Grand Theft Auto V | PS3

تروخدا این بحث دستگام زیاد روشن باشه خراب میشه رو بندازید دور! من یه سری برای تست مدل phat رو 1 هفته مدام روشن گذاشتم در حالی که cpu کامل کار میکرد!
(یه برنامه بود که به درمان بیماریها کمک میکرد اسمش رو یادم نیست)

اخه خود pc ناجوره ممکنه قطع بشه نت بعد باید از اول گزاشت دانلود بشه دردسره

والا من تا الان بیش از 120 گیگ بازی به همین روش دانلود کردم که خیلی اوقات حین دانلود قطع و وصل هم میشد ولی بجز یه اسلیپینگ داگز که 6 گیگ بود هیچی خراب در نیومد آخرین بازیم هم پاپیتر بود که همین 2روز پیش دانلودش کردم که اتفاقا اوضاع اینترنتمم خراب بود 5-6 بار نتم قطع شد و یک بار هم اشتباهی لپ تاپ رو وسط دانلود خاموش کردم ! ولی بازم سالم بود فایل حالا یا من خیلی خوش شانسم یا این روش اونقدر ها هم که شما فکر میکنید نا امن نیست

خب یه خبر واسه کسایی که پیش خرید کردن مثل خودم،لینک دانلود بازی نیمه شب دوشنبه آماده است واسه دانلود به صورت Per-load,که بازی رو میتومید دانلود کنید و آماده کنید اما تا سه سنبه و زمان عرضه رسمی نمیتونید بازی کنید،حرکت خوبیه به نظر من،

والا من تا الان بیش از 120 گیگ بازی به همین روش دانلود کردم که خیلی اوقات حین دانلود قطع و وصل هم میشد ولی بجز یه اسلیپینگ داگز که 6 گیگ بود هیچی خراب در نیومد آخرین بازیم هم پاپیتر بود که همین 2روز پیش دانلودش کردم که اتفاقا اوضاع اینترنتمم خراب بود 5-6 بار نتم قطع شد و یک بار هم اشتباهی لپ تاپ رو وسط دانلود خاموش کردم ! ولی بازم سالم بود فایل حالا یا من خیلی خوش شانسم یا این روش اونقدر ها هم که شما فکر میکنید نا امن نیست
درسته عزیز منظورم این بود وقتی قطع میشه دانلود باید از اول گزاشت رو pc ولی ps3 دیگه این داستان نداره میتونید ادامه بدید دانلود

درسته عزیز منظورم این بود وقتی قطع میشه دانلود باید از اول گزاشت رو pc ولی ps3 دیگه این داستان نداره میتونید ادامه بدید دانلود
نه داداش قطع بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد دوباره ادامه بده من خودم کلی دی ال سی و بازی مازی ریختم با pc
اون مسئله واسه اپدیت ها هست که نباید قطع شه

یعنی هر وقت میام اینجا حس و حال خیلی خوبی بهم دست میده (همونطور که هروقت میرم تو تاپیک 360 یا جیل بریک احساس خوبی ندارم). کلی از هوادارای خوب بازی که همشونم اریج خورن جمع شدن و من واقعا به این موضوع افتخار میکنم. فکر کنم تا 4 شنبه یا 5 شنبه هم نسخه ارجینال برسه ایران و ما هم بتونیم بازی کنیم انشاالله!

بچه ها توجه داشته باشید که این بازی ها که 60 دلار هستن، معمولا 60 پوند و 60 یورو هم هستن. حالا فرض کنید ریجن 2 باشه که ما اکثرا میخوایم، خب پولش به دلار حساب نمیشه که. از اون جایی که یورو و پوند هم گرون ترن واسه همین هم از اون چیزی که با دلار حساب میکنید بیشتر در میاد. حالا شما سودی رو که فروشنده میخواد بکشه روی این عناوین که هرچی معروف تر باشه بیشتر میکنه قیمت رو هم در نظر بگیرید. از طرف دیگه همین بازی های معروف تو خود دبی هم کمی گرون تر فروخته میشن. کلا اینطوری میشه که قیمتا میکشه بالا. البته ما عاشقان سینه چاک جی تی ای که دیگه با 10-20 تومن بالا پایین معامله رو بهم نمیزنیم! :دی
ولی بعضی از دوستان هم میگن که چطور ممکنه بازی زودتر بیاد قبل از ریلیز، خب این بازی ها رودتر برا فروختن به همه جا شیپ شدن. حالا بعضی فروشگاه ها غیر قانونی زودتر بازی هارو میفروشن که در گذشته هم کم از این دست نداشتیم، مثل همین TLOU که 3-4 روز زودتر از ریلیز رسمی رسید دست ایرانیا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or