Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

شرمنده اگه عكس ها مورد داره
ولي واقعا جز كانديد هاي بهترين بازي هاي قرن هستش :d
اينم لينك دانلود تريلر با كيفيت HD
دانلود
اينم عكس هايي از بازي تا به الان
47958075482166370044.jpg
1320255162_opera-2011-11-02-21-25-07-88.jpg
gta_v___san_fierro_wallpaper_by_exmpletree-d4e00lt.png
wallpaper_gta_5_1920_1080.jpg
gta5-wallpaper-3.jpg
official-gta-v-artwork-pest-control.jpg
grand-theft-auto-5-game-1600x2560.jpg
339883.jpg
GTA-V-.jpg

آخرین ویرایش:
خب اینم از جلد مجله game informer
همونطور که گفته شده بازی دارای 3 شخصیت قابل بازیه که هر سه در شکل زیر هستن
بدجور منتظر این بازیم

CoverReg610.jpg

آخرین ویرایش:
88482.jpg

88467.jpg

درود
یک سری اطلاعات درباره بازی !
1:شهر Los Santos خیلی بزگتر از مجموع شهر های Red Dead Redemption ، San Andreas و Grand Theft Auto IV هست
2:هر زمان که مایل باشید می توانید شخصیت خود را از بین 3 قهرمان اصلی بازی سویچ کنید
3:شخصیت های بازی به ترتیب از : مایکل مردی که پیر تر هست Trevorفردی با گردن قرمز و Franklin هم یک دو رگه ی آمریکایی آفریقایی که هر کدام از این 3 نفر دارای شخصیت و توانای های جدا از هم هستند
4:فردی را که در حال کنترل دارید در بازی بقیه کاراترو شخصیت ها به زندگی خود ادامه می دهند
5:جهان بازی بسیار شبیه به مثل GTA 4 و Liberty City هست
6:وسایل نقلیه مثل کامیون ها و دوچرخه و هیلیکوپترو هواپیما جت اسکی و انواع ماشین و......... به باز ی اضافه شد
7:کاراکتر می تونه شخصیتش را تعقیر بده ولی نه ماننده بازی های rpg
8:مر احل فرعی خیلی بیشتر شده مثل Red Dead Redemption
9:کنترل ماشین ها و رانندگی و همچنین تیراندازیبا اسلحه خیلی بهتر شده

آخرین ویرایش:
بازی دارای سه شخصیت اصلی ـه یعنی هر وقت بخوایید میتونید رو سه شخصیت سویچ کنید.اصلاعات از این سه شخصیت:
Character 1 - Michael, an ex-bank robber in his early 40s who retired after making a deal with the FIB. He has two teenage children and hates his wife Amanda. He's also the narrator of the original GTA 5 trailer.

Character 2 - Trevor, a former war veteran and a "drugged out psychopath". An experienced pilot.

Character 3 - Franklin, a repo man in his mid 20s described as a "young and ambitious hustler"
کارکتر اول:
اسمش مایکله ...او یک کارمند بانک ـه و حدودا 40 ساله او قبلا سابقه ای همکاری با FBA داشته او دو تا بچه داره و از همسر سابق ـش جدا شده ،قبلا تو تریلر اول بازی با اون ملاقاتی داشیتم.

کارکتر دوم: تروار،یه کهنه سرباز که در ارتش بوده و دچار اختلالات روانی و یک خلبان فوق ـه ماهر

کارکتر سوم:فراکلین،یه توزیع کننده مواد(احتمالا اگر اشتباه ترجمه نکرده باشم) و تقریبا 20 ساله و عاشق کار خلاف و فوق العاده جاه طلب

Focus on making more diverse missions.
تمرکز بیشتری برای طراحی مراحل به کار گرفتن(مراحل گوناگون تو بازی وچود داره)
Even when you're not controlling them, each character will still go about their own business across Los Santos. "You may be surprised by the situations they find themselves in should you switch back to check up on them," says Game Informer.
میگه وقتی شما با کارکتر های دیگه رو کنترل نکنید ،کارکتر ها میرن به بخش های مختلق لوس سانتوس و به بیزینس مشفول میشن و این ممکنه شما رو سروپزایز کنه(منظورش هوش مصنوعی فوق العاده ـس)

آخرین ویرایش:
الله اکبر

این چیه دیگه!

من هنوز بعد ۲ سال دارم رد دد بازی میکنم
فک کنم باید ۵ سال هم اینو بازی کنم

استثناییه این بازی

اگه میشه تاپیکو مهم کنید

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن