Grand Theft Auto V | PS3

سلام دوستان یک سوال
این بازیو با ps3 تموم کردم اون قسمتش که با فرانکلین باید بین 3 تاگزینه یکی رو انتخاب کنی من حواسم نبود کشتن مایکلو انتخاب کردم وقتی بازی تموم شد شخصیت مایکلی حذف شد
دو تا پایان دیگه رو هم رفتم ولی باز نشد به نظر شما چه کاری انجام بدم؟

سلام من انلاین کار میکنه خیلی حالی هست ولی اقا پول کم دارم چکار کنم پول دربیارم تو بازی خیلی سخه
بهترین راه برای Level Up و پول در آوردن، یکی سرمایه گذاری داخل بورس هست و دیگری رفتن Mission.
بهترین Mission هم داخل آنلاین Rooftop Rumble هست که البته لول 75 باز میشه. ولی میتونی بری داخلش، اگه تو بازی بگردی Invite های زیادی دریافت میکنی که توشون Rooftop هم گیر میاد.
البته یه سری گلیتچ هم داشت که نمیدونم هنوز داخل بازی هست یا برطرف شده.
سلام دوستان یک سوال
این بازیو با ps3 تموم کردم اون قسمتش که با فرانکلین باید بین 3 تاگزینه یکی رو انتخاب کنی من حواسم نبود کشتن مایکلو انتخاب کردم وقتی بازی تموم شد شخصیت مایکلی حذف شد
دو تا پایان دیگه رو هم رفتم ولی باز نشد به نظر شما چه کاری انجام بدم؟
یعنی Save رو Load کردی یا از داخل Start بازی Replay کردی؟ اگه Replay کنی، نمیتونی سرنوشت بازی رو تغییر بدی ولی اگه Save داری برگرد و هر کدوم رو میخوای انتخاب کن.
A : Kill Trevor
B : Kill Michael
C : Deathwish که هیچ کدوم نمیمیرن.

400px-GTA5endings.jpg

آخرین ویرایش:
چکاری مایکلو میکشین؟؟؟!!!!!
دوستان از این بازیها باگهایی بیرون میکشن که خود سازنده فکش میخوره زمین، اصن 1 درصدم فکر نمیکنه شخصیت بازی رو بکشید!

بهترین راه برای Level Up و پول در آوردن، یکی سرمایه گذاری داخل بورس هست و دیگری رفتن Mission.
بهترین Mission هم داخل آنلاین Rooftop Rumble هست که البته لول 75 باز میشه. ولی میتونی بری داخلش، اگه تو بازی بگردی Invite های زیادی دریافت میکنی که توشون Rooftop هم گیر میاد.
البته یه سری گلیتچ هم داشت که نمیدونم هنوز داخل بازی هست یا برطرف شده.

مگه تو آنلاین هم میشه سرمایه گذاری کرد ؟

Rooftop Rumble چی داره که هم میرن ؟

مگه تو آنلاین هم میشه سرمایه گذاری کرد ؟

Rooftop Rumble چی داره که هم میرن ؟
من به صورت کلی گفتم که یکی از بهترین راه ها سرمایه گذاری هست، راستش رو بخوای تو Online چک نکردم. :d
Rooftop Rumble یکی از بهترین مرحله ها برای، هم پول در آوردن و هم لول آپ هست، البته اوایل خیلی بهتر بود ولی بعدش یکم سخت تر شد و پول کمتری میده.
مرحله ی زیاد سختی نیست، پیشنهاد میشه امتحان کنی، می ارزه. :d

دوستان من بازی رو ریختن تو هارد و وقتی اجرا کردم دیدم داره نصب می شه. 6 هزار و خورده ای فایل باید نصب می شد ولی تا 2509 که رسید دیدم دیگه جلوتر نمی ره. نیم ساعتی هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد. از بازی خارج شدم و فیکس رو جایگزین فایل های بازی کردم دیدم دوباره از نو داره نصب می شه و روی صفر هم گیر کرده و جلوتر نمی ره. لطفا بگید چیکار کنم. 17 گیگ بازی دانلود کردم. خیلی زور میاره دوباره دانلود کنم چون از هارد پاک کردمش به خاطر مشکلات فضا.

- - -ویرایش - - -

دوستان من بازی رو ریختن تو هارد و وقتی اجرا کردم دیدم داره نصب می شه. 6 هزار و خورده ای فایل باید نصب می شد ولی تا 2509 که رسید دیدم دیگه جلوتر نمی ره. نیم ساعتی هم صبر کردم اتفاقی نیفتاد. از بازی خارج شدم و فیکس رو جایگزین فایل های بازی کردم دیدم دوباره از نو داره نصب می شه و روی صفر هم گیر کرده و جلوتر نمی ره. لطفا بگید چیکار کنم. 17 گیگ بازی دانلود کردم. خیلی زور میاره دوباره دانلود کنم چون از هارد پاک کردمش به خاطر مشکلات فضا.

من مشکلش رو حل کردم و دوباره از نو نصب کرد ولی وقتی به 2509 مگ می رسه قفل می کنه!

- - -ویرایش - - -

من مشکلش رو حل کردم و دوباره از نو نصب کرد ولی وقتی به 2509 مگ می رسه قفل می کنه!

مرحله اخر ( هل دادن ماشین تو دریا ) تموم شده ولی الان d? توی مپ فرانکلین هست ، میرم سمتش میگه باید از ساختمون برید بالا ، چجوری برم بالا از ساختمون ؟

مرحله اخر ( هل دادن ماشین تو دریا ) تموم شده ولی الان d? توی مپ فرانکلین هست ، میرم سمتش میگه باید از ساختمون برید بالا ، چجوری برم بالا از ساختمون ؟
این ها مراحل فرعی هستن و با پایان بازی از بین نمیرن، کمک میکنن تا بازی رو 100% کنی.
این مرحله هم فکر کنم برای Dom هست، واسه بالا رفتن از اون برج به هلیکوپتر نیاز داری که اگر پولِ خریدش رو نداری، میتونی به یکی از مناطق که با چتر میپری و هلیکوپتر بالا میبرت، بری و خلبانش رو بکشی ( نگران برگشتش هم نباش چون بعدش دوباره بر میگرده ) و پولیس ها رو بپیچونی و در آخر برگردی بالای برج.

سلام
بعد IV کمپانی لیبرتی سیتی رو داد بیرون شنیدم برای این نسخه هم همین کارو کرده بازیش نیومده برای دانلود ؟؟؟

سوال بعدی اینکه من آپدیت هارو نریختم بخوام بریزم فقط آخریو بریزم کافیه یا همه رو از اول باید تک تک دانلود کنم بریزم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or