Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بهترین Crew برای مرحله آخر چیه؟!
می‌خوام مثل خر پول دار شم:دی
ضعیف ترین رو بردار
چون یار فرانکلین فقط طلا ها رو جا به جا میکنه و تیر نمیزنه
یار مایکل هم زیاد نیازش نداره چن بعدا فرانکلین میاد کمکت یار تروور هم لستره پس زیاد فرقی نمیکنه

دوستان بهترین Crew برای مرحله آخر چیه؟!
می‌خوام مثل خر پول دار شم:دی
1-روشی که با هلکیوپتر باید بری رو انتخاب کن(اسمش رو یادم نیست!).2-یه راننده خیلی خوب,یه گان من خیلی خوب,یه گان من ضعیف..برای من اینجوری به هر شخصیت 32 میلیون رسید!

منم در حال گرفتن گواهینامه هواپیما هستم :d
میگم با هر شخصیت باید بیای جداگونه گواهینامه هواپیما بگیری یا یه بار واسه همشون کافیه؟
خودت فکر کن
برادرت گواهینامه بگیره تو فکر میکنی میتونی با استناد به همون بشینی پشت فرمون؟:|
بعد فلایت اسکول واسه افزایش اسکیلا خوبه که اونام فردی هستن

آقا من امروز بازیو گرفتم..فقط اول بازیو بازی کردم...چرا انقدر گرافیکش پایین بود اونچا که بانکو میزنی؟مدلشه ؟ یا واسه من اینطوری بود؟اصلا شبیه چیزی که فک میکردم نبود دیگه بازی نکردم!

دوستان چجوری میشه Driving skill رو تقویت کرد ؟

- - -ویرایش - - -

آقا من امروز بازیو گرفتم..فقط اول بازیو بازی کردم...چرا انقدر گرافیکش پایین بود اونچا که بانکو میزنی؟مدلشه ؟ یا واسه من اینطوری بود؟اصلا شبیه چیزی که فک میکردم نبود دیگه بازی نکردم!

بعدا گرافیک عالی میشه ;) مخصوصا موقعی که به ترور میرسی :bighug:

آقا چیت کد بزنی ، اچیومنت ها عیرفعال میشه .. با این پولایی که میده چجوری ملک بخرم اخه ... پلیس واقعا کلافم کرده اسم بازی باید Grand Get Cop باشه نه GTA !!! تو مست وانتد انقدر پلیس نداشتیم
یه سری قابلیت های باحال که تو سن اندریس بود انتظار نداشتم اینجا نباشه

آقا چیت کد بزنی ، اچیومنت ها عیرفعال میشه .. با این پولایی که میده چجوری ملک بخرم اخه ... پلیس واقعا کلافم کرده اسم بازی باید Grand Get Cop باشه نه GTA !!! تو مست وانتد انقدر پلیس نداشتیم
یه سری قابلیت های باحال که تو سن اندریس بود انتظار نداشتم اینجا نباشه

هوش مصنوعی پلیسا واقعا عالی شده

سلام دوستان.من تو save کردن بازی مشکل دارم.میرم رو تخت و رو گزینه new و select می کنم ولی بار بعد که میام save نشده.من اوایل بازی این کار رو می کردم و مشکلی نبود ولی الان نمیشه.در ضمن بازی رو روی hard خود xbox بازی میکنم

چجوری از چتر استفاده کنیم؟
یه دفه از کوه با چتر پریدم پایین باز نشد مردم:|:|
کسی آدرس این کوهه که کلبه بالاشه رو بلده؟
راستی شما تا حالا Jerry Can گرفتید ؟خیلی باحاله!!
یه بشکه نفته باهاش نفت میریزی بعدش به خط نفت یه تیر میزنی آتیش میگیره:d
من یه دفه ریختم دور یه جی تی بعدش اولین بار بود ماشینی که با هزار بدبختی پیدا کردم سوخت:|:|

سلام دوستان.من تو save کردن بازی مشکل دارم.میرم رو تخت و رو گزینه new و select می کنم ولی بار بعد که میام save نشده.من اوایل بازی این کار رو می کردم و مشکلی نبود ولی الان نمیشه.در ضمن بازی رو روی hard خود xbox بازی میکنم
ساعت دستگاهت رو درست کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or