Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

فقط سگه رو عشقه بقیه دخی های تو عکس به درد نمیخورن :d

ولی ایکاش نسل بعد منتشرش میکردن تا شاهد ترکیدن چشم همه هیترا باشیم

آقا این چه حرفیه . خُب نسل بعد هم میدن . ما کلی منتظر نسل بعد بشیم که چشم هیتر جماعت در بیاد ؟ این بازی هیتر هم داره واقعا ؟ :d

فقط سگه رو عشقه بقیه دخی های تو عکس به درد نمیخورن :d

ولی ایکاش نسل بعد منتشرش میکردن تا شاهد ترکیدن چشم همه هیترا باشیم
راک استار تو هر نسل حداقل دو تا عنوان gta اصلی میده حالا به غیر از dlc که بعدا اضافه میشه
حتما راک استار دیده این نسل هنوز توانایی داره که میخواد اینو بده.مطمئن باش راک استار بازی بد نمیسازه

راک استار تو هر نسل حداقل دو تا عنوان gta اصلی میده حالا به غیر از dlc که بعدا اضافه میشه
حتما راک استار دیده این نسل هنوز توانایی داره که میخواد اینو بده.مطمئن باش راک استار بازی بد نمیسازه

نه دیگه سخت افزار کنسولای این نسل قدرت لازمو نداره . بگم گرافیک همه میریزن سرم ولی خدایی این سری واقعا باید فراتر از انتظار واسش زحمت بکشن تا فن هاشو راضی کنه . نتیجه اش فقط میشه یه بازی عظیم با محدودیت های عظیم :d

دوستان یه تریلر از گیم پلی بازی که 20 ثانیه هست و مال پی اس 3 لو رفته بود براتون آپ گرفتمش عجب چیزیه ولی !:o(گیم پلی نمیشه گفت البته)
[video=aparat;HkZFs]http://www.aparat.com/v/HkZFs[/video]

دوستان یه تریلر از گیم پلی بازی که 20 ثانیه هست و مال پی اس 3 لو رفته بود براتون آپ گرفتمش عجب چیزیه ولی !:o(گیم پلی نمیشه گفت البته)
[video=aparat;HkZFs]http://www.aparat.com/v/HkZFs[/video]

فیکه، اگر به رنگ بندی و طراحی هنری بازی دفت کنید میبینید که زمین تا آسمون با عکسها و تریلر رونمایی راکستار تفاوت داره. اگر واقعی بود در همه‌ی سایت ها و فروم‌ها بحثش بود...

نه دیگه سخت افزار کنسولای این نسل قدرت لازمو نداره . بگم گرافیک همه میریزن سرم ولی خدایی این سری واقعا باید فراتر از انتظار واسش زحمت بکشن تا فن هاشو راضی کنه . نتیجه اش فقط میشه یه بازی عظیم با محدودیت های عظیم :d
از نظر تکنیکی چیزی نیست که بر روی گیم‌پلی این بازی اثر بذاره. Rockstar میتونه یه محیط وسیع و با جزئیات رو در همین نسل طراحی کنه با نرخ فریم مناسب و قابل قبول. GTASA هم سال 2005 عرضه شد که فکر کنم دمدمای نسل بعد بود اما واقعا موفق عمل کرد.

فیکه، اگر به رنگ بندی و طراحی هنری بازی دفت کنید میبینید که زمین تا آسمون با عکسها و تریلر رونمایی راکستار تفاوت داره. اگر واقعی بود در همه‌ی سایت ها و فروم‌ها بحثش بود...

از نظر تکنیکی چیزی نیست که بر روی گیم‌پلی این بازی اثر بذاره. Rockstar میتونه یه محیط وسیع و با جزئیات رو در همین نسل طراحی کنه با نرخ فریم قابل مناسب و قابل قبول. GTASA هم سال 2005 عرضه شد که فکر کنم دمدمای نسل بعد بود اما واقعا موفق عمل کرد.
این تست گرافیکی بازی ـه ... والا آسمون و محیط اطراف تو کدوم بازی این شکلی ـه؟
نورپردازی ـش البته مشخصه که خیلی شاخه

از نظر تکنیکی چیزی نیست که بر روی گیم‌پلی این بازی اثر بذاره. Rockstar میتونه یه محیط وسیع و با جزئیات رو در همین نسل طراحی کنه با نرخ فریم مناسب و قابل قبول. GTASA هم سال 2005 عرضه شد که فکر کنم دمدمای نسل بعد بود اما واقعا موفق عمل کرد.
داوش منم تاکید کردم تو پرانتز دیگه که این گیم پلی نیستش درواقع به قول علیرضا محیط گرافیکیشه ! از تو فیس بوک گیر اوردم اینو

منم دیدم همونو میگید که طرف با ماشین از یه جایی میره بالا دیگه
خیلی خره اگه گرافیک بازی این باشه من به شخصه میرم نیویورک دست رئیس راک استارو ماچ میکنم

داوش منم تاکید کردم تو پرانتز دیگه که این گیم پلی نیستش درواقع به قول علیرضا محیط گرافیکیشه ! از تو فیس بوک گیر اوردم اینو
به هر حال غیرطبیعیه. برای تست گرافیکی هم معمولا خیلی بیشتر کار میکنند تا یه نمونه اولیه خوب به دست بیارن. مطمئنا اون صفحه رسمی Rockstar یا GTA V نبوده. بوده ؟! بازم میگم Fakeـه. سر ساخت هر GTA هزارتا از این ویدئوها ساخته میشه.

NeR6n-573x600.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or