Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه سوال تخصص دارم تویه این عکس! :d
خورشید رو به رو هست اما سایه ها رو نگاه کنید!
image_1379175433987_V.jpg

فکر کنم روز قیامت شده :d

اون خورشید نی =))))))))
چراغه پشت سرمه

من بازی فردا میاد دستم رایت برنر مکسه هر دو dvd رو میریزم روی کنسول خدا روشکر تونستم 1 ماه پیش یه تلویزیون fullhd , led سامسونگ بگیرم که دیگه اینو تو بالاترین حاتش بازی کنم البته من نسخه ps3 روهم چند روز دیگه میگیرم و بعدش یه تعدادی عکس میزارم تا همون تفاوت های هرچند ناچیز هم مشخص بشند ...
اکثر دوستان که بازی رو خریدند و مشغولند به بازی همه هم تعریف کردن و هیچ مشکلی نبوده هر مشکلی هم که باشه با نصب هر دودیسک روی هارد خوده کنسول رفع میشه .

دوستان سلام!

با وجود احترامی که برای این بازی بزرگ و نظرات دوستان قائلم احساس میکنم که انگار بچه ها یه مقدار جو گیر شدن و دارن اغراق میکنن. امیدوارم وقتی بازی رو بازی کردم بفهمم که اشتباه کردم اما در کل خیلی خوبه اگه دوستان بتونن منصفانه و بدور از اغراق نظراتشونو درباره ی بازی بنویسن.

دوستان به نظرتون گرافیک یکم بد نیست مخصوصا تو اون عکس ماشین؟...به نظرم همون san andress هست....البته من خودم از طرفداران gta هستم اما این یه ذره با عکس های خود راکستار فرق داره
البته من هنوز خودم بازی نکردم و فردا بازی میرسه دستم...اونوقت میتونم نظر قطعی بدم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

دوستان به نظرتون گرافیک یکم بد نیست مخصوصا تو اون عکس ماشین؟...به نظرم همون san andress هست....البته من خودم از طرفداران gta هستم اما این یه ذره با عکس های خود راکستار فرق داره
البته من هنوز خودم بازی نکردم و فردا بازی میرسه دستم...اونوقت میتونم نظر قطعی بدم

عزیز فرق بین تصاویر FullHD و LQ میدونید چیه؟

بعضی از بچه ها خیلی سطح انتظاراتشونو از گرافیک بازی بالا بردن.با این سخت افزار واقعا گافیک شاهکاریو عرضه کرده راک استار.بازی خیلی بزرگه خیلی خیلی بزرگه.خودتون بازی کنید میفهمید.ولی خداوکیلی حس و حالی که gta به آدم میده هیچ بازی نمیتونه بده.خیلی خوبه.

دوستان کم لطفی تا چه حدی آخه ! یکم به خودتون بیاین!!!!!
19169960620877635841.jpg

نه دیگه نشد !! DVD اول فقط 8G میاد Content های بازی رو میریزه !! گرافیکشم خداست !!
درضمن من اینارو از رو مانیتور گرفتم ...

منم چند ساعت بازي كردم واقعا حرف نداره گرافيكش هم عاليه محيط شهر عاليه گيمپلي عاليه اونايي كه اسكرين شات بي كيفيت گذاشتن قصد خراب كردن داشتن اصلا اينجوري نيست بازي يه ويژگي داره كه با موبايل هر جا هستي ميتوني سيو كني اون يارو احتمالا جلو ديوار سيو كرده بعد اومده بيرن از بازي لود كرده قبل از اينكه همه چي لود بشه اسكرين شات گرفته كه اونم فقط همون اول كه بازي اجرا ميشه اينجوري ميشه در حد يه لحظه كه خوب اونم ضعف كنسوله اگه به محيط اطراف دقت كنيد واقعا نكته هاي جالبيو ميبينيد كه بهش دقت كردن و اينكه مردم چه كاراي متنوعي ميكنن روند بازي هم پر از چيزاي نو هست كه امكان نداره يه ذره خستتون كنه

منم چند ساعت بازي كردم واقعا حرف نداره گرافيكش هم عاليه محيط شهر عاليه گيمپلي عاليه اونايي كه اسكرين شات بي كيفيت گذاشتن قصد خراب كردن داشتن اصلا اينجوري نيست بازي يه ويژگي داره كه با موبايل هر جا هستي ميتوني سيو كني اون يارو احتمالا جلو ديوار سيو كرده بعد اومده بيرن از بازي لود كرده قبل از اينكه همه چي لود بشه اسكرين شات گرفته كه اونم فقط همون اول كه بازي اجرا ميشه اينجوري ميشه در حد يه لحظه كه خوب اونم ضعف كنسوله اگه به محيط اطراف دقت كنيد واقعا نكته هاي جالبيو ميبينيد كه بهش دقت كردن و اينكه مردم چه كاراي متنوعي ميكنن روند بازي هم پر از چيزاي نو هست كه امكان نداره يه ذره خستتون كنه

با مویی :| ؟!
علی جان عکس هارو خودم با ذوق گرفتمااا :/

- - -ویرایش - - -

کسی راه حلی نداره؟! دلو بزنم به دریا برم بگیرمش؟!

جلو خانواده بازی نکن !! والا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or