El sigloBlanco
کاربر سایت
این سونی وقتی بازی امادس چرا نمیزاره الان از استور امریکا دانلود کنیم اه
100% اين
من شنیدم قراره اسکارو بدن به tlou100% tlou
واقعا اون چیزی که انتظار داشتم نبود
رانندگیش اونجوری که میگفتن نیست خیلی خیلی شبیه نسخه 4 ، هنوزم بهتریم لذت رو وقتی میبرم که تو سن اندریاس دارم رانندگی میکنم
تیراندازیش زیاد چنگی به دل نمیزنه
گرافیک پر از ایراده !!!!! که واقعا واسه یه بازی با پر خرج مثل جی تی ای خوب نیست من نمیگم گرافیک پایینه ، واسه به بازی اوپن ورد خوبه ولی باگ زیاد داره (البته شاید نسخه که من دارم اینجوریه )
نکته ی مثبتش داستان بازی که تا اینجا دو کارکتر بازی خوب به هم ربط داده و خوب گیمر رو با تمام محیط بازی اشنا کرده و از الان به بعد 100% بهترم میشه
منم منتظرم اورجینال بیاد بخرم لذت ببرم اصلا به هیچ کس کار ندارم که میگن 250 تومن روانی میخوای پول اینو بدی فلان و بیسار بذار بگن بیخیال
منم راحت میتونم نسخه کپی این بازیو بخرم ولی خدایی همچین بازیایی هر چند سال یه بار میان و ارزش این همه پول هم دارن اصلا دلم نمیاد کپی شدشو بخرم هیچ جوره راه نداره![]()
تا هفته بعدم شده منتظر میمونم این همه منتظر موندیم این هفته ام روش نمیمیریم که![]()
راستی همین که اینجا خلوت تر و سوت و کورتره بیشتر خوشم میاد![]()
هنوز نسخه اورج وارد بازار نشده؟
نسخه اورجینال یعنی فیزیکی یا دیجیتالی ؟کم و بیش اومده بعضی جاها انشاالله تا فردا الی پس فردا به همه جا میرسه
چیت کد های بازی :
Cheats and codes for GTA 5 on PS3 | GTA 5 Cheats
من که چیزی نفهمیدم خودت یه توضیح بده![]()
تو این هم همینطوره تا وقتی کدها تقلب فعال هستند تروفی نمیدهکد تقلب ; مثلا این دکمه هایی که نوشته رو دسته ـت پشت سر هم بزنی باری مثال پولت بیشتر میشه و یا مثلا پلیس نمیاد دنبالت . تو RDR اگه از اینا استفاده می کردی تروفی هات غیر فعال میشد . اینو نمی دونم .![]()
تو RDR اگه از اینا استفاده می کردی تروفی هات غیر فعال میشد . اینو نمی دونم .![]()
تو این هم همینطوره تا وقتی کدها تقلب فعال هستند تروفی نمیده