Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اعتراضاتی نسبت به لو دادن غیر مستقیم داستان بازی به گوشمون رسیده که متاسفانه باید بگم اگر کسی به هر نحوی اقدام به صحبت کردن از داستان بازی و ... در خارج از اسپویلر و ننوشتن توضیح برای اسپویلر بکنه، حداقل 1 ماه بن براش در نظر گرفته خواهد شد.

خوب بعد از اون کلوب ها با مایکل رفتم یه جا یارو بهش علف داد بعد کشید توهم زد ادم فضایی بهش حمله کردن بعد تو باید بکشیشون اگه نتونی مایکل اوردوس میکنه میمیره :dیعنی یه وضییییییی =))

بازی رو گرفتم... نیم ساعت طول کشید رو هارد نصب شه بعدش میگه دیسک 2 رو بزار و بعد رسما وارد بازی میشین.
داستانو که حرفی ازش نمیزنم....
گرافیک بازی در یه کلام بگم بی همتا! واسه یه بازی open world بی نظیره این گرافیک.اگه جفت دیسکا رو نصب کنید تقریبا هیچوقت افت فریم محسوس نمیبینید. محیط بازی خیلی بزرگه.یه نکته جالبش اینه که وقتی از شهر میرید بیرون احساس میکنید یه بازیه دیگه رو دارید بازی میکنید. جو شهر با بیرون از شهر زمین تا آسمون متفاوته. بازی تا دلتون بخاد مورد اخلاقی داره مراقب باشید. گیم پلی هم شده ترکیب همه ی بازیای راکستار.یعنی نقطه ی قوت همه ی بازیاشو جمع کرده تو این بازی به نظرم. رانندگی خیلی فاز میده.هندلینگ ماشینا از زمین تا آسمون با هم فرق داره. شوتینگ مثه مکس پین حتی بهتر از اون... سگم دارید میتونید ببریدش گردش باهاش بازی کنید و .... واکنش پلیسا خعلی بهتر شده نسبت به 4 ....
در کل بازی شاهکاره.1 ساله منتظر بودیم کاملا ارزششو داشت. هر کی هم میگه بازی مشکل داره یا نمیدونم گرافیکش پایینه پیشنهاد میکنم یه بررسی کنه درباره سخت افزار 360 بعد بیاد تز بده. بازی اونقدر وسعت داره که میتونه بارها و بارها با چیزای کوچیک و بزرگی که توش کشف میکنید سورپرایز بشید....لذتشو از دست ندید.

هواپیما بوئینگ 747 هم می تونید برونید :دی

دیگه فرار کردن از دست پلیس به اون آسونی ها نیست

شهربازی هم داره می تونید برید حال کنید :دی

اعتراضاتی نسبت به لو دادن غیر مستقیم داستان بازی به گوشمون رسیده که متاسفانه باید بگم اگر کسی به هر نحوی اقدام به صحبت کردن از داستان بازی و ... در خارج از اسپویلر و ننوشتن توضیح برای اسپویلر بکنه، حداقل 1 ماه بن براش در نظر گرفته خواهد شد.
خدا تیمه ناظرین رو خیر بده یه پست بزارید که اگه تا موقع ریلیز به Live وصل نشید به هیچ عنوان بن نمیشید.البته به اون صورتی که بالای هر صفحه نشون داده بشه.به عظما رفتیم ازبس پرسیدن:d
هواپیما بوئینگ 747 هم می تونید برونید :دی

Holy Boooooogh:d

دوستان، گفتم که، دلیل این که کیفیت صورت شخصیت ها تو مرحله اول پایینه به خاطر اینه که جزو بازی نیست، و فقط یک Introductionـه. بی خیال شین :دی بعدش گرافیک عالی می شه. این نقشه کنار هم که 3D شده عالیه . این Skillـاهم خیلی به درد می خوره. مثل SA شده. باید بری تمرین تیراندازی و ....

