Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اینم همون لینک پیشفروشی که میگن:

Amazon.com: Grand Theft Auto V: Playstation 3: Video Games

اگه پایین صفحه رو نگاه کنید یه قسمتی به نام frequently buought together هستش که بازی رو با AC3 و COD:BO2 می فروشه .... حالا من سیستم آمازون رو نمی دونم بازی ها رو دونه دونه میاره یا همرو با هم چون اگه همرو با هم بیاره باید توی آبان - آذر باشه که احتمالش صفره ( :d ) .... چون اگه آبان بود تاریخ رو می گفتن و بازی های راک استار همیشه توی دوره ی امتحانات ترم دوم عرضه میشه :d ..... الله اَعلَم

تو fac**** راک استار یه تریلر جدید اومده از بازی second trailer ولی واسه دانلودش کلی survey وسوال اینا داره!کسی از دوستان نگرفتش؟!لینک دیگه ای نیست؟

دوستان تو 4 ساله گذشته راک استار تمام بازی ـهاش رو بین آپریل و می ریلیز کرده که میشه اردیبهشت ...
پس اردیبهشت 92 منتظر بازی باشید

باشه بابا خوب اشتباه دیدم:((
ولی به هر حال اون تاریخ الکیه! اگه رو خود لینک بازی کلیک کنی زده TBA ! خود راک استار هم چیزی اعلام نکرده!:-*

پس باید موکولش کنیم به 7_8 ماه دیگه...خوب پروژه به این عظیمی باید هم اردیبهشت بیاد....

ولی خوب یه امیدی که میتونیم به خودمون بدیم اینه که سر جی تی ای (gay ballad of tony و lost & dammend ) خبر خیلی کم بود که یهو بازی اومد!!!!! خدا کنه اینم از اونا باشه.........

پس باید موکولش کنیم به 7_8 ماه دیگه...خوب پروژه به این عظیمی باید هم اردیبهشت بیاد....

ولی خوب یه امیدی که میتونیم به خودمون بدیم اینه که سر جی تی ای (gay ballad of tony و lost & dammend ) خبر خیلی کم بود که یهو بازی اومد!!!!! خدا کنه اینم از اونا باشه.........
اون آخه یک جور کپی برداری بود زیاد جنجالی نبود
گیم پلی کپی IV بود ولی در کل بهتر بود
------

آقا هر جا این سوالو میپرسم کسی جوابمو نمیده

یک مومنی این تریلرو دانلود کنه به ما بگه این چیه؟؟
تریلر گیم پلی GTAV هست ؟ یا سالیپینگ داگز
خداییش هنگ کردم!! اصلا این چیه
؟؟؟

http://host7.aparat.com//public/use...94/aad85aaf6782c5445989a1751339e716279161.mp4

کلا من هنگ کردم
دیدی اولش میاد میگه GTA V بعد یک تریلر سینگل ازش نشون میده که خیلی خیلی شبیه اسلیپینگ داگزه اما Hud های بالا و پایینش کامل با اسلیپینگ داگز فرق داره بعد یک تریلر مولتی پلیر نشون میده میگه این GTA V هست
ولی مولتیش خیلی تمیز بود شبیه هیچ بازیی دیگه نبود!!!

---------- نوشته در 05:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

درایوینگ قسمت سینگلی که ازش نشون میده خیلی بیخوده مثل اسلیپینگ داگز
ولی باز یک چیزایی توش داره که شبیه اسلیپینگ داگز نیست

لطفا بچه ها بیاین حتما اینو دانلود کنید ببینید چیه!؟!؟!

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

http://host7.aparat.com//public/use...94/aad85aaf6782c5445989a1751339e716279161.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or