Infected Area
کاربر سایت
چرا اومده من گذاشتم برای دانلود....برو تو بخش all new ps3 gameهمین الان چک کردم ... هنوز روی استور نیامده![]()
امیدوارم تا فردا پیدا شه!شما احتمالا رفتی رو 1day digital اونجا نرو چون بازی الان امادس باید بری تو see all ps3 games منم دانلود شروع کردمهمین الان چک کردم ... هنوز روی استور نیامده![]()

محمد جان من خودم ساعت 9.45زدم برا دانلود فکر کنم همون 7.30 صبح اماده بودههمون چيزي كه تو توضيحاته پيش خريد گفته بود درسته فكر كنم خودش حدود ساعت ١١ اومد رو استور
من تازه الان زدم دانلود و تو اين ١٠ دقيقه. ٤٠٠ مگم دانلود كرده
سرعتم خدا رو شكر الان خيلي خوبه و با اينكه با ps3 دارم دانلود ميكنم خيلي زياد افت نكرده#
ميوخوام ١٠~١٢ گيگش از ساعات معمولي دانلود كنم ٥گيگيشم مي زارم ٢ تا ٧ صبح فردا. دانلود كنه و بريموبشينيم پاش
كسايي كه بازيو از استور اروپا گرفتن كه الان در حال بازي كردند،ريجن يكي ها هم ٨٠~٩٠٪ بازيرو زود تر از كسايي كه دنباله فيزيكيه بازي هستند،بازي مي كنند
اگه كسي ميدونه دقيقا بازي كي اومد رو استور بگه![]()
محمد جان من خودم ساعت 9.45زدم برا دانلود فکر کنم همون 7.30 سبح اماده بودههمون چيزي كه تو توضيحاته پيش خريد گفته بود درسته فكر كنم خودش حدود ساعت ١١ اومد رو استور
من تازه الان زدم دانلود و تو اين ١٠ دقيقه. ٤٠٠ مگم دانلود كرده
سرعتم خدا رو شكر الان خيلي خوبه و با اينكه با ps3 دارم دانلود ميكنم خيلي زياد افت نكرده#
ميوخوام ١٠~١٢ گيگش از ساعات معمولي دانلود كنم ٥گيگيشم مي زارم ٢ تا ٧ صبح فردا. دانلود كنه و بريموبشينيم پاش
كسايي كه بازيو از استور اروپا گرفتن كه الان در حال بازي كردند،ريجن يكي ها هم ٨٠~٩٠٪ بازيرو زود تر از كسايي كه دنباله فيزيكيه بازي هستند،بازي مي كنند
اگه كسي ميدونه دقيقا بازي كي اومد رو استور بگه![]()
روزبه پس همون 9 و خورده اي اومدهمحمد جان من خودم ساعت 9.45زدم برا دانلود فکر کنم همون 7.30 صبح اماده بوده
اونموقع فكر كنم داشت آپلود ميشدمنم دقیقا موندم این بالن کجا میشه استفاده کرد:d حال شما اگه پریدی باهاش یه خبر به ما بده به چه درد میخوره که به ما هدیه دادنمنم تازه الان گذاشتم رو استور و فکر کنم یک شب یا همین حدودا تموم بشه البته اگه سرعت افت نکنه:d اون بالن رو هم که جایزه پیش خرید بود همون اول داد و نصبید حالا نمیدونم تو بازی چجوری در دسترس هست و از کجا میتونیم سوارش بشیم!
از کجا گرفتی عزیز ؟؟ مبارکت باشه خیلی باحاله
فاز جون ايشون مثله ما تو اين مملكت نيستنداز کجا گرفتی عزیز ؟؟ مبارکت باشه خیلی باحاله
:d بازي رو از استراليا مثله ارمان پري اردر كرده و براش همين امروز رسيدهدوستان موافقین یه تاپیک بزنیم واسه گره بندی تیم ها تو بازی انلاین؟
من الان حدد 35 درصد بازیو رفتممیخوام تا 1 اکتبر تمومش کنم چون از اون موقع به بعد داستانی میری به فنا فقط انلاین میزنم! راستی مشکلی ت بازی داشتین بگین کمک میکنم.احتمالا بازی رو تا فردا پس فردا تموم میکنم
![]()