Grand Theft Auto V | PS3

وقتی سوار ماشین مشی یه کادری بالای تصویر میاد...

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه سوأل...:D
من بازی رو تقریبا ً 37 درصد رفتم...ولی هیچ مأموریتی نیست...با هر سه کاراکتر به کل کانتکت لیست گوشی زنگ زدم...بازم مأموریتی نیست...!!!
..
چه کنم؟ PLZ Help

وقتی سوار ماشین میشی یه کادری بالای صفحه میاد که بت میگه چه کار کنی...

چندتا سوال دارم.
با فرانکلین به صورت اینترنتی یه تانک خریدم،الان تانک کجا نگهداری میشه؟
چطوری باید تو بورس سرمایه گذاری کرد؟ اصلاً میشه؟
الان story بازی رو تموم کردم، یه مرحله هست واسه ترور که مثل اینکه مادرش میاد و ازش یه مدل خاصی از ماشین ون رو میخواد اگه اشتباه نکنم،اینو باید از کجا پیدا کنم و دقیقاً چه شکلیه؟!

چندتا سوال دارم.
الان story بازی رو تموم کردم، یه مرحله هست واسه ترور که مثل اینکه مادرش میاد و ازش یه مدل خاصی از ماشین ون رو میخواد اگه اشتباه نکنم،اینو باید از کجا پیدا کنم و دقیقاً چه شکلیه؟!

تانک رو میدونم که توی اشیانه فرودگاهه تو شهر هست

چندتا سوال دارم.
تانک و اینا رو از توی hanger باید برداری ، ترور خودش یدونه داره :d برا بقیه هم میتونی بخری.
برا بورس هم برو اینترنت دوتا سایت داره یکی آفلاینه یکی دیگه آنلاینه فقط بعد میتونی سهم بخری و بعدا بفروشی.
اون ون هم جلوی بیمارستان LS هست .

آپدیت 1.09 چقدر افتضاح و داغون بود، یعنی دقیقا مثل یه ویروس بازی رو مختل کرده و وقتی Sign هستی واقعا بازی اذیت می کنه و توی لودینگ ها یا گیر می کنه یا کلا هنگ می کنه ،متاسفانه.
( فکر می کنم این اپدیت قرار بوده مقابله کنه با موارد مربوط به کدهای تقلب و از این حرف ها ، حالا یه بخش دیگه رو بد مشکل دار کرده و توی وضعیت online بد اعصاب خوردکن شده)

آخرین ویرایش:
دوستان من 61% بازی رو رفتم اما دیگه مرحله ای نمیاد.
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
7132-grand-theft-auto-v-jpg

7133-grand-theft-auto-v_2-jpg

اون چیزی که گوشه تصویر مینویسه یعنی چی؟

سلام
اقا من میخوام تو ابن بازی ثبت نام کنم یه. رمز ۸ تا ۱۶ حرفی می خواد هر رمزی مزنم قبول نمی کنن رفته رو مخم
رمزشو چطوری بزنم قبول کنه????
ورژن 1.9 هم ریختم

آپدیت 1.09 چقدر افتضاح و داغون بود، یعنی دقیقا مثل یه ویروس بازی رو مختل کرده و وقتی Sign هستی واقعا بازی اذیت می کنه و توی لودینگ ها یا گیر می کنه یا کلا هنگ می کنه ،متاسفانه.
( فکر می کنم این اپدیت قرار بوده مقابله کنه با موارد مربوط به کدهای تقلب و از این حرف ها ، حالا یه بخش دیگه رو بد مشکل دار کرده و توی وضعیت online بد اعصاب خوردکن شده)
سجاد جان من دستگاه پیشم نیست تست کنم دیتا بازی 1بار پاک کن بعد اپدیت و بریز دوباره دیتا نصب کن شاید مشکل حل شد یا اپدیتارو از 1.6تا 1.9 به ترتیب بریز ببین جواب میده یا نه.شاید مشکل از دیتا باشه:-/ اخه بقیه عین بنز دارن از بازی کار می کشن:d
سلام
اقا من میخوام تو ابن بازی ثبت نام کنم یه. رمز ۸ تا ۱۶ حرفی می خواد هر رمزی مزنم قبول نمی کنن رفته رو مخم
رمزشو چطوری بزنم قبول کنه????
ورژن 1.9 هم ریختم
برادر اول رمز حرف بزرگ بزار(مثلM) بعد توی رمزتم یک عدد بزار مشکلت به احتمال زیاد حل میشه;)
ارین امیدوارم تو بازی فقط هدشات شی:p اپدیت ریختی داری حال می کنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or