Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
اینطوری تست نکردم ولی فک کنم فقط روی ورژنای خودشون کار میکنن! مثلا آخرین Script Hook واسه آپدیت 4 و 5 هست و نمیدونم حالا روی 3 هم کار میکنه یا نه!! شما اگه آپدیت 3 رو داری برو اسکریپ هوک قدیمو دانلود کن (اونی که توی پست دوم بعد از پست اول گذاشتم اون مخصوص آپدیت 3 هست بگیر) اونو که ریختی asi ـو که بریزی تو پوشه بازی باید کار کنه ماد اگه کار نکنه دیگه باید یا آپدیت 4 یا 5 ـو بگیری با Script Hook جدید بریزی.
البته ممکنه این ماد ها هم با آپدیتا قدیمی اجرا نشن پس پیشنهاد میکنم آپدیت 4 یا 5 بگیرین تا خیالتون راحت باشه و من خودمم تستش کردم.

در مورد مسیر هاشونم تا جایی که تجربه دارم Asi ـا همیشه میرن تو فولدر خود بازی کنار فایلای اصلی و ماد ها با فرمت Dll میرن تو پوشه Scripts توی پوشه بازی :)
همه ماد های اسکریپتی هم به Script Hook V نیاز دارن و اگه کوچکترین مشکلی واسه Script Hook V بیوفته همه ماد ها غیر فعال میشه و بعضی از ماد ها (خیلی کم) هم به Lua.dll و ScriptHookV.net نیاز دارن که اگه نیاز باشه میگم و لینکشو میزارم :)

- - -ویرایش - - -

آپدیت بازیت چنده و کدوم اسکریپت هوکو ریختی؟
اپدیت و کرک هردو ۴
نمیدپنم کدوم ورژن هوک‌بود.

مجید قرمز جان@
این دوتایی که لینک دادی رو خودت امتحان کردی؟ بی زحمت طریق نصبشون رو هم بگو.
مرسی
نه من مشکلی با فریم دهی بازی نداشتم.
اولی دوتا فایل داره یکی Asi و یکی Dsound.dll همشو باید بریزی تو پوشه بازی کنار فایلای اصلی :) ولی طبق عکسی که توش گذاشته گرافیکو افتضاح میکنه :|

فقط نکته اینجاس این سیستمی که تو Gaming Rig ـت گذاشتی خیلی راحت بازی رو با بهترین کیفیت میتونه بکشه!! من سیستمم ضعیف تره و راحت بازی میکنم...

- - -ویرایش - - -

اپدیت و کرک هردو ۴
نمیدپنم کدوم ورژن هوک‌بود.
اگه قدیمی باشه کار نمیکنه اینو بریز، این مخصوص ورژن 4 و 5 هست :)
https://www.gta5-mods.com/tools/script-hook-v/download

دفت کن فایلای تو پوشه Bin رو که شامل Native Trainer و Script Hook V هست رو باید بریزی تو پوشه بازی نه اینکه پوشه Bin رو بریزی!
اینو که بریزی خود به خود Native trainer هم همراهش برات فعال میشه تو بازی وقتی F4 بزنی میاد بالا اما اگه اشتباه ریخته باشی بالا نمیاد .
و اینکه دقت کن اگه آپدیت 4 ریخته باشی و از این حرکات تخیلی بعضی از دوستان که نمیدونم آپدیت 4 با لانچر آپدیت 1 باشه دیگه ماد ها کار نمیکنه باید آپدیت 4 کامل خودش باشه.
موفق باشی.

اولی دوتا فایل داره یکی Asi و یکی Dsound.dll همشو باید بریزی تو پوشه بازی کنار فایلای اصلی :) ولی طبق عکسی که توش گذاشته گرافیکو افتضاح میکنه :|
فقط نکته اینجاس این سیستمی که تو Gaming Rig ـت گذاشتی خیلی راحت بازی رو با بهترین کیفیت میتونه بکشه!! من سیستمم ضعیف تره و راحت بازی میکنم...

اره گرافیک رو خیلی میاره پایین مثل اینکه :| مثلا یادآوره SA میکنه بازی رو!

پ.ن: من تو رانندگی اون هم تو قسمت های شلوغ شرهر افت فریم دارم. تنظیمات گرافیکی هم تاثیری نداره تو بهبودش.

