MASHIN
کاربر سایت
تو iv وقتی کلید مثلث رو یکبار میزدیم ماشین رو رو شن میزاشت پیاده میشد، ولی وقتی کلید رو نگه میداشتیم خاموش میکرد و پیاده میشد!توی IV در صورتی که یه جا پارک می کردی ماشینم خاموش می شد این یکی کلا خاموش می کنه
چه حیف! در کل این ضعف v هست که نمیشه ماشینو دلخواه روشن گذاشت! چون موقعی که از مغازه ها سرقت میکنیم لازمه که ماشین اماده حرکت باشه، ولی اینجوری تا بیاد ماشینو روشن کنه پلیسا 2_3 تا تیر بهش میزنن
دوستان این v بعد ابدیت یک باگ وحشتناک گرفته که عکسشو براتون میزارم
امروز رفتم تو بازی همه چی مرتب بود، یکبار انلاین شدم و طبق معمول بعد 1-1.5 ساعت بازی، تایم اوت شدیم!:d
بعد که اتوماتیک رفت تو بازی دیدم هیچی تو بازی نیست!!!! خیابونها خلوت! بدون هیچ ماشینی! فقط چندتا ماشین خواصش مثل، حمل پول و دوتا کامیون، تو بازی بود! هیچ ماشین در حال حرکتی ندیدم!! این ماشینهایی که میبینید بزور پیدا کردم!
قبلا پیش اومده که تو جایی از بازی ماشین کم بشه یا نباشه ولی مطمعنا وقتی وارد خیابانهای اصلی میشدیم پر ماشین بود! ولی تا حالا اینجوری نشده بود!!
با هر 3 شخصیت تست کردم، حتی چند بارم مخصوصا کشته شدم تا شاید تغییری ایجاد بشه!!! نشد که نشد!!! لود سیو هم کردم فایده نداشت!
تا اینکه از بازی اومدم بیرون و رفتم توش تا دوباره درست شد!!!! این اپدیت 1.16 یک چیزیش میشه
اینم عکس ها که گویان:
دوستان این مشکلات ناشی از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میتونم این مشکل رو مستقیم با راکستار درمیان بزارم؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش: