Grand Theft Auto V | PS3

سلام
بازم معرفت خودت که جواب میدی
توی یه سایتی که نمی خوام اسمشو بگم بگم :d قیمت این بازی و گرن ترویسم 6 هر دوش بالای 200 تومن بود:-o انگار بگردی اختلاف قیمت تا یک سوم هم هست توی این به اصطلاح کشور!

سلام دوستان
من تازه بازی رو می خوام شروع کنم اولین بار که می رم تو بازی حدود 8 گیگ نصب می کنه و بعدش می نویسه Loading Story Mode ولی بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و همین جوری به لود کردنش ادامه می ده و هیچ وقت لودش تموم نمی شه. یه سرچ کردم دیدم خیلی ها اینم مشکلو داشتن ولی نتوستم حلش کنم. کسی می دونی چه مرگشه؟

سلام دوستان
من تازه بازی رو می خوام شروع کنم اولین بار که می رم تو بازی حدود 8 گیگ نصب می کنه و بعدش می نویسه Loading Story Mode ولی بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و همین جوری به لود کردنش ادامه می ده و هیچ وقت لودش تموم نمی شه. یه سرچ کردم دیدم خیلی ها اینم مشکلو داشتن ولی نتوستم حلش کنم. کسی می دونی چه مرگشه؟

صبر داشته باش شاید درست بشه مال منم 10 دقیقه ای طول میکشه بالا بیاد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

آقا من بعد از انلاین بازی کردن بعد از ۵ ماه این اتفاق برای منم افتاد :| وقتی ساین این میکنم توی این صفحه تا صبح روی لودینگ استوری مود میچرخه وقتی هم ساین اوت میکنم میرم تو سینگل بعد از تو بازی ساین این میکنم فریز میکنه کنسول :| چیکار کنم ؟ یکی از دوستانم هم این مشکل رو داره خواهشا هلپ می :(

امکان س ک س در بازی هست ؟

با کیا شدیم 75 میلیون نفر ... :دی :|

نه فقط می شه رفت تو استریپ کلاب ببرتت Private فقط وقتی اون مراقب ـه اون پشت نیست می تونی دست مالیش کنی :دی ( الان بنمون می کنن ناموسا :| )

یا تو ساحلا این دخترای معتاد و مست رو سوار کن پول هم باید داشته باشی بعد همی دیگه ... جی تی ای 4 که نیست مومن :دی

سلام خسته نباشین. میخواستم بدونم کیفیت بازیها ایکس باکس360 بهتره یا پلی استیشن3 _از نظر کیفیت کدوم بهتر است
تفاوت چندانی توی گرافیک و گیم پلی وجود نداره.
توی سایت متاکرتیک هم بازی برای دو پلتفرم یک امتیاز برابر 97 داده.
ولی من روی هر دو پلتفرم بازی کردم و پلی استیشن رو ترجیح میدم. : )

سلام من مشکلی دارم تو جی تی ای وی توروخدا کمکم کنید ماله من میخوام انلاین بازی کنم میگه
Success.. a new downloadble content pack has been downloaded and installed returning to grand theft auto V

چیکار کنم بشه انلاین بازی کرد social club هم ساختم ddelta92kurd ممنون میشم کمکم کنی ولی بازی روی به اخر نرسوندم بعدشم آپدیت 1.16 هم نصب کردم ولی این پیغام رو میده چکار کنم وقتی بازی رو چند مرحله ای میبرم جلو و دستگاه رو خاموش میکنم و دوباره میره اول بازی مشکلش چیه؟!
یکبار با اکس باکس تموم کردم ولی با پس 3 نه

سلام با این وضع نت میشه حالت انلاین بازی کرد عصاب خرد کن نیست؟ حالت انلاین تا چندتا پلیر میتونه قبول کنه چیکارا میشه کرد حالت انلاین ویس چت هم داره ؟

امکان س** در بازی هست ؟
ببخشید دوستان نمیخوام وارد جزئیات بشم ولی فکر کنم منظور این دوستمون که بن شده اینه که آیا شبیه san andereas هست یا نه؟
که خودم فکر میکنم دیگه هیچ gtaی این حالت رو نخواهد داشت و اونم استثنا بود

اگه یادتون نیست توی san andereas یه پچ اضافه شد بنام hot coffee که میشد gf رو برد بیرون گردوند و بعدش که به خونه میرسید وارد خونه میشد و یه چیزی شبیه بازیهای *** میشد ولی در iv وارد خونه شدن حذف شد و فقط از پشت پنجره خیلی کوتاه یه صداهایی میومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or