- - -ویرایش - - -

اگه قدیمی باشه کار نمیکنه اینو بریز، این مخصوص ورژن 4 و 5 هست :)
https://www.gta5-mods.com/tools/script-hook-v/download

دفت کن فایلای تو پوشه Bin رو که شامل Native Trainer و Script Hook V هست رو باید بریزی تو پوشه بازی نه اینکه پوشه Bin رو بریزی!
اینو که بریزی خود به خود Native trainer هم همراهش برات فعال میشه تو بازی وقتی F4 بزنی میاد بالا اما اگه اشتباه ریخته باشی بالا نمیاد .
و اینکه دقت کن اگه آپدیت 4 ریخته باشی و از این حرکات تخیلی بعضی از دوستان که نمیدونم آپدیت 4 با لانچر آپدیت 1 باشه دیگه ماد ها کار نمیکنه باید آپدیت 4 کامل خودش باشه.
موفق باشی.
اقا من با لپتاپ بازی میکنم.دکمه های ماشین حساب نداره.وقتی اف۴ میزنم میاره. ولی نمیدونم چطوری برم تو گزینه هاش.

اره گرافیک رو خیلی میاره پایین مثل اینکه :| مثلا یادآوره SA میکنه بازی رو!

پ.ن: من تو رانندگی اون هم تو قسمت های شلوغ شرهر افت فریم دارم. تنظیمات گرافیکی هم تاثیری نداره تو بهبودش.
معمولا افت فریم تو شلوغی و جزئیات و NPC های زیاد برمیگرده به قدرت CPU! گرافیکت خیلی خوبه و راحت بازیو میکشه رو آخرین درجه اما خوب سی پی یو گلوگاه ایجاد میکنه و همین باعث میشه توی جاهای شلوغ اینطوری بشه و بخاطر همینم هست که هر چی تنظیمات گرافیکی رو کم و زیاد میکنی فرق خاصی نمیکنه مگه اینکه Variety و Density رو بیاری پایین که جمعیت NPC ها کم بشه اینطوری تو فریم تاثیر میزاره.
منم همین مشکلو دارم البته تو شهر نه زیاد بیشتر تو جنگل که جزئیات گل و گیاه خیلیه اینطوری میشه که آزار نمیده.

- - -ویرایش - - -

اقا من با لپتاپ بازی میکنم.دکمه های ماشین حساب نداره.وقتی اف۴ میزنم میاره. ولی نمیدونم چطوری برم تو گزینه هاش.
ای بابا :دی
دیگه بدبخت ماد سازا فکر اینجاهاشو نمیتونن بکنن که یکی لپتاپش نامبر نداشته باشه :دی فک کنم باید بیخیال این یکی ماد بشی. حتی بقیه ماد های ترینری که داخل بازی اجرا میشن هم با همین نامبرا حرکت میکنن متاسافنه.
یک ترینر دیگه هم گذاشتم که از Native Trainer خیلی بهتر اون با F8 ران میشه ولی بازم با همون نامبرا حرکت و انتخاب میشه:|
ببین با نامبرا بالا کار نمیکنه؟

تاثیر SweetFX در بازی:

ON

OFF

Preset های مختلفی رو من تست کردم ولی این بهترین بود.
1-2 فریم میاره پایین ولی تاثیر گرافیکی زیادی داره.

ممنون از عکس ها ، خیلی خوبه ، رو گرافیک اصلا تاثیر نذاشته ، ولی کانترست بازی رو جون دار تر کرده و پررنگ تر شده ... در کل خروجی زنده و پویاتر شده.

شاید باورت نشه ولی الان رفتم سایتای مادو چک کنم کف کردم :|
دیروز گفتی با نام پدا مشکل داری امروز دیگه ماد درست کردن واسه لپتاپ بدون نامپد :|

بیا برو حال کن :دی
https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-native-trainer-laptop-edition/download
این همون Native Trainer ـه فقط با جهت های کیبورد بالا پایین میشه :)

ببخشید من میخوام ماد FOV رو بریزم، روی آپدیت 5 هم میاد؟ نسخه جدیدش همونه که تو صفحه اوله؟

راستی اگر میشه دوستان کل مادهای معرفی شده و لینکشون رو توی پست اول هم بزارن تا بقیه راحت باشن. الان 5 صفحه است یکهو میبینی میشه 20 صفحه و کار سخت میشه.

