Grand Theft Auto V | PS3

وقتی یه گاراژ میخری و یه ماشین توش میذاری، اگه ماشین برداریم و باهاش تو محیط بازی دور بزنیم و به هر دلیلی خراب شه بعد یه مدت باز همون ماشین تو پترکینگ میاد یا نه!
(از اتو سیو منظورم نیست)

کسی میدونه بوگاتی رو کجای نقشه میشه پیدا کرد؟
بوگاتی رو میتونی اینجا که برات علامت گذاشتم پیدا کنی.

GTA-V-Bugatti-Veyron-Spawn-Location1.png

سلام دوستان.
میگم تو این سایت خرید و فروش ماشین که میری یه سری از ماشین هاش رو نمیشه خرید و Sold Out هستند، اینا چجوریه؟
یه روش برای اینکه HotKnife رو بگیری تو این سایتی که برات آدرسش رو گذاشتم نوشته.

[h=1]GTA V HotKnife location online after 1.08 update[/h]

بوگاتی رو میتونی اینجا که برات علامت گذاشتم پیدا کنی.

GTA-V-Bugatti-Veyron-Spawn-Location1.png

یه روش برای اینکه HotKnife رو بگیری تو این سایتی که برات آدرسش رو گذاشتم نوشته.

GTA V HotKnife location online after 1.08 update

این روش تست کردم برای carbon rs و khamelion هم جواب میده ولی فقط میتونی زنگ بزنی مکانیکت بیارتشون تو گاراژ نمیان
فک کنم با آپدیت بعدی از بین برن

سلام.
دوستان به یه جایی رسیدم سوار هر ماشینی که میشم میگه زنگ بزن مایکل ( البته توی خیابونم نمیشه بهش زنگ زد! )بعد روش مارک بزار برو پیشش، ولی من هر کاری میکنم نمیتونم این رو ردش کنم زنگ میزنم بهش میریم سینما و از این جور چیزا. :|

سلام.
دوستان به یه جایی رسیدم سوار هر ماشینی که میشم میگه زنگ بزن مایکل ( البته توی خیابونم نمیشه بهش زنگ زد! )بعد روش مارک بزار برو پیشش، ولی من هر کاری میکنم نمیتونم این رو ردش کنم زنگ میزنم بهش میریم سینما و از این جور چیزا. :|

باید ماشین مناسب پیدا کنی بعد یه جای خلوت که نزدیک اداره پلیس و اماکن عمومی نباشه توقف کنی(از ماشین پیاده نشو) ، بعدش زنگ میزنی به مایکل میزنی روی mark as getaway viechle یه همچین چیزی . ردیف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or