Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آره منم همونو دیدم تو گوشی موبایل بخش چک لیست تو ماموریت ها
ولی فکر کنم 69 تا برای یه کارکتر باشه
60 تا برای یکی دیگه
70 تا برای یکی دیگه
چون هرچی مرحله رد میکنم هم چیزی تغییر نمیکنه

نه من تو stats نگاه کردم با هر کی هم مرحله تموم میکنم میره جلو.الکی الکی بازی داره تموم میشه.12 درصدش رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوستان يكي ميتونه توضيح بده ifruit چيه!؟تو بازيه يا اپليكيشن واقعي هست؟
یک اپلیکیشن واقعی هست برای گوشی های واقعی . بهتر بود یک یا دو صفحه به عقب بر میگشتید و جوابتون رو می گرفتید . به هر حال هم باید از XBL دانلود بشه .
تو psn نيست؟همه گفتن نرافزاره كسي نگفته كارش چيه يا من نديدم!

آخرین ویرایش:
دوستان يكي ميتونه توضيح بده ifruit چيه!؟تو بازيه يا اپليكيشن واقعي هست؟

یک اپلیکیشن واقعی هست برای گوشی های واقعی . بهتر بود یک یا دو صفحه به عقب بر میگشتید و جوابتون رو می گرفتید . به هر حال هم باید از XBL دانلود بشه .

آدم وقتی اینو بازی می کنه می فهمه گیم یعنی چی . اون وقته که می فهمی " آخرین ما " گیم نبوده یک فیلم تعاملی بوده . البته قصد ندارم اخرین ما رو به زیر سوال ببرم ولی دیگه بعضیا نباید اسم این بازی را بذارن "اخرین شاهکار" .

منم دیشب انقدر بازی کردم که پای کنسول خوابم برد
صبح هم پاشدم بازی کردم دلم نمیخواست بیام مغازه سر کار
الان هم دارم مغازه رو میبندم برم خونه 2 باره بازی کنم :d

داداش خواهشا اطلاعاتو بذار تو اسپویلر

محمد امین عزیز این متنی که نوشتم هیچ چیزه خاصی و اسپویلی(چه داستانی و چه غیره داستانی) نداره که بزارم توی اسپویلر,وگرنه حتما میزاشتم.
کشتنه حیوانات رو 100% همه میدونند.اتاقه دختره مایکل چیزه خاصی نداره فقط صداست!( :)) ).خلاف کردنه موتوری و کشتنه دوچرخه سوار هم که......

Last edited by a moderator:
با 4 تومن(اختلاف قیمت 97 و 100) فقط میشه 400 گرم تخمه خرید! پس به نظرم اصلا ارزش نداره آدم بخواد فکر بکنه 97 بگیره.خودم به شخصه حتی 1 دیسک 97 ندارم.اینکار فقط به سوده خوده آدمه که کارای اضافی مثله موزیک و .... رو نخواد انجام بده.

یادمه یه جا اعلام کرده بودند که وقتی حیوان بکشید میتونید گوشتشو به همبرگری ها بفروشید.ولی من یه 50-60 تا گوزن و پلنگ و ..... توی کوه و کمر با ماشین زیر کردم:d ولی گزینه خاصی برای اون موضوع نداره

برای اولین بار در این سری و شاید تمامه اپن ورلد ها,شاهده خلاف کردنه سایر رانندگان هستیم(یه قسمتی از خیابون که لاین های مخالف بینشون فاصله میوفته,موتوریه رفت توی لاین مخالف و وسطاش پیچید توی خیابونه نبشش:d )

توی خونه ی مایکل یه سر برید دمه اتاق دخترش بد نیست!:d

نکته اخلاقی:هیچ وقت ورزشکاره دوچرخه سوار کنار جاده رو زیر نگیرید:d

داداش خواهشا اطلاعاتو بذار تو اسپویلر

آقا من شدیدا دپرس شدم وقتی دیدم تنها با گذراندن 8_9 تا مرحله 10 درصد بازی رفت.مگه نمیگید که 200 ساعت گیم پلی داره.اینجوری که تا فردا شب تموم میشه!!!!!!!!1
2_ بانک ها کجا هستن؟؟؟
3_ فقط همین یه فرودگاه رو داره؟؟ مثل قبلی فرودگاه متروکه و مال ارتش نداره؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or