دیشب داشتم بازی میکردم، دیدم تو یکی از کانالای رادیو آهنگ ریحانا رو پخش میکرد :-o
یکی از نکات جالب بازی زخمی شدن هست، مخصوصا زخما و خراشیدگی های بعد از تصادف با موتور که فوق العاده خوب کار شدن
شبیه سازی فیزیک بازی از نظر من نسبت به GTA IV پسرفت داشته، تصادفا مثه IV طبیعی و با دقت کار نشده، دیشب یه بار با ماشین چپ کردم، سقف ماشین حتی یه خراش هم بر نداشت، یادمه تو IV چپ میکردی سقف آسیب میدید
اما در مورد طراحی هندلینگ ماشین و موتور باید بگم که تو این زمینه پیشرفت زیادی نسبت به IV ایجاد کردن. کنترل وسایل نقلیه خیلی ساده و لذت بخش شده و دیگه اون حالت لش بودن IV توشون وجود نداره.
بازی از نظر گرافیکی بازی خوبیه، ولی بی نقص نیست. نورپردازی فوق العاده زیبا و چشم نواز کار شده، بافت ها کیفیت قابل قبولی دارن، من شخصا نه با افت فریم مواجه شدم، نه دیر لود شدن تکسچر. در کل بازی فریم ریت پایداری داره، حتی تو صحنه های شلوغ و انفجارهای بزرگ و سنگین. سایه زنی نسبت به IV خیلی بهتر شده، اما هنوز با بازی های مطرح امسال فاصله محسوسی داره. :-b
یه نکته جالب دیگه استایل و فیزیک راه رفتن و دویدن هر کدوم از کاراکتر هاست که کاملا متفاوت و منحصر به فرده ( من شخصا خراب استایل غدیر ژانگولری مایکل هستم :d )
یکی از نقاط ضعف بازی طولانی بودن لودینگ ابتدای بازی - loading story mode هست که البته با توجه به عظیم بودن بازی میشه ازش چشم پوشی کرد
خطر اسپویلر :d
در مورد صحنه ابتدایی بازی فقط یه کلمه میتونم بگم: طـو فــــانی :-o پشم و پیلم ریخت، قشنگ shave شدم یه توضیحی هم بدم در مورد iFruit. به نظر میرسه با استفاده از این اپلیکیشن میشه یه سری آموزش هایی به chop داد. iFruit allow you to modify chop's behavior and teach him trick دوستان اگه کسی اطلاعات کاملتری در مورد این اپلیکیشن داره، بگه
اتفاقا نمیدونم من چرا با رانندگی چهار بیشتر حال میکنم.حرکت تخیلی زدن توش خیلی سخت تر بود با این که ماشین ها هم سنگین بود و همچنین موتور هاش تپ و تپ میخوردی اینور اونور سوت میشدی هوا:d
کسایی که بازی کردن یه سوال:
تمام مغازه و فروشگاه و ماشین رنگ کنی و مدرسه های قایق موتوری و هواپیما از اول بازن یا به مرور زمان با بازی کردن استوری باز میشن؟
جدای از بحث تکنیکی بازی که از سر PS3 هم زیاد هست چنین عملکردی(:d) با توجه به سابقه ی راکستار در بهبود عملکرد بازیاش در این کنسول(خصوصاً LA NOIR و البته Max Payne3)، زمان عرضه ی بازی خیلی ظلمه!
2 ماه تمام از بیکاری ، سوراخ های لایه اوزون رو می شمردیم بازی نیومد،الان که دانشگاه قبول شدم و تقریباً 12 ساعت از زندگی ام قراره در ترافیک و کلاس بگذره،باید خسته و کوفته بشینم پاش!
بخاطر دانلود بازی هم تقریباً 7 روزی از دنیای اینترنت مرخصی می گیرم تا کل حجم دریافتی رو کنسول میل فرمایند!:d
پ ن: لحظه شماری می کنم تا سه شنبه!
هر استور مال هر کشوری که باشه،نماینده های همون کشور رو داره و سیاست شون رو هم متناسب با وضعیت اقتصادی ، استقبال مشتریان ، واحد پول و .. اتخاذ می کنند.
فکر کنم چون واحد پول کشورای اروپایی،سودآوری شون رو بیشتر کرده به نوعی مشتریان رو به طرف این استور ها می کشونند تا درآمد ارزی شون بره بالا.
در یک جمله:همش به خاطر یک مشت دلاره!(در این جا پوند و یورو!):d
مثلا وقتی کد میزنی بهت تفنگ بده بعدش تروفی نمیده؟ کد یه بار اجرا میشه و بعد چه جوری کد رو کنسل باید کرد؟
یا مثلا کد میزنی که بهت ماشین بده !!! یه بار اجرا میشه و بهت ماشین میده. کد که دائم فعال نیست !!!!
الان به وقت هpst ساعت١٠:٣٥ دقيقه ي روز ١٦ سپتامبر (am). هست
ما ريجن يكي ها مي تونيم دانلود رواز حدود ساعت ١١:٣٠ صبح فردا شروع كنيم!
ويرايش: تو اينجا كامنت شماره ٦. ،جواب دادند كه وقت ١٢am ١٧ سپتامبر به وقته غربي. كه به وقته ما مي شه حدوده ٧:٣٠ صبح،اخيش#