بهترین راه برای Level Up و پول در آوردن، یکی سرمایه گذاری داخل بورس هست و دیگری رفتن Mission.سلام من انلاین کار میکنه خیلی حالی هست ولی اقا پول کم دارم چکار کنم پول دربیارم تو بازی خیلی سخه
یعنی Save رو Load کردی یا از داخل Start بازی Replay کردی؟ اگه Replay کنی، نمیتونی سرنوشت بازی رو تغییر بدی ولی اگه Save داری برگرد و هر کدوم رو میخوای انتخاب کن.سلام دوستان یک سوال
این بازیو با ps3 تموم کردم اون قسمتش که با فرانکلین باید بین 3 تاگزینه یکی رو انتخاب کنی من حواسم نبود کشتن مایکلو انتخاب کردم وقتی بازی تموم شد شخصیت مایکلی حذف شد
دو تا پایان دیگه رو هم رفتم ولی باز نشد به نظر شما چه کاری انجام بدم؟
بهترین راه برای Level Up و پول در آوردن، یکی سرمایه گذاری داخل بورس هست و دیگری رفتن Mission.
بهترین Mission هم داخل آنلاین Rooftop Rumble هست که البته لول 75 باز میشه. ولی میتونی بری داخلش، اگه تو بازی بگردی Invite های زیادی دریافت میکنی که توشون Rooftop هم گیر میاد.
البته یه سری گلیتچ هم داشت که نمیدونم هنوز داخل بازی هست یا برطرف شده.
من به صورت کلی گفتم که یکی از بهترین راه ها سرمایه گذاری هست، راستش رو بخوای تو Online چک نکردم. :dمگه تو آنلاین هم میشه سرمایه گذاری کرد ؟
Rooftop Rumble چی داره که هم میرن ؟
دوستان من بازی رو ریختن تو هارد و وقتی اجرا کردم دیدم داره نصب می شه. 6 هزار و خورده ای فایل باید نصب می شد ولی تا 2509 که رسید دیدم دیگه جلوتر نمی ره. نیم ساعتی هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد. از بازی خارج شدم و فیکس رو جایگزین فایل های بازی کردم دیدم دوباره از نو داره نصب می شه و روی صفر هم گیر کرده و جلوتر نمی ره. لطفا بگید چیکار کنم. 17 گیگ بازی دانلود کردم. خیلی زور میاره دوباره دانلود کنم چون از هارد پاک کردمش به خاطر مشکلات فضا.
دوستان من بازی رو ریختن تو هارد و وقتی اجرا کردم دیدم داره نصب می شه. 6 هزار و خورده ای فایل باید نصب می شد ولی تا 2509 که رسید دیدم دیگه جلوتر نمی ره. نیم ساعتی هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد. از بازی خارج شدم و فیکس رو جایگزین فایل های بازی کردم دیدم دوباره از نو داره نصب می شه و روی صفر هم گیر کرده و جلوتر نمی ره. لطفا بگید چیکار کنم. 17 گیگ بازی دانلود کردم. خیلی زور میاره دوباره دانلود کنم چون از هارد پاک کردمش به خاطر مشکلات فضا.
این ها مراحل فرعی هستن و با پایان بازی از بین نمیرن، کمک میکنن تا بازی رو 100% کنی.مرحله اخر ( هل دادن ماشین تو دریا ) تموم شده ولی الان d? توی مپ فرانکلین هست ، میرم سمتش میگه باید از ساختمون برید بالا ، چجوری برم بالا از ساختمون ؟