Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اره میشه

- - -ویرایش - - -

یک جایه که خواهران حرکت موزون توش انحام میدن:|:d.تو نقشه با علامت پاشنه کفش مشخصه:d
به اون نرسیدم:d
امتحان کردم چیز بدرد بخوریه ولی خیییییییلی پول میگیره :))))))))))
ترجیح میدم به تیونینگ و تفنگ بدم تا ....
2_ آقا شما گرو استریت گراژ رو دیدید؟چیه؟

پول به جیب زدم، 50 هزار دلار خرج تیونینگ ماشین اصلی فرنکلین شد، 30 هزار دلار گاراژ خریدم، 50 هزار دلارم سهم خریدم. الله اکبر :دی

Ifruit رو همون جور كه تو خود بازي هم مينويسه كه بريد از سايت راك استار دان كنيد واسه گوشي هاي واقعي هست ضمنا يه سرچ ساده تو گوگل خيلي وقت نميگيره
ما که سرچ زدیم تو سایت راکستارم رفتیم ولی فکنم تا عرضه رسمی بازی نمیشه کاریش کرد...اگه میشه لینک بده برای دانلود

- - -ویرایش - - -

پول به جیب زدم، 50 هزار دلار خرج تیونینگ ماشین اصلی فرنکلین شد، 30 هزار دلار گاراژ خریدم، 50 هزار دلارم سهم خریدم. الله اکبر :دی

چجوری میشه سهام خرید؟ من رو اون لینکه که ایمیل میکنه برامون میرم ولی گزینه ای برای خرید نداره فقط میشه نگاه کرد....راستی اینهمه پول از کجا اوردی؟:دی بعد طلا فروشی اینهمه پول میده؟:دی

ما که سرچ زدیم تو سایت راکستارم رفتیم ولی فکنم تا عرضه رسمی بازی نمیشه کاریش کرد...اگه میشه لینک بده برای دانلود

- - -ویرایش - - -

چجوری میشه سهام خرید؟ من رو اون لینکه که ایمیل میکنه برامون میرم ولی گزینه ای برای خرید نداره فقط میشه نگاه کرد....راستی اینهمه پول از کجا اوردی؟:دی بعد طلا فروشی اینهمه پول میده؟:دی

نرم افزار Ifruit رو کسی دانلود کرد بیاد بگه چی جوری هست ماهم بگیریم :دی

آره بعد از طلا فروشی اگه تیمت رو درست ببندی خـــــــــیــــــــلـــــــــی پول گیرت می آد :دی سهام هم اون بالا یک لینکه، باید بری شیر هارو ببینی. البته خیلی شبیه وال استریت ـه فکر نکن اونی که الان رفته بالا رو بگیری سود می کنی. باید بخونی چی هست و ... حواست جمع باشه :دی

بروبچ منم بازیو ریختم و دارم بازی میکنم!

گفتنیا رو دوستان گفتن فقط میخواستم بگم که من بازیو نصب کردم ولی هیچ افت فریم و باگی حداقل تا الان ندیدم!

گرافیک بی نقص و زیباست یه جورایی شبیه مکس پینه!

دیرلود شدن تکستچرا هم که دوستان براشون پیش اومده برای من اصلا تا حالا پیش نیومده خداروشکر!!

بازی برسه دستم 3تا کار انجام میدم با 3شخصیت
تروور:فقط تو شهر آشوب به پا میکنم
فرانکلین:یه ماشین کلاسیک و موزیک رپ
مایکل:مثل یه آدم با شخصیت و زیرک عمل میکنم
تا فردا عصر چجوری صبر کنم؟؟

بازی برسه دستم 3تا کار انجام میدم با 3شخصیت
تروور:فقط تو شهر آشوب به پا میکنم
فرانکلین:یه ماشین کلاسیک و موزیک رپ
مایکل:مثل یه آدم با شخصیت و زیرک عمل میکنم
تا فردا عصر چجوری صبر کنم؟؟

عزیز از اول قابل دسترس نیستن هر سه :دی باید یه 3 ساعتی بازی کنی :دی

ما که این همه رفتیم جلو اخر pet shop پیدا نکردیم :( کسی میدونه کجاست ؟

منم پیدا نکردم. ولی به نظره ست چون هرچی می ری جلوتر بازم چیزی باز می شه :| دیوانه است :دی

30 هزار دلار گاراژ خریدم، 50 هزار دلارم سهم خریدم.

