Nomad
کاربر سایت
در رابطه با Ballas و Grove St و Families:
برای کسایی که هنوز Grove St رو پیدا نکردن رو نقشه (پایین) دنبال عدد 30 بگردید. همونجاست:
بالاخره Grove St رو پیدا کردم. خونه CJ که ظاهرا تخریب شده و یه چیز دیگه جاش ساخته شده اما اگر برید به حیاط پشتی خونش یدونه از کاغذهای مرتبط با قتل Leonora Johnson رو پیدا میکنید. هنوز بحث زیادی در مورد این 50 تا کاغذ که تو کل شهر پخش هست شروع نشده. میدونیم که مادر CJ هم به قتل رسید و این اچیومنت Solve the Mystery of Leonora Johsnon هم در رابطه با قتل مرمور LJ هست اما اسم مادر CJ در واقع Beverly بوده. البته من کلا تو این 6 ساعتی که بازی کردم 3-4 تا مرحله بیشتر بازی نکردم و زیاد تو داستان جلو نرفتم که بدونم چی میشه ولی شدیدا منتظرم که یه چیزی در این مورد تو داستان فرانکلین ببینم.
گویا بروبکس Ballas هم اومدن Grove St رو گرفتن و اونجا رو بنفش کردن نامردا. :d و خبری از گنگ Families تو این خیابون نیست دیگه.
گویا بروبکس Ballas هم اومدن Grove St رو گرفتن و اونجا رو بنفش کردن نامردا. :d و خبری از گنگ Families تو این خیابون نیست دیگه.
برای کسایی که هنوز Grove St رو پیدا نکردن رو نقشه (پایین) دنبال عدد 30 بگردید. همونجاست: