Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
من مود sweet fx رو که داخل فولدر بازی میریزم وقتی میخواد بازی بالا بیاد حالت slow داره و خیلی زمان میبره بازی رو load کنه مشکل چیه؟
تا حالا از مادای Sweet FX زیاد اومده کودمو ریختی؟
در کل مهم نیست کلا پاکش کن! اینا همش کشکه بدرد نمیخوره فعلا ماد اسکریپتی بریز تا ببینیم ماد گرافیکی درست میاد یا نه.

من مود sweet fx رو که داخل فولدر بازی میریزم وقتی میخواد بازی بالا بیاد حالت slow داره و خیلی زمان میبره بازی رو load کنه مشکل چیه؟
برادر این مد با لودینگ بازی مشکل داره ...وقتی لانچر بازی رو اجرا کرید و صفحه لودینگ Gta اومد با زدن دکمه scroll lock غیر فعالش کن ......بعد که وارد بازی شدی دوباره با همون کلید فعالش کن ....
نمیدانم رو یاد بگیریم ونظر ندیم همینطور................

آخرین ویرایش:
درود!
رفقا مد افزایش پرفورمنس نیومده که تاثیر هم داشته باشه! مثل IV!
سوال بعدی این مد برف چیزه خوبی هست؟ارزش داره؟
مرسی

خیلی مود خوبیه ، مخصوصا تو این مقایسه :

کسی تست کرده که چقدر تاثیر روی فریم داره و آیا باگ و کرشی ایجاد میکنه ؟

شما نسخه ی اصلی بازی رو دارین؟ اگه آره اصلا توصیه نمیکنم بازی با هیچ مود یا حتی Sweet FX اجرا کنین. راکستار بدجور داره بن میکنه. حتی کسانی که توی بخش سینگل بازی از این مودها استفاده میکنند. توی فروم راکستار بعضی یوزرهایی بودن که یه سری مودهای ساده که تاثیری روی گیم پلی بازی نداره مثل گرافیکی یا کیلومترشمار رو برای خودشون تست زده بودن بن شدن. نسخه ی اوریجینال ندارم ولی تا اونجایی که میدونم برای اجرای بازی باید به اینترنت وصل بشی که هر بار چک ات کنه که نسخه ی کرکی نباشه. در ضمن یکی از فایلهای exe فولدر بازی کلا کارش چک کردن فایلهای بازیه. چون نسخه ی اوریجینال ندارم نمیدونم و تمام این حرفا از کسانی بوده که اوریجینال داشتن.

خیلی مود خوبیه ، مخصوصا تو این مقایسه :

کسی تست کرده که چقدر تاثیر روی فریم داره و آیا باگ و کرشی ایجاد میکنه ؟
همین الان تست کردم!
گرافیک خیلی جالب و هنری میشه و رنگا هم دلنشین تر میشه و کوچکترین تاثیری رو فریم نداشت، فقط واسه من یک سری مشکلاتی بوجود آورد که ترجیح میدم نریزمش اینکه منو های بازی رو فریمشو کرد 1-2 فریم :| نمیدونم چه مرگشه، یعنی لوگوی راکستار و لودینگ بازی و ... با 1 فریم میاد تیکه تیکه و بیشتر طول میکشه و قبل از شروع بازی هم 10-20 ثانیه توی Background process میمونه و بالا نمیاد بعد میاد :|
قبلا هم از این گروه گرفته بودم دقیقا همین مشکلو داشت الانم داره :|

در کل اگه نظر منو میخوای ولش کن تا یک گروه درست و حسابی بیاد یک ماد بسازه، اینا همش میگیرن توی Gamma و کنتراست بازی و ... دست میبرن خوشگل مشکل تر میکنن گرافیکو و کار خاص دیگه ای نمیکنن بخاطر همینم هست که روی فریم تاثیر نداره وگرنه ماد های ENB توی GTA IV رو ببین یکیش میریزی گرافیک مثل چی میره بالا فریمم مثل چی میاد پایین :دی

- - -ویرایش - - -

درود!
رفقا مد افزایش پرفورمنس نیومده که تاثیر هم داشته باشه! مثل IV!
سوال بعدی این مد برف چیزه خوبی هست؟ارزش داره؟
مرسی
چرا اومده بفرما:دی
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=602&start=&orderBy=&id=72284
اینم فک کنم کمک میکنه:
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=603&start=&orderBy=&id=72380

ماد برف هم فقط گیم اسپات زده بود من هیچ سایت مادی لینکشو ندیدم نمیدونم چیه قضیش:|
بنظرم بدردم نمیخوره :| فقط محیط برفی میشه بعد چرخ ماشینا طبق عکسایی که روی نسخه کنسولی ازش دیدم اصلا روی برفا تاثیر نداره و کلا چیز جالبی بنظر نمیرسه :دی

- - -ویرایش - - -

بچه ها مد های جالبو حتما بذارین خیلی خوب تاپیکی زدین
میشه واسه من این مود هارو توضیح بدین پجوری بریزم؟
مود HEALTH BAR ریختم اما نشد!!

https://www.gta5-mods.com/scripts/simple-healthbar

https://www.gta5-mods.com/scripts/realistic-vehicle-controls

https://www.gta5-mods.com/scripts/enhanced-train-driver
من خودم تست کردم بدون مشکل برام اجرا شد!
مطمئنی ScriptHook V درستی رو داری استفاده میکنی؟
ورژن آپدیت بازیت چی هست؟ اگه آپدیت 4 یا 5 رو داری حتما باید Script Hook ـی که چند صفحه قبل گذاشتم رو بریزی وگرنه ماد ها کار نمیکنه.

برا این ماد هم کافیه فقط فایل فرمت .Asi ـشو بریزی تو فولدر بازی:)
خیلی هم ماد بدردبخوری هست پیشنهاد میکنم حتما همه باید استفاده کنن.

همین الان تست کردم!
گرافیک خیلی جالب و هنری میشه و رنگا هم دلنشین تر میشه و کوچکترین تاثیری رو فریم نداشت، فقط واسه من یک سری مشکلاتی بوجود آورد که ترجیح میدم نریزمش اینکه منو های بازی رو فریمشو کرد 1-2 فریم :| نمیدونم چه مرگشه، یعنی لوگوی راکستار و لودینگ بازی و ... با 1 فریم میاد تیکه تیکه و بیشتر طول میکشه و قبل از شروع بازی هم 10-20 ثانیه توی Background process میمونه و بالا نمیاد بعد میاد :|
قبلا هم از این گروه گرفته بودم دقیقا همین مشکلو داشت الانم داره :|

در کل اگه نظر منو میخوای ولش کن تا یک گروه درست و حسابی بیاد یک ماد بسازه، اینا همش میگیرن توی Gamma و کنتراست بازی و ... دست میبرن خوشگل مشکل تر میکنن گرافیکو و کار خاص دیگه ای نمیکنن بخاطر همینم هست که روی فریم تاثیر نداره وگرنه ماد های ENB توی GTA IV رو ببین یکیش میریزی گرافیک مثل چی میره بالا فریمم مثل چی میاد پایین :دی

- - -ویرایش - - -

چرا اومده بفرما:دی
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=602&start=&orderBy=&id=72284
اینم فک کنم کمک میکنه:
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=603&start=&orderBy=&id=72380

ماد برف هم فقط گیم اسپات زده بود من هیچ سایت مادی لینکشو ندیدم نمیدونم چیه قضیش:|
بنظرم بدردم نمیخوره :| فقط محیط برفی میشه بعد چرخ ماشینا طبق عکسایی که روی نسخه کنسولی ازش دیدم اصلا روی برفا تاثیر نداره و کلا چیز جالبی بنظر نمیرسه :دی

- - -ویرایش - - -

من خودم تست کردم بدون مشکل برام اجرا شد!
مطمئنی ScriptHook V درستی رو داری استفاده میکنی؟
ورژن آپدیت بازیت چی هست؟ اگه آپدیت 4 یا 5 رو داری حتما باید Script Hook ـی که چند صفحه قبل گذاشتم رو بریزی وگرنه ماد ها کار نمیکنه.

برا این ماد هم کافیه فقط فایل فرمت .Asi ـشو بریزی تو فولدر بازی:)
خیلی هم ماد بدردبخوری هست پیشنهاد میکنم حتما همه باید استفاده کنن.

همه رو درست ريختم ورژن بازيم اپديت ٣ و اخرين ورژن script hook كه گذاشتينو ريختم، توي پوشه هاشون يك عالمه فايل ديگ بجز asi هست اونارو كجا بريزم؟شما تست كردين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

همه رو درست ريختم ورژن بازيم اپديت ٣ و اخرين ورژن script hook كه گذاشتينو ريختم، توي پوشه هاشون يك عالمه فايل ديگ بجز asi هست اونارو كجا بريزم؟شما تست كردين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
اینطوری تست نکردم ولی فک کنم فقط روی ورژنای خودشون کار میکنن! مثلا آخرین Script Hook واسه آپدیت 4 و 5 هست و نمیدونم حالا روی 3 هم کار میکنه یا نه!! شما اگه آپدیت 3 رو داری برو اسکریپ هوک قدیمو دانلود کن (اونی که توی پست دوم بعد از پست اول گذاشتم اون مخصوص آپدیت 3 هست بگیر) اونو که ریختی asi ـو که بریزی تو پوشه بازی باید کار کنه ماد اگه کار نکنه دیگه باید یا آپدیت 4 یا 5 ـو بگیری با Script Hook جدید بریزی.
البته ممکنه این ماد ها هم با آپدیتا قدیمی اجرا نشن پس پیشنهاد میکنم آپدیت 4 یا 5 بگیرین تا خیالتون راحت باشه و من خودمم تستش کردم.

در مورد مسیر هاشونم تا جایی که تجربه دارم Asi ـا همیشه میرن تو فولدر خود بازی کنار فایلای اصلی و ماد ها با فرمت Dll میرن تو پوشه Scripts توی پوشه بازی :)
همه ماد های اسکریپتی هم به Script Hook V نیاز دارن و اگه کوچکترین مشکلی واسه Script Hook V بیوفته همه ماد ها غیر فعال میشه و بعضی از ماد ها (خیلی کم) هم به Lua.dll و ScriptHookV.net نیاز دارن که اگه نیاز باشه میگم و لینکشو میزارم :)

- - -ویرایش - - -

من مود پلیس و بادی گاردو ریختم دقیقا کنار فایل gtav.exe تو بازیم چطوری میشه فعالشون کرد؟؟؟
کاید f4-f5 رو زدم.اتفاق خاصی نیافتاد
آپدیت بازیت چنده و کدوم اسکریپت هوکو ریختی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or