Grand Theft Auto: The Ballad of G4y Tony

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با این وضعی که ما داریم نمیدونم چه شکلی باید تا 29 octomber دوام بیاریم:(
دوام بیار برادر :biggrin1: شوخی کردم :love:
دیگه باید تحمل کرد :confused:
حالا چرا؟:biggrin1:
مگه چطوریه این تریلره؟:confused:
هیچی
یه خورده گرافیکش و ... از اون یکی بهتره :smile:
ولی در کل هر سری این بازی کی میخواد بیاد آدم ذوق داره :love:

میدونم جاش اینجا نیست
ولی کی میاد:biggrin1:
من از عشاق GTA هستم و بیتابم براش
شنیدم دو تا عنوان داره میاد
میشه یکی یه توضیحی برای ما پشته کوهیای بی ADSL بده

میدونم جاش اینجا نیست
ولی کی میاد:biggrin1:
من از عشاق GTA هستم و بیتابم براش
شنیدم دو تا عنوان داره میاد
میشه یکی یه توضیحی برای ما پشته کوهیای بی ADSL بده

آقا مگه چند وقت پیش یه dlc به اسم lost and damned برای gta IV نیومده بود خوب 29 اکتبر هم داره dlc دوم یعنی the ballad of guy tony میاد که هم زمان با اومدن dlc دوم هر دوی این dlc هارو تو یه dvd هم عرضه می کنن که دیگه مشکل دانلود و دادن پول برای خرید اجباری نسخه اورجینال بصورت دانلود هم وجود نداره:eek: که باعث شده همه ی ما دچار این حال عرفانی بشیم:blushing::eek: من که موندم این یک ماه ده روز رو چطور تحمل کنم واقعا سخته هر دفعه یه gta جدید که میخواد بیاد من نمیدونم چرا یه جوری میشم :biggrin1::love::biggrin1:

آقا مگه چند وقت پیش یه dlc به اسم lost and damned برای gta IV نیومده بود خوب 29 اکتبر هم داره dlc دوم یعنی the ballad of guy tony میاد که هم زمان با اومدن dlc دوم هر دوی این dlc هارو تو یه dvd هم عرضه می کنن که دیگه مشکل دانلود و دادن پول برای خرید اجباری نسخه اورجینال بصورت دانلود هم وجود نداره:eek: که باعث شده همه ی ما دچار این حال عرفانی بشیم:blushing::eek: من که موندم این یک ماه ده روز رو چطور تحمل کنم واقعا سخته هر دفعه یه gta جدید که میخواد بیاد من نمیدونم چرا یه جوری میشم :biggrin1::love::biggrin1:

البته ممکنه مجبور بشید بصورت اورجینال تهیه کنید و دیسک شامل Redeem Code باشه...:smile:

البته ممکنه مجبور بشید بصورت اورجینال تهیه کنید و دیسک شامل Redeem Code باشه...:smile:
watch man رو یادته؟؟؟پس حله- اگه redeem code میخواست که به قول فری ملت از live -dlمیکردند
دیگه دیسک چه سیقه ای بود!!!
من میخوام اول اون یکی رو برم بعد بیام سراغ این g4y یه:biggrin1:

یک سوال:
توی بازی محیط یا قسمت جدید یا شهر جدیدی وجود داره؟؟؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or