Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان Gta V شدیدا باگ داره یعنی نمی شه اصلا بازی کرد ؟

من که اصلا باگی ندیدم!افت فریم بود اونم تازه فقط یک بار!
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ وجه این بازی رو جلوی بقیه بازینکنین.تجربه کردم که میگما!از سگش گرفته تا آدمش!
هر کی نکته ی آخرو گرفت بزنه قدش!

خب منم بازیو شروع کردم
در یک کلام شاهکاره
گرافیک و نورپردازی کاملا عالیه
فقط کمی افت فریم داره تو جاهای شلوغ کمی بافت ها دیر لود میشن
از بقیه لحاظ عالیه
:bighug:

بازیو خریدم ، به عنوان تست یک ساعتو نیم بازیش کردم با زمان نصب دو ساعت تقریبا:دی
ببینید یکلام بگم شااااااااااااهکاره! گرافیکش آلتیمیت خفنه! اصلا انتظار نداشتم انقدر خفن باشه! نورها رو ماشینا بازتاب میکنن میتونید تو شب یا هرجای تاریک نور معمولی یا نور بالا بندازید ، تیراندازیش خیلی خییلی عالی شده مکانیزم تعویض کاراکتر خیلی شاخو جذابه! سنگینی 4 رو خداروشکر دیگه نداره ، سیستم تعویض رادیو هم مثل تعویض اسلحه ست یعنی سه سوت شبکه رادییوییتونو انتخاب میکنید .
گرافیکن هیچ ایرادی نداره( هاردم20گیگه) . عاشق گیمپلیشم . یعنی هرکی بگه بازی بده مشکل ذهنی داره ! کاملا ارزش داشت11 تومن دادم:دی دیسکمم برنر نیستش .ماموریتا درحد رویایی خفنه! خصوصا ماموریتای کاکا سیایی:دی خلاصه از الان 10از 10 رو دادم بهش:دی راستی شهر خیلی زنده ست بی پدر:دی شلوغ و عالی ، خونه فرانکلینم خیلی باحاله:دی

اینم از این !!
برید لایو هیچیم نمیشه ...

image_1379175413593_V.jpg

image_1379175433987_V.jpg

image_1379175500747_V.jpg

image_1379175202386_V.jpg

Last edited by a moderator:
خورشید نیست شاید فلش دوربینه

معمایی بس بزرگ به دست شما حل شد ممنون ... :|

----------------

دوستان یه سوال آب و هوا تو بازی چه طوری به صورت روزی یا ساعتی که هر موقع ممکنه عوض شه اب و هوا یا به صورت فصلی اب و هوای بازی ؟؟

- - -ویرایش - - -

کسی چیت از بازی پیدا نکرده؟
پول نیازیم :|

داداش تا روز عرضه بازی چیت ها نیماد
خب برو ماموریت مگه پول نمیده ؟؟

خورشید نیست شاید فلش دوربینه

نکته خوبی رو اشاره کردی
شاید هم انعکاس نور چراغی چیزی باشه که خورده به مانیتور (تویه همه عکسهاشون اون نور هست پس متوجه میشیم واسه محیط گیمر بوده :d )
اما هنوزم انگار خورشیده ها :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or