دستتون هم درد نکنه.

عزیزان ماد گرافیکی نیست رو اپدیت 5 کار بده؟ یک دونه ریختم کرش میکرد همون اول کاری
Majidred2011@ اواتارت عشقه
;)
ماد گرافیکی که روی همه ماد ها کار میکنه! کدوم مادو ریختی؟ چون من مادی ندیدم باعث کرش بشه.
همه کار میکنن اما بنظرم هیچ کدوم بدرد نمیخورن چون فقط یک سری تغییرات تو رنگا و کنتراست و اینا ایجاد میکنن و گرافیکو بالا نمیبرن.
قربانت :x

- - -ویرایش - - -

ببخشید من میخوام ماد FOV رو بریزم، روی آپدیت 5 هم میاد؟ نسخه جدیدش همونه که تو صفحه اوله؟

راستی اگر میشه دوستان کل مادهای معرفی شده و لینکشون رو توی پست اول هم بزارن تا بقیه راحت باشن. الان 5 صفحه است یکهو میبینی میشه 20 صفحه و کار سخت میشه.

دستتون هم درد نکنه.
اون فک کنم فقط واسه آپدیت 3 اومد :| به اسکریپت هوک هم ربطی نداره متاسفانه :|

پست اول دست من نیست اگه میبود همه رو جمع میکردم اونجا تا دوستان کارشون آسون بشه .:)

آخرین ویرایش:
شاید باورت نشه ولی الان رفتم سایتای مادو چک کنم کف کردم :|
دیروز گفتی با نام پدا مشکل داری امروز دیگه ماد درست کردن واسه لپتاپ بدون نامپد :|

بیا برو حال کن :دی
https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-native-trainer-laptop-edition/download
این همون Native Trainer ـه فقط با جهت های کیبورد بالا پایین میشه :)
اقا خوشحالمون کردی
این ماد بادیگارد چرا اینطوریه؟؟ بادیگاردا باهم درگیر میشن.میزنن خودمم میکشن.

این ماد پلیس رو گرفتم. ۲تا فایل یکی عوک بود داخلش یکیم ی dll. چطوری میشه کار کرد باهاش.؟ باهمون native هست؟؟؟

اقا خوشحالمون کردی
این ماد بادیگارد چرا اینطوریه؟؟ بادیگاردا باهم درگیر میشن.میزنن خودمم میکشن.

این ماد پلیس رو گرفتم. ۲تا فایل یکی عوک بود داخلش یکیم ی dll. چطوری میشه کار کرد باهاش.؟ باهمون native هست؟؟؟
ماد بادیگاردو نریختم چون یک ترینر گرفتم با F8 فعال میشه درست مثل نیتیو ترینر که داخلش بادی گارد هم داشت :) برا همین ماد بادیگارد جداگونه رو نریختم.
ماد پلیس هم تست نکردم ببینم چی هست ولی وقتی ScriptHook رو داری نباید اسکریپت هوکی که داخل ماد هست رو بریزی یعنی نیاز نیست فقط اون فایل Dll رو باید بریزی که فک کنم باید بریزیش توی پوشه Scripts (اگه نداری همچین پوشه ای خودت دستی درست کن) یک کپی هم برا محکم کاری بریز تو خود پوشه بازی :دی

از کجا دانلودش کردی لینک صفحشو بده!

ماد بادیگاردو نریختم چون یک ترینر گرفتم با F8 فعال میشه درست مثل نیتیو ترینر که داخلش بادی گارد هم داشت :) برا همین ماد بادیگارد جداگونه رو نریختم.
ماد پلیس هم تست نکردم ببینم چی هست ولی وقتی ScriptHook رو داری نباید اسکریپت هوکی که داخل ماد هست رو بریزی یعنی نیاز نیست فقط اون فایل Dll رو باید بریزی که فک کنم باید بریزیش توی پوشه Scripts (اگه نداری همچین پوشه ای خودت دستی درست کن) یک کپی هم برا محکم کاری بریز تو خود پوشه بازی :دی

از کجا دانلودش کردی لینک صفحشو بده!
صفحه اول همین تاپیک بود فکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or