که X360 گرفتم متوجه کیفیت بسیار پایین سایه ها تو بازی بودم (از Crysis 2 و GTA IV بگیر تا همین GTA V) و کلا می خواستم ببینم برای همه این طوره؟یعنی کیفیت سایه ها مدام تغییر می کنه.
یا Anti Aliasing.احساس می کنم کنسول اصلا این مورد رو نداره (AA همون جلوگیری از نشون دادن زوایا و خطوط مورب هستش) یعنی:
![]()
توی GTA V شما هم این مشکلات رو دارید؟
ممنون.
اگه درست فهمیده باشم یک علامت میاد توی نقشه Hs که باید یک ماشین ارتشو که توش تجهیزات بدزدی .فک کنم.
چجوری از چتر استفاده کنیم؟
یه دفه از کوه با چتر پریدم پایین باز نشد مردم
کسی آدرس این کوهه که کلبه بالاشه رو بلده؟
راستی شما تا حالا Jerry Can گرفتید ؟خیلی باحاله!!
یه بشکه نفته باهاش نفت میریزی بعدش به خط نفت یه تیر میزنی آتیش میگیره:d
من یه دفه ریختم دور یه جی تی بعدش اولین بار بود ماشینی که با هزار بدبختی پیدا کردم سوخت
2.مثل اینکه برای همه این مشکل رو داره.سلام،از اساتید دو تا سوال داشتم اگر من را راهنمایی کنند ممنون میشم.
1.چجوری داخل این SocialClub میشه شد در بازی؟
2.من قبلا یادم در socialClub اکانت داشتم الان این صفحه singUp این اصلا برای من باز نمیشه.Sing-in هم که فقط error می ده.دوستان چطوری وارد این SocialClub میشه شد با PC ؟(چیز پی ان می خواهد؟)
در کل 15 تا سیو بیشتر نمی تونی بسازی اگر هم کمتر هسا clear system cache رو بزن احتمالن درست شه.سلام دوستان.من تو save کردن بازی مشکل دارم.میرم رو تخت و رو گزینه new و select می کنم ولی بار بعد که میام save نشده.من اوایل بازی این کار رو می کردم و مشکلی نبود ولی الان نمیشه.در ضمن بازی رو روی hard خود xbox بازی میکنم
ولی وقتی پریدم پایین از کوه نشد
اصلا روی کمرمم نبود![]()