Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

کلا من هنگ کردم
دیدی اولش میاد میگه GTA V بعد یک تریلر سینگل ازش نشون میده که خیلی خیلی شبیه اسلیپینگ داگزه اما Hud های بالا و پایینش کامل با اسلیپینگ داگز فرق داره بعد یک تریلر مولتی پلیر نشون میده میگه این GTA V هست
ولی مولتیش خیلی تمیز بود شبیه هیچ بازیی دیگه نبود!!!

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

درایوینگ قسمت سینگلی که ازش نشون میده خیلی بیخوده مثل اسلیپینگ داگز
ولی باز یک چیزایی توش داره که شبیه اسلیپینگ داگز نیست

لطفا بچه ها بیاین حتما اینو دانلود کنید ببینید چیه!؟!؟!

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

http://host7.aparat.com//public/use...94/aad85aaf6782c5445989a1751339e716279161.mp4
آقا چرا کسی اینو دانلود نمیکنه بگه چیه؟

اون آخه یک جور کپی برداری بود زیاد جنجالی نبود
گیم پلی کپی IV بود ولی در کل بهتر بود
------

آقا هر جا این سوالو میپرسم کسی جوابمو نمیده

یک مومنی این تریلرو دانلود کنه به ما بگه این چیه؟؟
تریلر گیم پلی GTAV هست ؟ یا سالیپینگ داگز
خداییش هنگ کردم!! اصلا این چیه
؟؟؟

http://host7.aparat.com//public/use...94/aad85aaf6782c5445989a1751339e716279161.mp4
سلام .
به اولش دقت كن pointer موس يه لحضه مياد رو صفحه . (پشت آرم راكاستار)
پس ساختگيه و فيك .
كلا همه چيو با هم قاطى كرده .

بالاخره باید این چیزا رو از یک بازی بلند کرده باشه! خودشون که نمیخواستن انیمیشن بسازم:|
الان همون مولتی پلیرش که تریلرشو نشون میداد خیلی تمیز بود!

New Artwork!!

actual_1351091842-600x375.jpg

*R رسما تایید کرد.بازی بهار 2013 میاد و از 5 نوامبر شروع به پیش فروش میکنه
عجیبه که پیش فروش فقط برای X360 و ps3 هست.اسمی از pc برده نشده

*R رسما تایید کرد.بازی بهار 2013 میاد و از 5 نوامبر شروع به پیش فروش میکنه
عجیبه که پیش فروش فقط برای X360 و ps3 هست.اسمی از pc برده نشده
ممنون.
این متن اصلی خبر هستش... ظاهرا باید تو این ماه منتظر اطلاعات جدیدی از بازی باشیم. از قبل هم مشخص بود بهار میاد. اما یه سری از دوستان اصرار داشتند که نه حتما زودتر میاد...
رسما اعلام نشده اما بهتون قول میدم May 2013 بیاد...

Today, we're proud to announce that
Grand Theft Auto V is expected to launch worldwide spring 2013 for Xbox 360 and PlayStation 3.

Developed by series creator Rockstar North, Grand Theft Auto V takes place in a re-imagined, present-day Southern California in the largest and most thriving game-world we have ever created set in the sprawling city of Los Santos and for miles beyond – from the tops of the mountains to the depths of the ocean.

Starting next week November 5, 2012, Grand Theft Auto V will become available for pre-order everywhere and fans can expect a host of new information to become available in November.

Look for downloadable desktop versions of the brand new artwork above coming very soon.

بازیهای راک استار همیشه بهار و توی فصل امتحانات میاد...:d

از La Noir بگیر تا برسه به مکس پین 3 همگی در بهار و در فصل امتحانات منتشر شدن...:d

کلا نمیدونم این شرکت چه علاقه ای به فصل بهار و ماه خرداد و زمان امتحانات داره؟ :d

بازیهای راک استار همیشه بهار و توی فصل امتحانات میاد...:d

از La Noir بگیر تا برسه به مکس پین 3 همگی در بهار و در فصل امتحانات منتشر شدن...:d

کلا نمیدونم این شرکت چه علاقه ای به فصل بهار و ماه خرداد و زمان امتحانات داره؟ :d

خرداد نه،اردیبهشت بیشتر بازیهاشو میده بیرون

من دانلودش کردم نمیدونم و نفهمیدم که فیک ولی اگه جی تی ای آینده این باشه عالیه من که عاشقش شدم !:x یکم شبیه الیپینگ داگز شده !

من دانلودش کردم نمیدونم و نفهمیدم که فیک ولی اگه جی تی ای آینده این باشه عالیه من که عاشقش شدم !:x یکم شبیه الیپینگ داگز شده !

هه
دانلودش کردی؟چجوری :دی
بازی تازه تاریخ خورده بعد شما بازیش کردی؟
یه عکس از محیط بازی بنداز ببینیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or