Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

134 صفحه تا الان برای این بازی ایجاد شده !!!
هنوز ریلیز رسمی نشده این همه نظر و کف و سرگیجه و کشته داده وای به حال روزی که رسمی ریلیز بشه !!! :))
وای به حال روزی که بخش آنلاینش باز بشه :d

من با گوشی نتونستم پست قبلیم رو ادیت کنم
بازی روی 97%کاملا نصب شد.
بازی عالی هست و جذاب و آدم رو از کار و زندگی میندازه دیگه خودتون کشف کنید چقدر عالی هست
بازی من کامل نصب شد و همون مشکل بریدگی رو داره

یه ذره بیشتر بازی کنم میام دیدگاهمو میگم درباره بازی ولی......

من اهله چیت زدن واسه پلیس و .... زیاد نیستم اما چیت برای ماشین و کلا وسیله نقلیه توی این بازی "واقعا" لازمه.
بیرون شهر بودم که یه ماشین پلیس دزدیدم شدم 3 ستاره.پلیساش واقعا سمجن.خلاصه آقا رفتم تو یه برهوت که فقط کوه و تپست بالاخره گمشون کردم.ماشینمم توی اب غرق شد.
حالا منم و,یه دشت که هیچی توش نیست,نه ماشین هست نه قایق,تا جاده هم کلی فاصله داره.با دویدن هم خیلی طول میکشه.چه کنم?:d

Last edited by a moderator:
دوستان این رادیوش تو ماشین چجوری عوض میشه اعصاب نذاشته برام بغیر از منوی بازی . تو تنظیمات که میرم نوشته D-pad چپ ولی هر چی تو ماشین میزنم کار نمیکنه .

یه مورد دیگم میخواستم بگم بعد از 3/4 ساعت بازی سردردی گرفتم فکر کنم به خاطر این لرزش تصویره

در ضمن رفتم بازی رو با تریلر گیم پلی آنلاین مقایسه کردم به طرز محسوسی نسخه 360 کیفیتش پایینتره همون بحث anti-aliasing. هردو دیسکم نصب کردم

آخرین ویرایش:
بچه ها برم به خاطر این بازی یک ایکس باکس 360 بخرم؟
ارزش داره؟؟؟
:-/
(کاش کنسولمو نمی فروختم)
شمام دقیقا سرنوشته بنده رو دارید . منم یک ماهی میشه فروختم و فردام میرم بخرم. امروز بازیش کردم که دارم میگم شما برو بخر. حتما بخر.

شمام دقیقا سرنوشته بنده رو دارید . منم یک ماهی میشه فروختم و فردام میرم بخرم. امروز بازیش کردم که دارم میگم شما برو بخر. حتما بخر.
حسین کی بود گفتم کنسولتو نفروش :دی
من که قراره تا 4 شنبه اینا بازی دستم برسه فروشنده هم دوستمه بهش گفتم حتما Complex رو بیاره برام :دی

دوستان خواهشا کامل جواب بدید و شفاف سازی کنید:d
الان من هر چی کامنت تو سایت های دیگه میخونم همه نوشتن نسخه p2p پر باگه و گرافیکش افتضاحه و اینا....ایا این حرف ها واقعیت داره؟؟؟؟!!!!:-o

بچه ها یه سوال خیلی خیلی فوری میخواستم ببینم اگر به xbl وصل نشم و بازیش کنم بعد که وصل بشم به xbl بعد از رلس جهانی بن میشم یا نه؟

لطفا سریع جوابمو بدین میخوام فردا صبح برم بخرم اگر بازی کردم بد بخت نشم.

دوستان خواهشا کامل جواب بدید و شفاف سازی کنید:d
الان من هر چی کامنت تو سایت های دیگه میخونم همه نوشتن نسخه p2p پر باگه و گرافیکش افتضاحه و اینا....ایا این حرف ها واقعیت داره؟؟؟؟!!!!:-o
نه بابا از رو نسخه اصلی وقتی اومده هیچ فرقی نداره p2p چیکارست که فایلای بازی رو دستکاری کنه

بچه ها یه سوال خیلی خیلی فوری میخواستم ببینم اگر به xbl وصل نشم و بازیش کنم بعد که وصل بشم به xbl بعد از رلس جهانی بن میشم یا نه؟

لطفا سریع جوابمو بدین میخوام فردا صبح برم بخرم اگر بازی کردم بد بخت نشم.
به طور کلی نه طبق تجربه بازی های گذسته! اما باز نمیشه گفت 100 درصد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or