اولین بازی هم که می رین زیردریا متوجه یه دنیای دیگه می شین :| خیلی باحاله :دی

همون Hot Coffe به اندازه کافی واسه Rockstar ضرر داشت.

هات کافی یه مود بود که ساخته بودن. ربطی به راکستار نداشت. جواب این پست هاهم ندین ناظم ها خودشون پاک می کنن.

آقا یه موردِ عجیب....

دیسک2 من اجرا که میشه GTA هستش ولی وفتی تو Details میرم میزنه ASII !!!! بعدش رفتم از هارد پاک کرد AS رو ... حالا میزنه COD ELITE ..!!!! جریان چیه؟

آقا یه موردِ عجیب....

دیسک2 من اجرا که میشه GTA هستش ولی وفتی تو Details میرم میزنه ASII !!!! بعدش رفتم از هارد پاک کرد AS رو ... حالا میزنه COD ELITE ..!!!! جریان چیه؟

حافظه کش رو پاک کن ، بعدش کنسول رو ریست کن

اگه درست نشد مشکل از دیسکه

یه سوال:

تو منو بازی و تا جایی که بازی شروع می شه (لودینگ ها و ...) ایا عکس های غیر خاوادگی میاد؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.

فکر کنم اگه جواب سوالم اره باشه، تو 9 ماه سال تحصیلی نمیشه بازی کنم!! :)

یه سوال:

تو منو بازی و تا جایی که بازی شروع می شه (لودینگ ها و ...) ایا عکس های غیر خاوادگی میاد؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.

بله البته همین تصویر معروف بازی هست که یک خانومیه با یک گوشی ایفون تو دستش
ولی دیگه اینقدر جدی نیست که نتونی بازی کنی ها!

یه سوال:

من الان دارم 2 دیسک رو نصب میکنم و هنوز وارده بازی نشدم ولی تا همینجاش عکسه منوی بازی توی داشبورد, عکس خیلی معروف یه دختره با بیکی** قرمزه که فکر کنم توی لودینگ بازی هم باشه.اصن راکستار میومد طرفو میکرد شخصیت اوله بازی همه رو خلاص میکرد.خیلی این عکسو دوست داره:d

من ( danial.wwf ):d از خونه ی عرفان (erfan.and.wwf) :d 'گزارش میکنم.
بعد از 4 ساعت بازی مداوم و هایپ و کف و خون ، اعلام میکنیم که با بزرگترین و با ارزش ترین بازی قرن طرف هستیم.
اول خیالتون رو جمع کنیم با نصب روی یک هارد (نه فلش ) درست و حسابی ، مشکلاتی که همه ازش حرف میزنن حل شده و ما هیچ چی به جز لذت نصیبمون نشده.
گرافیکی هنری و تکنیکی که تا بحال توسط کنسول هامون اجرا نشده ، هدیه ای از طرف راکستار برای همه.
صداگزاری بهتر و زیباتر از صدایی که در واقعیت میشنویم.
گیم پلی ، چطوری بگیم؟شیره ی gta iv , read dead , max payne رو کشیدن و با جادوهایی که واسش خوندن الان تبدیل شده به چنین چیزی.
فیزیک ، تجلی کننده ی افکار و اهداف نیوتون.
سیستم مبارزه به تنهایی شما را از خرید fight night champion منصرف میکند.
وسعت مپ مدلی شبیه سازی شده از خلقت پروردگار عالم.
DD (دورنما ) تو حلق جفتمون و شما:d
کسی نمیدونه راکستار با این کنسول چیکار کرده.هنوز باورمون نمیشه که این کنسول کارش رو درست انجام داده.
ما به شخصه همچین نورپردازی تا به حال ندیدیم.همچین کیفیتی.
در پایان اصلا به کیفیت بازی شک نکنید و هر چه زودتر بازی رو تهیه کنید چون ادم از فردای خودش خبر نداره :-s:d

من الان تو يه منطقه خارج از شهر با يه تراكتور دارم ميرم

اين بازى فوق العادس
6udu3uze.jpg

Sent from my iPad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or