1.گاراژ برای چی باید خرید و از کجا ؟

2.قضیه سهام چیه ؟ نمی دونم از این امکان چه جوری استفاده کنم . الان با فرانکلین هستم , 4 ساعت از گیم پلی گذشته , کلا 500 دلار گیرم اومد چیکه چیکه داره خرج کرایه تاکسی و نوشابه میشه :d

3.شما رستوران تونستی تو شهر پیدا کنی ؟ کلا من غیر از نوشابه خوردنی دیگه نتونستم پیدا کنم

نرم افزار Ifruit رو کسی دانلود کرد بیاد بگه چی جوری هست ماهم بگیریم

اینم نفهمیدم . این نرم افزاری که میگه رو باید از xbox live دانلود کنیم ؟

آخرین ویرایش:
واووووووووووووووو طلا فروشی خیلییییییییی باحال بود:) راسی اگه بخوام از منوی بازی یه مرحله ی دیگرو تکرار کنم دوباره باید از همونجا ادامه بدم؟؟؟؟؟؟

1.گاراژ برای چی باید خرید و از کجا ؟

2.قضیه سهام چیه ؟ نمی دونم از این امکان چه جوری استفاده کنم . الان با فرانکلین هستم , 4 ساعت از گیم پلی گذشته , کلا 500 دلار گیرم اومد چیکه چیکه داره خرج کرایه تاکسی و نوشابه میشه :d

3.شما رستوران تونستی تو شهر پیدا کنی ؟ کلا من غیر از نوشابه خوردنی دیگه نتونستم پیدا کنم

اینم نفهمیدم . این نرم افزاری که میگه رو باید از xbox live دانلود کنیم ؟

1. شما گاراژ می خری بهش نگاه کنی؟ :دی وقتی یکم پیشرفت کنی تو بازی برای فرانکلین گاراژ باز می شه که می تونی ماشین هات رو اون تو بزاری. فقط همون اسپید جی تی که ماشین اصلیه نمیره تو چون همیشه باهات هست :دی

2. وقتی رفتی جلو خودت می گیری قضیه رو :دی

3. رستوران می خوای چی کار؟

4. نرم افزار واسه گوشی های واقعی هست در واقع.

شما گاراژ می خری بهش نگاه کنی؟
:biggrin1:
وقتی یکم پیشرفت کنی تو بازی برای فرانکلین گاراژ باز می شه که می تونی ماشین هات رو اون تو بزاری. فقط همون اسپید جی تی که ماشین اصلیه نمیره تو چون همیشه باهات هست

1.یعنی تو گاراژ خونه فرانکلین یه دونه ماشین بیشتر نمیشه گذاشت ؟ مث مافیا 2 که تو یه گاراژ دو متری 200 ماشینم میشد save کرد

2.رستوران اگه پیدا کردی بگو . بعضی از بچه ها گفتن رستوران هس تو بازی ولی آیکنش نیس
من همیشه قبل از خواب عادت دارم یه دوبل برگر بزنم به بدن :d

3.در مورد سهام خود بازی آموزش میده دیگه ؟ فک کنم قضیه سهام تو قسمت نت گوشی هس . آقا کلا من نمی فهمم با نت گوشی تو بازی غیر خرید هواپیما و سهام چیکار میشه کرد ؟ مثلا تو قسمت Food And drinks چند تا رستوران سایت دارن میری توشون چیز قابل استفاده نیس . حتی تو یکی از سایتا چند تا آیکن رو به عنوان شعبه تو نقشه (به صورت عکس تو سایت اینترنتیشون) گذاشتن اما نمیشه ازش استفاده کنی و شعبه رستوران رو پیدا کنی

4. نرم افزار واسه گوشی های واقعی هست در واقع

متاسفانه منظورت رو متوجه نشدم .(کلا اگه قراره برای استفاده از این به live وصل بشیم بی خیالش میشم)

ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or