اخه خود pc ناجوره ممکنه قطع بشه نت بعد باید از اول گزاشت دانلود بشه دردسرهالبته دانلود با خود پلی3 منظورم نبود:d من با کامپیوتر دانلود میکنم
اخه خود pc ناجوره ممکنه قطع بشه نت بعد باید از اول گزاشت دانلود بشه دردسره
درسته عزیز منظورم این بود وقتی قطع میشه دانلود باید از اول گزاشت رو pc ولی ps3 دیگه این داستان نداره میتونید ادامه بدید دانلودوالا من تا الان بیش از 120 گیگ بازی به همین روش دانلود کردم که خیلی اوقات حین دانلود قطع و وصل هم میشد ولی بجز یه اسلیپینگ داگز که 6 گیگ بود هیچی خراب در نیومد آخرین بازیم هم پاپیتر بود که همین 2روز پیش دانلودش کردم که اتفاقا اوضاع اینترنتمم خراب بود 5-6 بار نتم قطع شد و یک بار هم اشتباهی لپ تاپ رو وسط دانلود خاموش کردم ! ولی بازم سالم بود فایل حالا یا من خیلی خوش شانسم یا این روش اونقدر ها هم که شما فکر میکنید نا امن نیست
نه داداش قطع بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد دوباره ادامه بده من خودم کلی دی ال سی و بازی مازی ریختم با pcدرسته عزیز منظورم این بود وقتی قطع میشه دانلود باید از اول گزاشت رو pc ولی ps3 دیگه این داستان نداره میتونید ادامه بدید دانلود
دوستان كسي ميدونه نسخه اورجينال ps3 تهران اومده يا نه ؟
هنوز تو خارجه نیومده که داداش! 17 سپتامبر میاد.
هنوز وقت هست.الان پیش خرید تموم شده دیگه؟:d یا تو این فاصله هنوز میشه پیش خرید کرد؟
منبع نسبتا موثقی گفت دوشنبه میرسه؛)فکر کنم تا 4 شنبه یا 5 شنبه هم نسخه ارجینال برسه ایران و ما هم بتونیم بازی کنیم انشاالله!