Grand Theft Auto V | PS3

لامصب بلای آسمانی هست!!کلا باید یه روز رو برای این بازی تعطیل میکردن.آقا این دارت بازی خیلی حال میده:pدر ضمن یه رشته مسابقات ترکیبی شنا و دومیدانی و دوچرخه سواری هم داره :d

من با Social Club مشکل دارم ... با اینکه Connection م هیچ مشکلی نداره و راحت به PSN وصل میشم ، داخل بازی اکثرا به لیست Friend هام و Gallery ( برای عکسهایی که میگیریم ) دسترسی ندارم ... کسی این مشکل رو داره ؟!

من با Social Club مشکل دارم ... با اینکه Connection م هیچ مشکلی نداره و راحت به PSN وصل میشم ، داخل بازی اکثرا به لیست Friend هام و Gallery ( برای عکسهایی که میگیریم ) دسترسی ندارم ... کسی این مشکل رو داره ؟!

من 3-4 بار دیروز امتحان کردم مشکلی نداشت ! 2تا عکس گرفتم رفتم تو گالری دیدم بودن ، به SC هم کانکت میشم !

من اکانت دارم ... نمیدونم چیه جریان ! توی سایتهای خارجی هم چیزی نگفتن ، من حتی وصل کرد به PC که با IP غیر از ایران باشم ولی بازم فرقی نکرد !

يه سوال از اوايل بازي (15 %)
دوستان راكستار با Life Invader داره به فيسبوك تيكه ميندازه ؟! :d اون يارو كه مخشو با موبايل پوكونديم كپ زاكربرگ بود ...

این آموزش پرواز اون بخشی که باید با هلیکوپتر تو زمان معین مسیری رو بری چقدر سخته! کل این آموزش پرواز رو تموم کنیم گواهینامه ای چیزی میده؟
یعنی قشنگ سر این بازی امروزم رو از دست دادم فکر کنم یه 7-8 ساعتی پاش بودم امروز:d

اون مرحله ای که باید یه کامیون با یه ماشین باربر بدزدیم
3تا لباس با 3تا ماسک بگیریم
من اونارو انجام دادم
بعدش باید چیکار کنم
نمیگه چیکار کنم
تورو خدا کمک کنید

داداش منم همین جاش گیر کردم کسی میدونه کمک کنه سه روز گیر کردم هیچ کاری نمیشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or