آقا یه سوال درباره مرحله آخر
اون سرقت آخری رو که رفتم ، به هر سه شخصیت حدود 29 میلیون دلار رسید
چه جوری دزدیدم ؟
خوبه ؟
خوبه ,ولی مال من به هر شخصیت 32 میلیون رسید!
آقا یه سوال درباره مرحله آخر
اون سرقت آخری رو که رفتم ، به هر سه شخصیت حدود 29 میلیون دلار رسید
چه جوری دزدیدم ؟
خوبه ؟
اقا یه عکس میزارم تو اسپیولر ! اگه واقعا سنتون پایینه نگاه نکنید !! مدیونید اگه زیر ۱۶اید و اینو ببینید !
جنبه داشته باشید !
به طور اتفاقی با این صحنه در بازی مواجه شدم !
![]()
:d
دوستان خواهشا به این سوالم جواب بدید
وقتی یکی بهتون زنگ میزنه بعده 2 یا 3 ثانیه تلفنتون میره پایین ؟ درصورتی که همچنان داره حرف میزنه ماله شما هم اینطوریه ؟
اینو همه بلدن که!!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دقیقا چی باید سرچ کنم؟ متاسفانه اسم مرحله یادم نیست!50 تا پارت به نام spaceship تو کل شهر هست که شما باید اونها رو پیدا کنید!بعد از اینکه پیدا کردید باید برگردونید به این یارو!
مپ راهنماش هم تو اینترنت هست سرچ کنید!
دوستان خواهشا به این سوالم جواب بدید
وقتی یکی بهتون زنگ میزنه بعده 2 یا 3 ثانیه تلفنتون میره پایین ؟ درصورتی که همچنان داره حرف میزنه ماله شما هم اینطوریه ؟
دوست عزیز جیمز باند ماشینای مختلفی داشته که بنتلی دوبار تو دهه ۳۰ میلادی تو فیلمای خیلی قدیمیه جیمز باند استفاده شده اون ماشینی که شما میبینی تو بازی Aston Martin مدل DB5 هست که مال فیلم Goldfinger جیمز بانده که مال دهه ۶۰ میلادیه و مشهور ترین ماشین جیمز بانده و حتی تو فیلم Skyfall هم ازش استفاده شد , این ماشینم به دلیل اینکه اون زمان سیستمای جالبی مثل مسلسل روی کاپوت , پخش کننده ی روغن , صندلی پرشی , تیغ پرت کن و ... رو داشته از معروفترین ماشینهای تاریخ سینماست , أرم استون مارتینم خیلی شبیه بنتلیه , این اطلاعات هم صرفا به دلیل اینکه یکی از طرفداران پر و پا قرص جیمز باندم و تمامی فیلماشو چندین بار دیدم داشتم .ویرایش:
لوگوی ماشین هم شبیه لوگوی بنتلی هست که یه زمانی ماشین جیمز باند بوده
![]()
برو صفحه 248 لاشه هواپیما باگ داره هر بار وئیچ کردن 12000 میده(ماموریت برو پولدار شی)بعد از 4 روز به زوور از پای بازی بلندم کردنتازه بعد هم خودشون نشستن! شدیدا از مشکلاته مالی رنج میبرم!
من یه جا بیرونه شهر پیدا کردم که یه اتفاق میوفته میری ییه کیف بر میداری 25000 پول تو کیفه! ولی کم پیش میاد.
- - -ویرایش - - -
آره ماله همه همین جوره