Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

در رابطه با Ballas و Grove St و Families:

بالاخره Grove St رو پیدا کردم. خونه CJ که ظاهرا تخریب شده و یه چیز دیگه جاش ساخته شده اما اگر برید به حیاط پشتی خونش یدونه از کاغذهای مرتبط با قتل Leonora Johnson رو پیدا میکنید. هنوز بحث زیادی در مورد این 50 تا کاغذ که تو کل شهر پخش هست شروع نشده. میدونیم که مادر CJ هم به قتل رسید و این اچیومنت Solve the Mystery of Leonora Johsnon هم در رابطه با قتل مرمور LJ هست اما اسم مادر CJ در واقع Beverly بوده. البته من کلا تو این 6 ساعتی که بازی کردم 3-4 تا مرحله بیشتر بازی نکردم و زیاد تو داستان جلو نرفتم که بدونم چی میشه ولی شدیدا منتظرم که یه چیزی در این مورد تو داستان فرانکلین ببینم.
گویا بروبکس Ballas هم اومدن Grove St رو گرفتن و اونجا رو بنفش کردن نامردا. :d و خبری از گنگ Families تو این خیابون نیست دیگه.

برای کسایی که هنوز Grove St رو پیدا نکردن رو نقشه (پایین) دنبال عدد 30 بگردید. همونجاست:

آقا من شدیدا دپرس شدم وقتی دیدم تنها با گذراندن 8_9 تا مرحله 10 درصد بازی رفت.مگه نمیگید که 200 ساعت گیم پلی داره.اینجوری که تا فردا شب تموم میشه!!!!!!!!1
اصل بازی به مراحل فرعیشه که نه تنها از ماموریت های اصلی کم ندارن بلکه خیلیاشون خیلی طولانی و جالبن
2_ بانک ها کجا هستن؟؟؟
3_ فقط همین یه فرودگاه رو داره؟؟ مثل قبلی فرودگاه متروکه و مال ارتش نداره؟؟​

بانک تا حالا من ندیدم.
فرودگاه دو تا دیگه داره ولی خالین.اگه سوار هواپیما بشی رو نقشه برات میاد

Last edited by a moderator:
بابام بهم گفت چه عجب از اتاق بیرون اومدی :o چشام دیگه جاییو نمیدید :دی خیلی بازیه خوبیه :دی یهویی اتفاقات رندوم خوبی پیش میاد وسط بازی :دی کلافه استایل صحبت بروبچ نیگرم :دی نیگا :دی ساو یو نیگا :دی
کاستومایز اسلحه عالیه رو شاتگان چراغ بستم و کلی کار میشه کرد ، تیراندازی هم یه باشگاه رفتم همشو مدال برنز گرفتم :دی کلا بازی فراتر از حد انتظارمه:دی

می شه مثلا بدون اینکه وارد مراحل اصلی بازی شد، همین جوری تو شهر بچرخی، بری گلف بازی کنی، بانک بزنی، با پلیسا درگیر شی؟؟؟؟
یا اینکه تو مراحل خاصی میشه هر کاری رو انجام داد؟

شاید ایرادای گرافیکیش باعث بشه نمره هاش یه مقدار پایین بیاد RDR یا IV ایرادا و باگاش از این کمتر بود خود بازیم خوبه اما اون چیز تخیلی که ازش تو ذهنمون ساخته بودیم به هیچ وجه نیست شاید تو نسل بعد GTA دوباره بتونه یه جهشی مثل SA بکنه من که اصلا اندازه ی IV یا RDR با بازی حال نکردم به نظرم با یه شخصیت اصلی بازی نظم بهتری پیدا میکرد و یه دست تر میشد در کل GTA V از نظر من اصلا شایسته ی لقب بهترین بازی نسل نیست

داداش دیسکت باور کن مشکل داره من اصلا نه مشکل لود تسکتچر دارم نه باگ! اون دوست بالاییمون ، اره میتونی ازادانه بچرخیو ااینکارا رو بکنی یا بری پیش روان پزشکت:دی

شاید ایرادای گرافیکیش باعث بشه نمره هاش یه مقدار پایین بیاد RDR یا IV ایرادا و باگاش از این کمتر بود خود بازیم خوبه اما اون چیز تخیلی که ازش تو ذهنمون ساخته بودیم به هیچ وجه نیست شاید تو نسل بعد GTA دوباره بتونه یه جهشی مثل SA بکنه من که اصلا اندازه ی IV یا RDR با بازی حال نکردم به نظرم با یه شخصیت اصلی بازی نظم بهتری پیدا میکرد و یه دست تر میشد در کل GTA V از نظر من اصلا شایسته ی لقب بهترین بازی نسل نیست

من که برنر مکس خریدم نه باگ داره نه مشکل تکسچر لودینگ :d فراتر از اون چیزیه که فکر میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or