Shoboolian
کاربر سایت
تو لباس فروشی که میری علامت زرد رو نقشه میاد بعد برو کنار اون ویترین و لباس بخر.بچه ها لستر هی میگه با smart outfit بیا نمیدونم باید چه لباسی دقیقا بپوشم! به نظرم لباس گرونقیمت مدنظرشه درسته؟ بدبختی پولم ندارم.
تو لباس فروشی که میری علامت زرد رو نقشه میاد بعد برو کنار اون ویترین و لباس بخر.بچه ها لستر هی میگه با smart outfit بیا نمیدونم باید چه لباسی دقیقا بپوشم! به نظرم لباس گرونقیمت مدنظرشه درسته؟ بدبختی پولم ندارم.
يه بار با مايكل ٥٠ ٦٠ سهم خريدم ٩٧٠٠٠ $ سود كردماین خرید سهام هم هیچ فایده ای نداره. هر چقدر هم که بخری نهایتاً $20 سود می کنی![]()
اون عدد تعداد ماموریت هایی هست که اون شخص میتونه برهخطر اسپویل (The Bus Assassination)
دوستان من اون مرحله ای که باید با اتوبوس یکی رو بکشی رد کردم
الان هر چی میرم جلو هیچ ماموریت اصلی دیگه نیست
هر چقدرم با شخیت های مختلف میگردم چیزی پیدا نمیشه که نمیشه !
راستی زمان تغییر شخصیت یه عدد کنار هر شخص هست ! اون چیه ؟
ماموریت اصلی با حروف انگلیسی هستن. بعضی هاش تو هم تو همه مثلا اسلحه فروشی و لباس فروشی یجان اینم همونجاهاس رو هم قرار گرفتن. شما همه جاهارو بگرد حرف انگلیسی پیدا کردی اون مرحله اصلیه.
اگه ماموریت جدید نیمد
شخصیت ها رو عوض کن...
به یکیشون زنگ میزنن که ماموریت جدید بگیره...
و اینکه یک سوال
چرا ماشین های بازی باک بنزین نداشتن؟!!!![]()
تو لباس فروشی که میری علامت زرد رو نقشه میاد بعد برو کنار اون ویترین و لباس بخر.
تو مرحله ی 67 هیچ علامت تو نقشه نیست یه پیفام می نویس که اخرش چک کنید ایمیل باید چکار کنم حتی قبلش یه ماشین پلیس دوزدیدم مرحله لاستر است
دوستانی که در مورد شکار و فروش کوشت حیوانات میگفتن نمیشه و چرا نیست و فلان
خب اینکه میشه
شما با ترور که میرین پیش اون یارو کلاه به سره، نمیدونم اسمش چی بود، میرین گوزن شکار میکنین و این چیزا، آخر مرحله میگه تو برو شکار کن، بعد با موبایلت از شکارت عکس بگیر واسه من مسیج کن، من با تگ GPSـش میام پیداش میکنم و میفروشیم و سود میکنیم
دیگه مثل RDR که نمیشه بشینه همونجا سلاخی کنه و فلان که...