Grand Theft Auto V | PS3

سلام.
دوستان توی MAP من یه لباس فروشی هست ( همونی که تو مرحله لستر میاد، که میگه برو کته اسمارت بپوش ) ولی الان که رسیدم آخره بازی هنوز از تو مپ نرفته! یعنی الان اون پایین تو مپم یه جهته شماله و یه لباس فروشی و نام یه مرحله!
بعد من شنیدم تو مراحل لستر خوب پولی میشه از سهام و بورس در آورد من الان دومین بانک هم زدم ( همونی که تو بلین کانتی هست و لباسای ضد گلوله میپوشن ) کدوم مرحله و تو کدوم سهام سرمایه گذاری کنم؟
سوال آخر : نمیشه ماشین اصلی کارکترا رو عوض کرد یا حداقل یه ماشینی خرید که باهاش بری بیرون گمش کنی تو گاراژ باشه؟ آخه من ماشین میخرم میزارم تو گاراژ یه بار که بیرون گمش کنم یا خراب شه مثلا 500 هزار تا میپره.
ممنون. ;)

سلام.
دوستان توی MAP من یه لباس فروشی هست ( همونی که تو مرحله لستر میاد، که میگه برو کته اسمارت بپوش ) ولی الان که رسیدم آخره بازی هنوز از تو مپ نرفته! یعنی الان اون پایین تو مپم یه جهته شماله و یه لباس فروشی و نام یه مرحله!
بعد من شنیدم تو مراحل لستر خوب پولی میشه از سهام و بورس در آورد من الان دومین بانک هم زدم ( همونی که تو بلین کانتی هست و لباسای ضد گلوله میپوشن ) کدوم مرحله و تو کدوم سهام سرمایه گذاری کنم؟
سوال آخر : نمیشه ماشین اصلی کارکترا رو عوض کرد یا حداقل یه ماشینی خرید که باهاش بری بیرون گمش کنی تو گاراژ باشه؟ آخه من ماشین میخرم میزارم تو گاراژ یه بار که بیرون گمش کنم یا خراب شه مثلا 500 هزار تا میپره.
ممنون. ;)
ماشین هایی که گم می کنی رو میشه از پارکینگ پلیس تحویل بگیری و نمیشه ماشین اصلی کاراکتر رو عوض کرد فقط میشه تیونش کرد
پارکینگ پلیس با علامت یه ماشین سفید رویه نقشه نشون داده میشه

سلام.
دیدم تاپیک داره خاک میخوره گفتم دوتا عکس از Map بازی بزارم بترکون. b-)
داشتم میگشتم که ( Blue print Map بازی های Special و Collector ) و ( 3D Map ) بازی رو پیدا کردم.

ترجیح میدادم مراحل لستر رو که میشه خوب پولی ازش دراورد اخر بازی برم ولی غیر این مرحله چیز دیگه ای برام نیست. چطور میشه سهام رو تحلیل کرد برای خرید مناسبش؟ و قبل مراحل لستر چطور میشه فهمید که کدوم سهام میخواد تغییر کنه؟ مثلا برای مرحله اولش که اون گوشی موبایل رو کنار صورت طرف میترکونه از کجا میشد فهمید کدوم سهام میریزه بعد این اتفاق و کدوم میره بالا؟

آخرین ویرایش:
سلام . دوستان من وقتی وارد بخش انلاین میشم توی شهر هیچکسی جز خودم نیست :( وقتی هم میخوام ماموریتی رو انجام بدم هیچکسی پیدا نمیشه . به crew هم وقتی میخوام join بشم میگه امکان join شدن نیست. با انلاین بازیهای دیگه مشکلی ندارم ولی gta نمیدونم چرا اینجوریه. اگر کمک کنید ممنون میشم

