Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستانی که ترس از صحنه +18 دارن:
تو یکی از مرحله های اولیه وقتی سگ پیشتون هست باید دنبال یک نفر برید و می‌تونید سگ رو هم انتخاب کنید!
سگ یهو قاطی می‌کنه و می‌ره سمت یه سگ دیگه و باقی ماجرا:-":دی
صحنه های دیگه هم بعدش هست ولی نه در اون حد:دی

- - -ویرایش - - -

دوستانی که ترس از صحنه +18 دارن:
تو یکی از مرحله های اولیه وقتی سگ پیشتون هست باید دنبال یک نفر برید و می‌تونید سگ رو هم انتخاب کنید!
سگ یهو قاطی می‌کنه و می‌ره سمت یه سگ دیگه و باقی ماجرا:-":دی
صحنه های دیگه هم بعدش هست ولی نه در اون حد:دی
این زیاد مشکل نداره:d
از نظر ادمیزاد چی؟.....:d.....داره؟

یکی بگه آهنگ main theme چیه ؟ :|
خیلی شبیه آهنگ سن آندریاس هست! یجورایی مثل ریمیکس اونه! بالاخرا تونستم بازی کنم! از صبح تا حالا! رفت تو بازی پشمام ریخت! شب شد رفتم بالا کوه! 5 دقیقه فقط محو شهر بودم.. همه چیز عالیه.. عالی.. عالی..

خوب باید بگم من هم بازی رو گرفتم .از نظر گرافیک تقریبا مکس پین 3 هست.منتهی open world شاید هم بهتر.یه چیز بگم.کلا نقشه باز هست اما مکانیزم باز شدن نقشه با ورود به هر منطقه از نقشه صورت میگیره.ابتدای بازی من رو بیاد فیلم مخمصه انداخت (رابرت دنیرو , ال پاچینو). تم داستانی و روایت خوبی داره .کارایی تلفن هم زیاد شده.از اینترنتو ...راستی توحه کرده باشید فکر کنم مه هم به بازی اضافه شده.همه جور آب و هوایی در شهر هست.هنوز به سگ ها نرسیدم:d فعلا رفتیم کافه.واقعا عالیه.

من همین چند ساعت پیش بازی گرفتم . یه یک ساعت و نیمی پای بازی بودم .
گفتنی ها رو دوستان گفتن . تعریفی نمونده که ما بگیم

فقط همین اولین کاری من 200 هزارتا سوال برام پیش اومد (:d) , فعلا 5 تاشو میپرسم :

1.اولین ماموریت بازی , دزدی سه نفره که مایکل و ترور و یکی دیگه هست , مایکل تیر میخوره و میفته زمین و ترور فرار میکنه . اونجور که نشون داد مایکل وسط پلیسا گیر کرد . سکانس بعدی نشون داد یه قبر به اسم مایکل نشون داد و همین طور خود مایکل رو . سوال اینه که مایکل چه جوری از دست پلیسا فرار کرد ؟

2.رستوران ها رو چه جوری میشه پیدا کرد ؟ تو نقشه چیزی زده نشده

3.توی قسمت اینترنت موبایل , چه کارایی میشه انجام داد ؟ منظورم خوندن یه سری چرت و پرت نیس که تو صفحاتش نوشته . مث IV که فقط بعضی سایتا رو فقط میتونستی نگا کنی . نه چیز دیگه .
به جز قمار , و خرید هواپیما چه کارایی میشه انجام داد ؟ مثلا تو قسمت رستوران ها رو زدم , هیچ آدرسی نتونستم پیدا کنم . اگه میشه در مورد اینترنت موبایلش یه توضیح بدید

4.وقتی عکس بگیریم با موبایل چه جوری میتونیم عکسامونو ببینیم ؟

5.چقدر باید مرحله داستانی رو جلو رفت تا بشه از امکانات ورزشی بازی استفاده کرد ؟ فعلا که هیچی رو نقشه نیست . علاوه بر این نقشه هم کامل نشون داده نمیشه . مث که باید مرحله داستانی بازی رو بیشتر رفت تا نقشه کامل نشون داده بشه

