*ANOSHIRVAN*
کاربر سایت
واقعا فقط باید اینطوری کردشما هم برای اینکه اطمینان حاصل کنید که گرافیک این بازی واقعا نسل بعدی هست این تصویر از گیم پلی رو ببینین :
متن پنهان:
من نمیدونم دوستان دیگه از یه کنسول ۸ ساله چه انتظاری دارن! از ۵۱۲ مگ رم چه قدر انتظار دارن؟ از یه سخت افزار قدیمی چه قدر انتظار دارن؟ که به این راحتی عظمت کار راکستار رو زیر سوال میبرن!
مومن با قلب من بازی نکنعجب گرافیک خرکی داره این عکس برفیه لا مصب !!!
تصور رانندگی تو همچین جاده برفی ، اول صبح ، با ماشینی که روش برف نشسته ، یه آهنگ Country هم بزاری .... !!
گرمای داخل ماشین و سرمای بیرون رو از همین الان میشه احساس کرد !![]()
عجب گرافیک خرکی داره این عکس برفیه لا مصب !!!
تصور رانندگی تو همچین جاده برفی ، اول صبح ، با ماشینی که روش برف نشسته ، یه آهنگ Country هم بزاری .... !!
من نمیدونم دوستان دیگه از یه کنسول ۸ ساله چه انتظاری دارن! از ۵۱۲ مگ رم چه قدر انتظار دارن؟ از یه سخت افزار قدیمی چه قدر انتظار دارن؟ که به این راحتی عظمت کار راکستار رو زیر سوال میبرن!
بهترین و زیباترین افکت آب و هوایی که تو عمرتون دیدین تو GTA V خواهد بود! یه کنسول ۸ ساله من هنوز نفهمیدم چه جوری اینقدر زیبا میتونه انیمشین موج های آب رو با اون نرمی و زیبایی رندر کنه!
افکت های ساطع شده از نور بر روی آب در این بازی بی نظیره!! واقعا دیگه چی میخواید؟
عجب گرافیک خرکی داره این عکس برفیه لا مصب !!!
بازیو خریدم !
فقط اومدم اینو بگم ! هرکس بازی رسید دستش جان هرکی دوست دارید اسپویل نکنید !! حتی Intro بازی رو !!