Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا من الان که دارم دیسک 1 بازی رو روو هارد نصب میکنم تا 1982 مگ بیشتر نمیره همینجورم عکس داره نشون میده ولی جلو نمیره مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟

خلاقيتي ديگر .... Breaking Bad در GTA V :))
حال كن فقط :))
رجوع شود به آواتار :d
70952071605136863504.jpg

آقا جون من بگو کدوم سلمونی میشه با مایکل کچل کرد ؟؟ هر چی میگردم نیس بازیم تموم کردم :(

باشه باشه دمت گرم هرچی شما بگی
وقتی پلیس دنبالت بیوفته 3 ستاره باشی بعد بری یه جا قایم شی بعد برای همیشه از توی ذهن پلیس پاک میشی اینقدر پلیس های خر هستن؟
یا وقتی میری دزدی از مغازه ها طرف رو میکشی همه پولاشو برمیداری بعد 2 دقیقه برمیگردی طرف با لب خندان بهت اسلحه میفروشه با یه شاتگان جلوی یه نفر میمونی هیچ کاری نمیکنه
من اینارو ایراد نمیدونم چون گذاشتن چنین هوش مصنوعی روی این نسل کهنه کار خیلی سختیه و اینارو ایراد برای نمره کم کردن نمیدونم ولی بازی بی ایراد نیست قبول کنید دیگه
...............................................
درایو ایکس باکسم خراب شده نمیتونم بازی کنم من GTA میخوام=((
ولي من رفتم تو مغازه اسلحه كشيدم پولارو داد بهم نكشتمش و فرار كردم بعد يه
چرخي تو شهر زدم دوباره برگشتم و تا رفتم تو مغازه بهم بدو بيراه گفت پليس و خبر كرد واسم جالب بود.

خلاقيتي ديگر .... Breaking Bad در GTA V :))
حال كن فقط :))
رجوع شود به آواتار :d
70952071605136863504.jpg

ایول خیلی حال کردم
خلاقیتت باحال بود
دوستان یه سوال برای پیدا کردن مکانهای کل شهر مثل رستورانها و بارها و مغازه ها و بقیه چیزا باید مراحل رو کم کم برم یا خودم explore کنم؟؟؟؟

آقا من الان که دارم دیسک 1 بازی رو روو هارد نصب میکنم تا 1982 مگ بیشتر نمیره همینجورم عکس داره نشون میده ولی جلو نمیره مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
داداش مال منم دقیقا رو همین 1982 گیر کرده بود..کنسول رو از حالت ایستاده به حالت خوابیده تغییر دادم همونجا درست شد ادامشو رفت..!!

دوستان می دونید که وقتی با کاراکترها اسویچ می کنید و وقتی برمی گردید آخرین سواریتون یه جا پارک می شه....

حالا این عکسو نگاه کنین

02568596155122071104.jpg
+

:lol:

آخرین ویرایش:
داداش مال منم دقیقا رو همین 1982 گیر کرده بود..کنسول رو از حالت ایستاده به حالت خوابیده تغییر دادم همونجا درست شد ادامشو رفت..!!
وقتی دیسک تو دستگاه هست که نباید تکون داد دستگاه رو . هم فاتحه ی دیسک و هم لنز دستگاه با هم خونده می شه:d

دوستان ببینین این سوال منو یکی جواب داده بود لی من بازم نتونستم برم این مرحله رو.شما ببینین میتونین جواب بدین؟!؟؟
یکی از مراحلی که باید بری توی اون خونه تو StripClub هست و وقتی میری توش میبینی لستر و دوتا شخصیت دیگه هم اونجا هستن.بعد یه مقدار با هم حرف میزنن و میرن رو همون Board که روش نقشه دزدی و اینجور چیزا طراحی میکنن و دو راه نشون میده و من هم ماشین رو انتخاب کردم و رانننده ها و.. رو هم گرفتم.حالا که میرم بیرون یه چیزی شبیه این مینویسه:
gauntlet atempting heist بعد مینویسه بهت ایمیل ارسال شده و میرم رو ایمیل میبینم لستر یه ایمیل بلندی نوشته و توش هم چند تا عکس هم داره.لطفا بهم کمک کنین.:(

دوستان ببینین این سوال منو یکی جواب داده بود لی من بازم نتونستم برم این مرحله رو.شما ببینین میتونین جواب بدین؟!؟؟
یکی از مراحلی که باید بری توی اون خونه تو StripClub هست و وقتی میری توش میبینی لستر و دوتا شخصیت دیگه هم اونجا هستن.بعد یه مقدار با هم حرف میزنن و میرن رو همون Board که روش نقشه دزدی و اینجور چیزا طراحی میکنن و دو راه نشون میده و من هم ماشین رو انتخاب کردم و رانننده ها و.. رو هم گرفتم.حالا که میرم بیرون یه چیزی شبیه این مینویسه:
gauntlet atempting heist بعد مینویسه بهت ایمیل ارسال شده و میرم رو ایمیل میبینم لستر یه ایمیل بلندی نوشته و توش هم چند تا عکس هم داره.لطفا بهم کمک کنین.:(
فکر کنم باید با با موبایلت زنگ بزنی به پلیس بعد گزینه اتش نشانی رو انتخاب کنید و ماشین اتشنشانی رو هایجک کنی اگه بالای 60% رفتی این درسته چون مشابهم داره این مرحله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or