دوستان و اساتید گرامی تا حالا از خوبی های و نکات شگفت انگیزه بازی گفتند و احتیاجی نیست منم دوباره تکرار کنم.فقط میخوام قسمتی از صدها نکات ریز ولی جالبه بازی رو براتون بگم تا عمق ریزه کاریه R* رو متوجه بشید:

هندلینگ ماشین بهتر از این نمیشد! نه آرکیده نه سیمولیشن.وقتی سواره یه ماشین اسپرت میشید و میبینید تند و تیز لایی میکشه و خیلی سریع شتاب میگیره فکر نکنید همه ماشینا اینطوری هستند! واقعا هر ماشینی هندلینگش با ماشین دیگه ای فرق داره.توی IV هم تا حدودی اینطور بود ولی خیلی کم و نامحسوس.

دیگه مثله تمامه GTA های قدیمی اینطور نیست که وقتی سواره یه مدله خاص ماشینی که میشید همه جا پر بشه از همون مدل!:d

چیزی که توی اکثره بازی های اپن ورلد این مدلی,منو اذیت میکرد این بود که مثله شوماخر همیشه از همه سبقت میگرفتیم:d.ولی الان نه تنها بعضی ماشین ها هستند که سرعتشون در حدیه که سبقتمون طول میکشه,بلکه بعضی ها هم میخوان ازمون سبقت بگیرن!(یه موتوری توی بزرگراه:d)

عینه IV وقتی توی منو هستید,بعده چند ثانیه 1 آهنگه لایت و خیلی لذتبخش پخش میشه.

پلیس خیلی سخت تر شده.طرفو وسطه کوه و کمر زیر گرفتم,1 ستاره شدم:d.نکات جالب هم داره مثله اینی که برای من اتفاقا افتاد:وسطه 1 کپه بودم که یه 3-4 نفر کمپ زده بودند دوره آتیش.من پیاده شدم رفتم طرفشون,روشونو طرفه من کردند و گفتند برو و ...... نرفتم و یکیشون گفت الان زنگ میزنم پلیس که زد و 1 ستاره شدم و ماشین پلیس هم اومد!:d مخفی شدن از دست پلیس حتی وقتی بهت نزدیکه هم خیلی جالبه.

قابلیت باز و بسته کردن سقفه ماشین هم کروک خیلی جالبه.

توی نقشه قسمت های مخفی وجود داره.مثلا توی دله کوه یه پایگاه نظامی هست که حتی نزدیکش هم بشید روی نقشه ثبت نمیشه.میشه واردش شد ولی سریعا 5 ستاره میشید و توسط تانک ها به دیاره باقی میشتابید:d

بزرگراه های "مه" دار کوهستانی اینقدر جذاب هستند که آدم اصلا دلش نمیخواد ازشون بره بیرون

من هر 2 دی وی دی رو نصب کردم و واقعا تاخیر خاصی توی لود شدن تکستچر ها احساس نکردم.ولی نمیگم همه بافت ها تا فاصله زیاد عالی بودن! از کنسول های 2006 چیزی غیر از این انتظار دارید?:d

تنوع نحوه انجام دادن مراحل خیلی خیلی بهتره IV شده

بخش استریپ کلاب که خیلی خیلی بهتر شده.طرف حتی شمارش هم میده!:d

این فقط 1% نکات ریزه بازی هست و حاصل 2-3 ساعت بازی کردنه من:d فقط هم 4 مرحله از بازی رو رفتم و بقیش رو توی مپ ول بودم:d.هر دوستی که نکته جالبی توی بازی دید بد نیست برای بقیه هم بگه که مطلع بشن.
ببخشید طولانی شد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or