سلام دوستان
من امروز بازی گرفتم و تو بازی یه مشکل بزرگ دارم
من با L2 که نشونه میگیرم وقتی میخوام با R2 تیر بزنم باید R2 رو شدیدا فشار بدم اول فکر کردم اشکال از دستس بعد تو بخش ماشین سواریش هیچ مشکلی نداشت R2 و تو بازی های دیگه کاملا درست بود کاری نمیتونم بکنم دسته درست بشه ؟؟

سلام دوستان
من تو یه مرحله گیر کردم

بعد این که زنه اون مکزیکی رو میدوزدیم با ترور و مایکل یه ماموریت داره ترور که با هواپیما باید دنبال یه هواپیما بزرگ تر بریم بعد این که اون هواپیکا تعقیب میکنم در هواپیما باز میشه و بهم شلیک میکنن من نمیدونم چیکار کنم خواهشا کمک کنید

سلام دوستان
من تو یه مرحله گیر کردم

بعد این که زنه اون مکزیکی رو میدوزدیم با ترور و مایکل یه ماموریت داره ترور که با هواپیما باید دنبال یه هواپیما بزرگ تر بریم بعد این که اون هواپیکا تعقیب میکنم در هواپیما باز میشه و بهم شلیک میکنن من نمیدونم چیکار کنم خواهشا کمک کنید

با هواپیما برو توش

the rockstar cloud servers are unavilable right now.pleas try again later
بعدش میزنم چندبار میزنم try again بازم همین ارورو میده بعد میرم مرحله بعد میگه ، aoutosave wil be disabled during this game. are you sure you wish to continue ?
اینم برای مرحله بعدش قبل اینکه کارکتر بسازم you must creat a temporary character in order to play- this will not replace any saved characters
are you sure you wish to continue ?
راحت join میشم فقط سیو نمیشه
دیتا بازی پاک کردم دوباره نصب کردم بازم فرقی نکرد.

سلام دوستان عزيز
من بازيو تازه گرفتم
شنيدم توش باگ هست كه ماشين از تو گاراج پاك ميشه و از اينجور چيزا
يعني نميتونم بدون اينكه بازي رو اپديت كنم سينگلشو تموم كنم ؟ اصن اين باگ موجود تو بازي ؟
بعدشم من هرچي اپديت بازي رو ميزنم دو سه درصد ميره ارور ميده مشكل از فايل اپديتـه يا پي اس ان ؟ اخه ساين اين هم نميشه واسه بعضي از دوستامم ساين اين نميشه
ممنون از همگي

the rockstar cloud servers are unavilable right now.pleas try again later
بعدش میزنم چندبار میزنم try again بازم همین ارورو میده بعد میرم مرحله بعد میگه ، aoutosave wil be disabled during this game. are you sure you wish to continue ?
اینم برای مرحله بعدش قبل اینکه کارکتر بسازم you must creat a temporary character in order to play- this will not replace any saved characters
are you sure you wish to continue ?
راحت join میشم فقط سیو نمیشه
دیتا بازی پاک کردم دوباره نصب کردم بازم فرقی نکرد.

مال منم معمولا اینطوری ولی بعد مدتی خودش سیو میکنه

سلام دوستان عزيز
من بازيو تازه گرفتم
شنيدم توش باگ هست كه ماشين از تو گاراج پاك ميشه و از اينجور چيزا
يعني نميتونم بدون اينكه بازي رو اپديت كنم سينگلشو تموم كنم ؟ اصن اين باگ موجود تو بازي ؟
بعدشم من هرچي اپديت بازي رو ميزنم دو سه درصد ميره ارور ميده مشكل از فايل اپديتـه يا پي اس ان ؟ اخه ساين اين هم نميشه واسه بعضي از دوستامم ساين اين نميشه
ممنون از همگي

من همچین باگی تو بازی ندیدم

- - -ویرایش - - -

دوستان من ارجینال بازی میکنم میشه سیو بازی رو از یکی گرفت با فلش ریخت داخل دستگاه و بازی کرد ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or